BLOGGHELVETE

FUNKAR INTE! HEJDÅ!

Här kommer världens tråkigaste blogginlägg

Har haft huvudvärk fyra dagar i sträck=pallar inte blogga.

Min pojkvän har varit magsjuk i tre dagar, stackarn. Och jag har såklart inte heller kunnat jobba (hej, hanterar människors mat). Är frisk i alla fall! Mycket nöjd med immunförsvarets kapacitet såhär långt.

Ska skriva lite utförligare sen. Orkar inte. Ska lära mig sjunga istället. Hej!

What a day for a daydream

Kom precis hem. Har hjälpt Cebastian att måla fasaden till Andys DJ-studio. Som öppnar imorgon, btw. Ska på the Grand Opening klockan ett, spännande! Börjar jobba halv tre så hinner inte vara med hela dagen och det är synd. Men ändå.


Cebastian med "ritningen" över fasaden (vad kallar man det egentligen?). Är för övrigt han som har designat också! Min duktiga pojkvän!


Ritning.

 

 

Jag i full gång att måla och sydafrikansk MC i full gång att MC:a... Typ. Skittrevlig kille som ska uppträda tillsammans med Andy imorgon. Andy ses förresten lite mellan gallret till höger och loggan på väggen bakom honom har min snygga pojkvän målat!

 

 


STACKARS MIG!

Har varit och handlat nu. Vanlig jävla handling på ICA. 1300 kronor! VANLIG FREDAGSHANDLING! JAG HATAR NORGE!
Nu lider jag inte bara av PMS utan även av fattigdom. Lycka!

Jo men dom ser bra ut...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ALLTSÅ HEJ

Har jobbat idag. Var helt dött, typ inga gäster alls. Är slut ändå. Warum?


Var och lyssnade på ett band igår som jag kanske ska spela tillsammans med. Förmodligen inte, har inte bestämt mig än. Men kanske. Det spelar ingen roll, det jag vill komma till är att jag blir så jävla förbannad varje gång folk reagerar på att jag spelar trummor. HEJ. Är tjej, inte apa. Eller sitter taktkänsla i kuken? Fantastiskt fenomen i så fall men jag är jävligt skeptisk.

Det är liksom så konstigt! Framförallt när det är folk som inte ens hört mig spela! Orkar inte utvecka detta mer. Hejdå. Blir bara jävligt trött på att 2000-talet är ett jävla skämtsekel.


Imorgon ska jag jobba. Och på lördag. Måste även rydde og vaske litt innan vi får besök här hemma. Det blir spännande!


Pussåkjam!




Mitt i natten-bloggen levererar - IGEN!

Gick ut sen i alla fall. Orka umgås med sig själv en hel kväll, särskilt när sig själv har feta jävla humörsvängningar! Hade faktiskt jättetrevligt mestadels av kvällen. Smet ifrån Cebastian och hans kollegor runt kvart över två för att hälsa på Deggis på Jekyll's och ringde upp pojkvän fem i tre för att höra om han ville dela taxi hem. Gissa vem som var skitfull? Älsklingen! Jag och Johan har bokstavligt talat släpat hem killen nu. HERREGUUUD! Haha.

Alltså när jag blir så jävla full så däckar jag. Utan undantag, verkligen. Somnar som en gris. Efter att ha kräkts en stund, oftast. Men inte min pojkvän. Han håller fan igång ända in i kaklet. Hur är det liksom möjligt? Han kunde inte gå själv upp för trapporna till lägenheten men nu är han i full gång ute i vardagsrummet och socialiserar (efter bästa förmåga) med Johan och Liam. Imponerande.

Jag ska i alla fall sova. Ska på menysmakning imorgon klockan ett, vi ska gå igenom menyn på Solsiden. Ser fram emot det! Har ju typ aldrig ätit skaldjur i hela mitt liv så det ska bli väldigt intressant. Lider smått av räkfobi faktiskt, så vi får väl se hur det går. Tror det blir spännande i alla fall! Så godnatt, vänner! Sleep tight!



 

 

PS. Vad ÄR det med mig egentligen? PMS har jag fått som förslag, kan det verkligen stämma? Humöret har fan skiftat under kvällen alltså, men nu är jag glad i alla fall. Får passa på att somna då så jag vaknar på rätt sida imorgon. Inatt drömde jag förresten om Johan och Nicklas och att Nicklas hatade mig mest av allt i hela världen och jag bad typ om ursäkt hela tiden för alla möjliga jävla grejer. Drömmen slutade nånstans med att jag slängde min saxofon i en soptunna för att jag inte kunde behålla den längre av nån anledning. Är jag normal? Bullen?


Töntigaste tjejen i världen

Jag blev glad igen sen. Så jag ringde min pojkvän och frågade vart de skulle och sa att jag skulle komma dit. Och så ringde han upp mig för fem minuter sen och då hade jag ändrat mig igen.
Är jag helt jävla störd eller?

Men kul när det vänder på tre röda?

Nu hatar jag livet istället. Är trött på skiten. Vill åka härifrån. Vill rymma till nåt ställe där det inte finns några jävla problem (plus att det ska vara varmt och soligt jämt och man ska få ha en hund om man vill).
Hobbydiagnosticerar mig själv med hobbymanodepressivitet. Vad tror ni om det?

Varför följde jag inte med Cebastian ut förresten? Jag ville ju det. Ville ju inte alls sitta här hemma ensam och tjura fast jag trodde det förut. Jävla skithjärna som bestämmer saker åt mig.

He he. He.

Vet ni vad jag gjorde? Somnade! Cebastian somnade i sängen medan jag höll på att göra mig i ordning så då gick det ju inte låta bli att krypa ner under täcket igen. Så kan det gå!


NU ska jag i alla fall ta mig ut. Ska tamejfan bara strosa omkring. Njuta av solen.


Fyfan.

GODMORGON BLOGGEN

Är redan vaken, helt sjukt! Cebastian skulle jobba 10.30 men sen skulle han inte det så nu ska vi gå och köpa kaffe istället. Sen ska jag fan ha världens bästa lediga dag. Bara chilla. Inte göra nåt vettigt! Kanske läsa lite i nån bok, på sin höjd. Inget vettigare än så.


Cebastians senaste projekt. Posters till en kompis som öppnar en DJ-studio. Han har
även målat studions logga på väggen och ska snart måla utsidan också. Någon som vill
anställa honom? Jag garanterar ett lyckat resultat!



PS. Vet inte hur många Oslobor som läser min stackars blogg, men ni som gör det - kom dit! 15 maj kl 13.00. Det blir fett!

GODNATT BLOGGEN!

Vi har faktiskt besök här hemma, det har jag glömt att berätta. Johan aka Cebastians bästis har lämnat Umeå för att komma hit och hälsa på. Det tycker vi är kul! I lördags hade de fest här och när jag kom hem från jobbet hade någon (Tanja?) möblerat om i vårat badrumsskåp. Väldigt spännande!

 

Pojkvän med bästis sitter och spelar FIFA. Kolla in koncentrationen alltså!




Det var tydligen en jävligt hård match. Jag ville egentligen vara med och spela,
men vågade inte. Så jävla grabbigt! Vet inte om jag skulle palla trycket.





Dessa två deodoranter står i min pojkväns badrumsskåp.
Typ: "Ska jag gå för 'Cool Kick' idag eller ska jag vara lite wild and crazy och köra på 'Dry Impact'?"
Han är stenhård, min pojkvän.

I fell in love...

I fell in love with the sweet sensation

I gave my heart to a simple chord

I gave my soul to a new religion

Whatever happened to you?


Mitt i natten-bloggen levererar!

Yey! Kom hem från jobbet för en halvtimme sen ungefär och nu sitter jag i köket och läser bloggar och dricker Bailey's coffee! Hur jävla nice är inte det? Firar att jag är ledig imorgon OCH PÅ ONSDAG! TVÅ DAGAR I RAAAAAD! Mitt liv är helt jävla perfekt. Det kan inte bli bättre. Serrrriöst!

 


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Haha. Älska.


Har tagit brädan överallt den senaste veckan. Så jävla nice! Tar mig typ 20 minuter ner till jobbet och bussen tar lika lång tid. Ska liksom aaaaldrig mer gå nånstans. Bara åka! Jämt! Hela Oslo är ju en jävla nerförsbacke också. Och en jävla uppförsbacke visserligen. Men skit i det!

Vuxenliv?

Fick ett mail idag från ordföranden i vår bostadsrättsförening där han skrev att alla måste lufta sina radiatorer. Då undrar jag:

1. Vad är en radiator? Är det ett element? I så fall, varför säger man inte att det är ett element? Radiator låter ju livsfarligt! Som att det strålar som fan eller nåt.
2. Hur luftar man skiten? Och framförallt varför luftar man skiten?
3. Kan man skjuta upp det på obestämd framtid eller helt enkelt bara skita i det? Va?


Så jävla vuxet med såna här grejer, hatar det! För två dagar sen hade vi förresten storstädning här i hemmet. Låg på alla fyra och skrubbade. Räcker inte det? Ska jag behöva lufta jävla skitradiatorer också? OCH betala hyra? JAG BORDE FÅ BETALT FÖR ATT BO HÄR! Fyfan.


Tänker äta godis till frukost nu bara för det. Sen ska jag faktiskt använda mig av mina translating skills och översätta en text från engelska till norska.


Hejdå!

Jag har tid, jag har lediga dagar

Herreguuuuuud! Jag har varit ledig hela tre dagar denna veckan. VILKEN FANTASTISK KÄNSLA! VILL HA MEEEEER! Men så fick jag lönen igår och tänkte att det kanske är värt det ändå, att jobba 24/7. Kan leva ett liv i lyx sen. Vill gärna det.

Har börjat på nytt jobb nu. Solsiden på Aker Brygge (http://www.solsiden.no). Bestämde mig andra dagen för att aldrig mer gå tillbaka och tredje dagen för att jobba där resten av livet. Typiskt mig. Trivs hur som helst fantastiskt bra nu, och det känns ju kul!

Håller även på och velar fram och tillbaka om när vi ska lämna det här jävla landet. Varannan dag vill jag ta första bästa flyg vart fan som helst och andra dagar vill jag bli norrman på heltid. Min jävla hjärna. Nu börjar planer inför våren i alla fall utformas. Jävligt spännande kommer det bli, lita på det!

Ska plugga i sommar också, jippi! Är skitsur för att jag inte kom in på ryskan men får ta det i höst istället. I sommar ska jag läsa en kurs i fotbollshistoria samt två kurser i religion. Fotbollshistoria tänker jag att jag kommer ha stor nytta av i framtiden medan religionen mest är för mitt eget nöjes skull... Om någon undrar.

Nä, nu ska jag titta på The men who stare at goats (SE DEN!) och sen ska jag sova. Jobb imorgon med vinprovning efteråt, heja livet!

Pussåkjam.

Angående framtiden

Den ser ljus ut. Kollade precis statistiken på förra årets antagningar till universitet och högskolor. Jag som har tänkt att det var kört med mina crappy gymnasiebetyg. Men det är det inte! Hade jag sökt förra året hade jag kommit in på typ allt. Jag kan läsa typ vad fan jag vill! Jag kan gå på Chalmers och läsa till civilingenjör! Ha ha! Ha ha ha ha ha! Kul.

Det var det lätt värt. Tre års slappande ended up in no problems at all. Ska aldrig mer anstränga mig i onödan!