Favorit i repris

Jag har fått jobb. Haha!


Haha!


Avatar

 

 

Jag och Cebastian kom precis hem från bio. Såg Avatar i 3D. Jag fattar inte vad alla tjatar om! Det var en vanlig jävla film! Otroligt vacker visserligen och välregisserad såklart, men med ett pissdåligt manus och skrattretande skådespelarinsatser. Och varför använder de headset från 1995 när filmen utspelar sig typ hundra år framåt i tiden? Har all teknik gått framåt utom just när det gäller headset? Sånt stör mig skitmycket, det ska vara future visions för hela slanten men fantasin (eller pengarna) tar bara helt plötsligt slut när det gäller såna enkla grejer. För övrigt så sög hela 3D-grejen och jag kommer vägra se en film i 3D igen innan de har utvecklat tekniken ordentligt så att man inte behöver sitta och lida i tre timmar av att allt som försvinner ut ur bild blir suddigt och jobbigt.

Alltså, så illa var det väl inte. Jag hade kanske för höga förväntningar, men hur ska man kunna undgå det när hela jävla världen går omkring och lovprisar filmen och tjatar om att de också vill vara avatarer och bla bla bla. Ja, de var fina och blåa och levde i harmoni med naturen (Men det var fortfarande en gudinna som bestämde. Ingen harmoni i naturen utan en gud! Såklart. The American way, monoteism är det enda som funkar, även ute i rymden!) men gå ut och bygg en hydda i skogen då och bosätt er där!

Party?

Kom precis hem från jobbet. De har fest två våningar över oss. Högljutt. Jag skiter i vilket, har hellre svårt att somna på kvällarna än blir väckt allt för tidigt av dammsugare och borrar och jag vet inte (det är liksom inte bara vi natträvar som för oljud om ni inte visste det. "Vanliga" människor är minst lika illa. Fast på dagtid, då. Och då spelar det tydligen ingen roll!) men grannen ovanpå oss håller på och bankar. Grejen är att jag tror hon bankar i golvet! Hon tror kanske att det är vi som har fest? Det brukar ju vara det, tydligen. Hon har stannat oss i trapphuset en gång och bett oss vara lite lugnare och vi har fått en lapp på dörren en gång. Vi har haft ca två fester sedan vi flyttade in för elva månader sedan. Två för mycket enligt henne. Fuck you enligt mig.


Ja ja ja. Skit i det.


Kvällen har varit helt jävla tokig. Skitmycket folk! Framförallt skitmycket champagnebrats! Fattar inte var de kommer ifrån eller vad de vill hos oss? Vi är liksom inget uteställe i den bemärkelsen, inte alls!

En jätterolig grej är för övrigt folk som ska köpa champagne för att visa att de har massa pengar och så köper de cavan istället för att champagnen är för dyr! HA HA HA! Alltså jag menar inte att alla som köper cava är snåla jävlar men man märker så jävla tydligt när folk bara vill dricka champagne för att det ser dyrt och fint ut (och för att få brudar till bordet). Hade jag blivit bjuden till ett bord av bratskillar som satt och drack billigt mousserande vin så hade jag skrattat högt. Töntigt!

Men det är inte mitt fel att jag sover bort hela jävla dagen

Yes, tio timmars sömn i natt var precis vad jag behövde. Nu är jag pigg och utvilad. INTE! Fyfan. Hade lätt kunnat sova typ åtta timmar till och hade förmodligen gjort det också, om det inte vore för att jag ska iväg och jobba sen.

Gårdagens slutsats blev för övrigt att män är idioter. Vidriga kräk. Åtminstone de som väljer att gå ut och dricka öl på fredag- och lördagkvällar. Fyfan.

Imorgon är jag ledig. HURRAAAA! Då ska jag sova hela dagen och inte göra ett jävla piss.


By the way

Våra grannar hatar oss. Det visste vi redan. Vi skiter i det.

Men nu hatar dom oss nog lite mer. Jag har nämligen bestämt mig för att lära mig sjunga.

Det är en smärtsam process för oss alla.

Hej livet

Idag körde min pojkvän upp mig klockan halv ett (ja, det är tidigt! Jag kom hem från jobbet klockan fem!) för att han ville iväg och titta på en skrivare. Jag fattade inte riktigt det där. Tyckte att han var lite jobbig. Lite överexalterad för en jävla skrivares skull. Men vilken skrivare! Och nu är den faktiskt vår.
Det bästa är att den väger ca hundra kilo och vi ska hämta den inom en vecka. Jajajaja. Det går bra.

Ikväll ska jag jobba, börjar klockan åtta och ska stå i baren. Sebastian sa igår att jag inte alls är nån bartender, bara en servitris som jobbar i bar. Men det är inte sant. Jag är bartender! Jag ÄR det! Jag blandar en helt fantaaaaastisk GT... Äh. Ska bli kul att stå i baren i alla fall. Lite variation i tråkvardagen.

Nu ska jag nog ta igen min förlorade sömn. En timma bara... Som kommer bli två som kommer bli tre. Eller?

I bet that you look good on the dance floor

Aaaah! Jag fattar inte hur jag kan vara så jävla seg hela tiden! Nu har jag liksom kommit ur den där fasen när jag sov minst tio timmar varje natt så nu har jag liksom tid (och ork! I alla fall fysisk sådan.) att göra massa produktiva grejer. Men ingen lust! No pepp today!

Vi har inget varmvatten hemma idag. Vet inte varför men det suger. Jag fick duscha i kallvatten. Heja!

Är det torsdag idag? Jag har ingen koll på dagarna just nu. Men om det är torsdag så är det jävligt gött, för då är det fredag i morgon och sen är det lördag och jag ska jobba sent båda dagarna vilket jag tycker är ganska glidigt. Nice.

Aaaaaahhh!

Jag är så hungrig så jag håller på att falla ihop här på golvet. Ska det vara så? Fyfan!
Väntar på att Cebastian ska komma hem, vi ska iväg och träffa Fia och David och käka lite middag innan handbollen. Har jag och Fia bestämt alltså. Jag hoppas min fina pojkvän inte har något att invända. Misstänker att han kanske inte har något emot just middagen men att han inte är galet peppad på att titta på handboll. Men jag vet fan inte! Har för mig att han sagt nån gång att handboll kan vara kul. Kanske har jag bara hittat på... Nån gång ska han omvändas i alla fall, varför inte ikväll?

You're the violent one

Jaha. Det är tydligen handboll ikväll. Där ser man hur mycket jag hänger med! Nu hoppas jag bara på att kunna se livesändningen på nätet eftersom vi saknar TV4 här. Men det ska nog gå fint. Vi satsar på det!

Hade en trevlig dag igår med squashspel, restaurantbesök, spelning och öl. Nice nice nice! Vaknade faktiskt upp med träningsvärk idag vilket är en ovan känsla för mig, inte för att jag är så vältränad utan för att jag inte rört mig på ett halvår eller nåt. Men det visste ni väl redan!

Fia i squashhallen. Skulle lägga upp en fin bild på mig själv men vågar inte. Ser döende ut. Röd i ansiktet som om jag håller på att kvävas eller nåt. Men Fia är fin! Som alltid!

 



Annars ingenting. Fattar inte riktigt varför jag envisas med att hålla den här bloggen vid liv egentligen.

Men godmorgooooon!

Jag är fan uppe med tuppen idag! Seriöst alltså! Kan inte minnas sist jag var uppe innan kl tolv en ledig dag... Så jävla härligt! Nu ska jag strax iväg och möta Fia, vi ska spela squash om en timme! Kul! Är lite spänd på hur det ska gå med tanke på att jag inte motionerat på typ ett år.

Var på ölworkshop igår. Intressant! Ångrar lite att jag inte fick med mig kameran så jag kunde visa lite bilder. Sjukt kul i alla fall. Märker liksom att mer och mer går in i huvudet för varje gång (kunskap alltså, inte alkohol).

Jaja. Måste springa nu!

You've got a friend in Jesus, too!

Godmorgon. Faktiskt.

Jag kom hem från jobbet kl 06.00 imorse. Heja mig! Hade för övrigt min första kväll som bartender igår, heja mig igen för det gick väldigt bra! Så nu hoppas jag på att få stå i baren lite oftare. Härligt med variation!

Ikväll ska jag iväg och jobba igen. Som servitris, this time. Hoppas lite på en lugn kväll, är helt opeppad på att vara trevlig och vänlig och så vidare och samtidigt springa fram och tillbaka mellan bord och kök och och och. Det ultimata hade liksom varit att ha en gäst per dag. Vilken jävla idé, för övrigt! Jag ska starta en sviiindyr restaurant som bara tar emot en gäst åt gången. Succé!

Nä, vad händer annars? Ingenting. Imorgon ska jag iväg på ölworkshop med jobbet och lära mig masor om öl! Ser verkligen fram emot det.

Min favoritbild från i torsdags. Jag och Fias pojkvän har en livlig diskussion om nånting som jag inte kommer ihåg. Han är en väldigt trevlig kille, för övrigt. Inte så arg som han ser ut! Och jag är väldigt trevlig jag också.

 

 

Kommentar överflödig.


Nu ska jag spela gitarr. Skål! Hej!


I've got a friend in Jesus!

Herrejääääävlar vad kul vi hade igår! Jag och Fia var satt på ett café hela eftermiddagen innan vi bestämde oss för att köra på en pubrunda. Och fyfan vilket lyckat beslut! Jag skiter i hur jävla bakfull jag är idag och att jag ska jobba ikväll, det var helt klart värt det! Ska springa iväg snart men slänger upp några bilder här så länge. Vill bara påpeka att jag är aspackad på alla dessa bilder, samt att anledningen till att jag själv är med på varenda jävla bild är att jag är en linslus så fort jag fått i mig en öl. Anyway, enjoy!

Jag fick sitta i bagaget när vi åkte taxi!


Öl!

 

 

Jag och snygg-Fia!

 

 

Jag och Fia plus okänd man.


Godmorgon nya, härliga dag

Jag hatar att alltid vakna så jävla sent. Hatar det! Men somnar man inte förrän klockan fem på morgonen så får man väl skylla sig själv, antar jag. Det är ju faktiskt självförvållat.

Jag jobbade alltså igår - därav den dåliga uppdateringen. Inte för att ni är så många som bryr er, men ändå! Idag är jag i alla fall ledig och det är bra. Är inte riktigt frisk än egentligen. Grejen är att jag har minst en månad framför mig med hosta och ont i halsen och tjuriga luftrör. Så är det jämt! Jag är så jävla bitter! Så fort nån jävla bacill eller vad fan det nu är har hittat sin väg ner i lungorna på mig så sitter den där för all framtid, typ. Slem! Alltid! Vet ni att mina läkare ALLTID frågar mig om jag är rökare? Det är jag inte! Mina lungor är totalt jääävla rökfria och ändå får jag liksom dåligt samvete varje gång nån läkaridiot ställer frågan, för det känns som om slemmet är MITT fel. För att jag är rökare. Fastän jag inte är det! FATTAR NI?

Ja ja ja. Intressant.

En sak som är jävligt kul just nu är att Fia är här! Fia och jag jobbade tillsammans under en kort period nu i höstas när jag hade mitt extrajobb i baren på en liten restaurant i närheten. (Jag klandrar ingen som inte har nån koll på alla mina jobb - jag har det knappt själv.) Vi upptäckte under den här korta tiden att vi kommer väldigt bra överens, vilket bara hade varit skitkul om inte Fia hade bestämt sig för att flytta hem i januari. Typiskt, liksom! Men nu är hon här i alla fall och ska jobba i två veckor innan hon far tillbaka till Schweden for good. Och då ska vi passa på att hänga!


Här kommer dagens roliga historia.

Det är vinter och en norrman ska ut och fiska och letar efter en isbelagd sjö. Slutligen finner han en is och sätter sig ner, borrar ett hål och börjar fiska då en man kommer fram till honom.
- Här finns ingen fisk! säger han.
- Hur vet du det? frågar norrmannen.
- För det är jag som sköter den här hockeyrinken...


Ha ha ha ha ha! Och med de orden lämnar jag er for now. Hejdå! Puss å kjam!

Man får väl passa på

Vet ni vad jag tänker göra nu? Jag tänker plocka fram Ben & Jerry's cookie dough ur frysen och ta den största skeden jag kan hitta, hämta båda täckena i sovrummet, gosa ner mig riktigt rejält i soffan och titta på Benny and Joon som jag inte sett på typ tio år.
Vilken jävla lyxkväll, right?
Måste väl få unna mig det. Har virrat omkring i lägenheten hela eftermiddagen och försökt städa och plocka men har liksom ingen riktig fokus. Lyckats tvätta en maskin dock. Det får duga för idag.

Summertime in Oslo

Herregud. 2009 har varit ett jävla skitår på många sätt men sommaren har varit den bästa i mitt liv. Jag har träffat så otroligt många fantastiska människor och haft så jävla kul. Har kollat igenom varenda fotografi från den här sommaren nu. Tänkte försöka lägga upp så mycket som möjligt här i bloggen men vi får väl se hur mycket jag orkar. Här kommer i alla fall några bilder från en kväll uppe i Sognsvann.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åh! Det suger att det är vinter! Fanjävlahelvete vilken tråkig årstid! Jag vill sitta vid en sjö nu!


Jaha

Vaknade för en halvtimme sen. Har sovit skitlänge. Ska jag gå tillbaka till mina gamla sömnvanor igen? Det suger i så fall... Jag som precis tagit tag i mitt liv! Nu har jag väl en legitim anledning till att sova bort dagarna i och för sig. Imorgon ska jag vara frisk och då ska det bli ändring!

Nu ska jag äta lite frukost, sen tänkte jag slänga upp lite bilder från nyår om jag orkar. Jippi!

Men för i helvete. Tiden står still! Och går för fort på samma gång!

Jag har så jävla tråkigt. Hatar att vara sjuk. Och pojkvännen är och jobbar så det händer ingenting här hemma.
MEN tiden går så jävla fort ändå! Klockan är redan åtta! Och jag har inte åstadkommit ett jävla piss! Inte en enda ögla på halsduken. Fyfan.

Jag har i alla fall druckit en kopp te. Det måste räknas som att ha åstadkommit någonting?

Slem

Idag har jag varit hos läkaren och fått sjukskrivning. Behövde tydligen det av nån anledning som jag inte förstod riktigt. Anyway, varje gång jag är hos läkarjäveln så säger han att jag har slem i lungorna. Varje gång! Oavsett vilka symptom jag är där för, liksom. Slemlungor är alltså vad jag konstant lider av. Kul. Härligt. Slemmigt.

Ska i alla fall vara hemma idag och imorgon men hoppas på att kunna jobba på onsdag. Det suger att vara hemma och vara sjuk! Det är värdelöst! Man blir liksom rastlös och vill göra alla saker som man aldrig hinner göra annars när man jobbar men just de sakerna kan man inte göra för att man är sjuk! Limbo!
Just nu vill jag till exempel gå ut och slänga julgranen men det orkar jag inte för jag har feber och luftrören är så gnälliga att jag knappt pallade gå upp för trapporna innan. Så då vill jag städa och dammsuga och greja men det orkar jag inte heller så då vill jag bara spela lite gitarr och sjunga lite och öva på saxofonen som jag aldrig hinner ta i annars MEN DET GÅR INTE HELLER! FÖR JAG HAR INGEN RÖST OCH INGEN LUNGKAPACITET!

Så då tänker jag att jag ska göra nåt kreativt. Måla en tavla.

Så det ska jag göra nu.

Eller sticka färdigt min halsduk kanske! Det hade varit något! Den skulle ju varit färdig för ett tag sen, det är nämligen Cebastians julklapp. Men han får vänta. Det blir kanske en midsommarpresent istället!


Här står jag i garnparadiset.

Poor little me!

Har varit så jävla nöjd över att jag lyckats hålla mig frisk så länge, brukar ju få massa konstiga små symptom till höger och vänster annars. Har liksom sluppit undan sånt den här vintern! MEN HEJ! Nu kommer det med besked istället. Ont i halsen. Ont i huvudet. Och en jävla hosta. Kan liksom varken andas in eller ut vilket innebär att jag inte kan prata heller. Skitliv. Skitluftrör.


Jag kom hem igår och började gnälla över sjukdom. Då tvingade Cebastian i mig massa vitaminer. Samt nåt annat läskigt. Solhatt! Smakade skit men ska tydligen vara bra för immunförsvaret. MOT immunförsvaret skrev jag först! Haha! Känns ju bra!




Monstervitamin!

I already know you're not gonna be here tomorrow

Yes! Bloggen lever igen. Det trodde ni aldrig!

Helgen har tillbringats i Sverige, mitt vackra hemland. Kom till Göteborg i torsdags, mötte Marran i centrum och vi åkte hem till hennes fina lägenhet! Sedan gick vi till Kellys och träffade Sufei och drack öl! Helt fantastiskt trevligt. Det suger att dom bästa människorna inte ens bor i samma stad som jag.

 

 

Den Rakryggade Resenären! På väg mot öl...

 

 

Öl i sikte! (Hahaha. Fyndigt.)

 

 

Maaa!

 

 

Sufei!

 

 

Erik joinade lite senare. Han berättade hur man levlar...

 


Då såg Marran och Sufei ut såhär! Jätteintresserade! Helt tokigt fascinerande, tyckte dom!


Sedan drack vi öl och sen gick vi hem. Typ. Nästa dag hängde jag och Marran i stan och sedan åkte jag vidare till de småländska skogarna för att fira min lilla bror! Som för övrigt inte är så liten längre utan en vuxen människa som pluggar på högskola! Sjukt!

Familjen i Mackans nya kök. Fika!

 

 

Födelsedagsbarnet!

 

 

Igår var jag och hälsade på mamma och Fredrik och lilla Tess! Och nu är jag tillbaka i Oslo, staden i mitt hjärta. (HAHAHA! Jag bara skojar!) Tillbaka, i alla fall, hos mannen i mitt hjärta. Vilket ju faktiskt är ännu bättre! Och nu ska vi titta på nya säsongen av South Park. Så hejdå, bloggen! Sov gott!