He would always win the fight

HAH! Idag steg jag upp innan klockan tolv. Min lediga dag! Fattar ni hur många fantastiska timmar jag har framför mig? Perfekta liv! Jag har inte varit uppe innan klockan tre på typ två veckor!

Jag hade lite ångest imorse, för jag hade egentligen kunnat få jobba idag. Men orka slita ut sig innan julbordsäsongen ens har kommit igång ordentligt? Idag är typ min enda lediga dag på mycket lång tid (om man inte räknar i söndags vilket man inte gör). Så jag kom fram till att det är bättre att jag sliter ut mig i december istället. Då kommer mer pengar med slitet.
Så idag har jag inga planer alls. Har inte gjort av med ett öre på två veckor (om man inte räknar med vinflaskan i söndags, vilket man inte gör) så nu tänkte jag unna mig en liten shoppingtur och en fika på stan. Typ. En öl eller två ikväll. DET TÄNKER JAG UNNA MIG!

Jag trivs så jävla bra med mitt liv just nu. Jag fattar att det inte låter så men det är svårt att förklara. Jag har testat så jävla mycket här i Norge och börjat fundera på om jag någonsin kommer hitta ett jobb som jag trivs med och som passar mig. Och nu har jag fan gjort det. Älskar att vara ledig mitt i veckan när andra sliter mellan nio och fem och älskar att jobba på lördagkvällar när alla andra är ute och super. Älskar att mitt liv är totalt jävla oregelbundet. Just nu i alla fall. Just nu är det helt jävla perfekt.

Söndag

Den här veckan har varit helt sjuk. Jag har jobbat senvakt varje dag vilket innebär att jag jobbar från klockan halv åtta till stängning klockan tre och kommer ifrån jobbet efter klockan fyra nån gång. I natt låste vi dörren tio över fem. Jag har liksom ställt om dygnet helt och hållet nu och vaknade för tjugo minuter sen. Inte kul. Men är det någon dag man ska sova bort så är det väl ändå en söndag.
Jävligt bra sätt att spara pengar på, för övrigt. Jobba, sova, jobba, sova. Ingen tid att göra av pengar på! Och eftersom jag bara är ledig på söndagar så slösar jag inte ens pengar när jag är ledig.

Vi har haft fullt med folk varje dag, i fredags var det nästan helt fullbokat med tre miljoner norrmän som skulle äta lutfisk. Kul. Men jävligt slitigt! Det känns så jävla bra med det här jobbet för jag märker verkligen hur jag utvecklas från dag till dag och sånt är så jävla viktigt för att jag ska trivas.

Nu kommer snart Cebastian hem från jobbet. Ska försöka få med honom ut på en promenad eller nåt. Måste ut! Måste andas luft!

Min åsikt om grissjukan

Min åsikt om grissjukan:
Den suger!

Min åsikt om vaccinet:
Töntigt!

Så. Nu vet ni. Ingen behöver någonsin dra upp detta samtalsämne i min närvaro igen. Det känns väl härligt?


Klockan är tre på natten och jag sitter och stickar en halsduk som Cebastian ska få. Jag ska hålla mig vaken i natt. Älskling kommer till Oslo klockan sju imorgon bitti och då tänker jag överraska honom på stationen. Jag är så jävla gullig! Ska baka en kaka sen, för att få tiden att gå när jag tröttnat på stickningen.

Men fy fan vilken snygg halsduk det kommer bli!

Inte söndagsångest?

Nånting som alltid hjälper när man är lite nere är godis. Funkar jämt, utan undantag! Nu har jag en fet godispåse jämte mig och mår jättebra! Ingen söndagsångest alls!

En annan sak som funkar är att tänka på personer som skriver "skämt och sidor". Hahahahaha! Det är så sött så jag svimmar.

Ikväll har jag och Jenny suttit på Waldemars där Fia (och jag, ibland) jobbar och druckit kaffe och stickat halsduk (inte Jenny, men jag). Mys! Sedan gick vi en promenad och hamnade på Qadiz där vi drack mer kaffe. Nu har jag precis kommit hem med min godispåse och ska sticka mer halsduk.

Och öh, det var väl det. Nästa inlägg kommer handla om min åsikt om grissjukan och det omtalade vaccinet. Det antar jag att ni inte vill missa?

Söndagsångest?

Trots att jag oftast inte har en jävla aning om vilken dag i veckan det är så mår jag alltid dåligt på söndagar. På söndagar vet jag alltid vilken dag det är. Det är liksom då allting nollställs igen.
Varför mår jag dåligt på söndagar? För att det är då Oslo visar sitt rätta ansikte. Vilken jävla skitstad det här är, tänker jag alltid på söndagar.
Men sen går det bra igen. Måndagar är fina dagar. Den finaste dagen i veckan, faktiskt.

Mad, mad world

Igår efter träningen gick jag förbi jobbet, och där satt Degmo och hennes pojkvän. Så det blev öl. En Orval och en Young's Special London Ale. Helt fantastiskt att ha John i baren som kan ta mig fan allt. Nice!

Nu ska jag ut. Ska jobba ikväll, men vet inte riktigt när jag börjar. Smart?


Imorgon firar jag och älskling två år tillsammans.

I don't give a damn!

Somnade inte ordentligt förrän halv sju imorse. Vaknade klockan åtta av att de borrade på våningen över oss. HALLÅ!? Om jag inte får föra oväsen klockan tolv på natten när jag precis kommit hem från jobbet SÅ SKA DE VÄL FÖR FAN INTE FÅ BORRA SÅ ATT HELA JÄVLA HUSET SKAKAR KLOCKAN ÅTTA PÅ MORGONEN?! Nån jäääävla rättvisa får det väl för fan vara. Det är inte så att jag är den enda människan i hela Oslo som jobbar kväll heller. Men vi är fan förtryckta för det.

De kan dra åt helvete. Nu för jag hur mycket jävla oväsen jag vill, vilken tid på dygnet jag vill. Fuck you!

Fick alltså en och en halv timmas sömn inatt, därav det kinkiga humöret. Tjugo över åtta var jag ute ur lägenheten och gick ner till centrum. Satt på en kaffebar och läste och skrev och ritade och lyssnade på musik hela förmiddagen sen, fram till klockan två. Väldigt trevligt tidsfördriv, faktiskt. Mötte upp Johanna sen och gick ner till jobbet och skrev på mitt arbetskontrakt. Sen har vi bara gått omkring. Druckit kaffe. Hälsat på Mohammed (som blivit restaurantchef!) och druckit ännu mer kaffe.

Nu har jag ätit lite rökt lax med ost. Nothing more, nothing less. Gott. Ska iväg och träna med Jenny snart. Snacka om att jag kommer somna som ett barn ikväll!

Rest in peace, dead man

Hemma från jobb. Har varit en helt fantastiskt lugn kväll. Skönt. Precis vad jag behövde.

Spanjorskorna åkte hem idag. Tråkigt! Det var fan trevligt att ha besök, vi borde kanske hyra ut vår soffa permanent... Det hade varit nåt. Nu har vi i alla fall fyra hem att välja på om vi vill åka till Barcelona. Gratis. Inte helt fel, liksom. Couch surfing är typ det bästa som finns. Vilken jävla grej! På fredag kommer det för övrigt kanske en tyska och två spanjorer. Fett.

På torsdag firar jag och Ceb två år. Och gissa vad vi ska göra då? WINNERBÄÄÄÄÄÄCK! Ja! Åh, vad jag ska gråta då. Floder! Floder av lycka!

Nu ska jag sticka en halsduk. Hej!

I got excited like you said I would

ÅÅÅÅÅÅHH jag är så peppad. Fan, inte konstigt man blir seg och tråkig när man aaaaldrig hittar på nånting! Den här helgen har varit helt fantastisk, och då har jag ändå jobbat både fredag och lördag kväll. Idag ska vi ha dinner party här hemma, lär bli runt femton personer. Kul! Jag börjar bli lite orolig att vi inte ska få plats, men ey. Skit i det. Snart ska jag och Jenny iväg och handla, spanjorskorna ska laga tortilla och jag och Jenny ska fixa nåt annat spännande. Nåt jävligt enkelt. Kul att laga mat till femton personer? ICKE!

Jag jobbar för övrigt som bartender typ två dagar i veckan. Det visste ni inte? Jag tappar öl och blandar drinkar. That's what I do. Igår gjorde jag min första Cosmopolitan till nån blåst jävla blondin som inte kan dricka öl som vanligt folk. Hahaha! Hoppas den smakade skit. Det gjorde den förresten med största säkerhet.

Ska sluta gnälla över mitt liv. Vet att jag visar lite bipolära tendenser, problemet är att det svänger var tionde minut ungefär så jag vet liksom aldrig riktigt var jag har mig själv. Värdelöst!

Typ hundra procent säker

Idag kommer två spanjorskor och ska bo hos mig. Spännande! Jag ska iväg och jobba ikväll så Jenny får ta hand om dem när de kommer. Vilken fantastisk värd jag är! Det ska bli kul i alla fall. Lite läskigt att ha folk i sitt hem som man inte känner överhuvudtaget. Det kanske är två psychon som kommer. Kul?

Det har varit dåligt bloggande nu. Ber inte om ursäkt för det. Jag har bättre saker för mig.