Mitt liv är perfekt!

I. Nu är det väl revolution på gång?
Ja, det är det, snart är revolutionen här och då kommer ni stå och glo med brallorna nere vid fotknölarna medan vi river murar och bygger broar. Heja hela jävla världen! Heja pefekta jävla liv!
Man vill ju bara danza...


II. Too fast for love
Idag vaknade jag klockan halv sju och kände mig bakfull. Underligt, med tanke på gårdagen. Det var säkert den kinesiska hostmedicinen som gjorde det! Det skulle inte förvåna mig. Vem vet vad de stoppar i sina läkemedel? Shanghai i september kommer bli bäst och jag tänker aldrig komma hem igen.
Sen ringde Falun vid elva-tiden och ville gå ut i vårvädret så vi åkte karusell och satt i solen. Jag gillar inte idén med att flugfanskapen börjar vakna till liv. Bortsett från det är mitt liv perfekt, inget jävla annat!
Anyway, trevlig kväll igår. Jag spöade Marina i biljard. Tre gånger! Och sen slog vi the oldies big time! Biljard är bäst. I like. Dessutom Corpse Bride efteråt, mycket trevligt. Funderar på att fria till en död man. Verkar inte riktigt lika komplicerat som i den här jävla verkligheten, fan vad jag blir trött.


III. Livet på marken är inte lika lätt
Jag vill alltid, alltid, alltid vara tiotusen meter övermarken.