HEJDÅ WALDEMAR THRANES GATE


TACK FÖR ATT JAG STÄLLER UPP

Eller?


Har en ödelagd skuldra och en inflammerad handled. Handleden är inte dansens fel utan ett direkt resultat av servitöryrket. Härligt. Så går det när man biter sig själv i läppen för länge. Tack för allt.


Nu har jag köpt bubbelvatten och godis och ska tillbringa fredagskvällen i min ensamhet. Åh, lycka!


Näääää! Fyfan vad deppig jag låter, inte alls meningen! Är egentligen väldigt glad. Har fått mannen tillbaka från dödsseglingen till exempel, halleluja! Hade mina tvivel där ett tag men det vågade jag ju inte säga till honom. "Hejdå älskling, glöm inte flytvästen! Jag är osäker på om du kommer levande tillbaka, trevlig resa!"

VAD I...

Nä. Nu är det nåt jävla skitsnack som cirkulerar här bland kommentarerna. Lyssnade INTE på Backstreet Boys när jag var fjorton! ICKE!

Hehehe. Eller... Gick omkring med mitt svarta hår och såg fett cool ut men så var det Quit playing games with my heart som snurrade på repeat i CD-freestylen. Det kan ha varit så. Svårt att säga såhär i efterhand...

I KNOW EXACTLY WHAT TO DO

Lyssnar på Sahara Hotnights och är nostalgisk. Så himla fint det var att vara fjorton! Eller? Minns jag fel nu? Jävligt fint är det att vara tjugotre i alla fall. Har ont överallt och snygga blåmärken på överarmarna. Har tränat stenhårt i tre dagar nu, så jävla gött! Är ledig imorgon också och ska träna på kvällen, sen blir det uppehåll och jobb i helgen.



Nu är jag ensam hemma. Har fått låna Jenny i några dagar nu när Cebastian är ute och seglar men hon är på jobbet nu. Är lite rastlös. Tar ett varv runt stången typ var femte minut men börjar bli lite snurrig. Har stått på huvudet typ trettio gånger idag. Det ska tydligen vara bra för det mesta och är det yrsel man vill uppnå så funkar det bra men jag tror jag har fått nog för idag.



Ja. Hej.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


I BIT MY TONGUE SO HARD I CAN'T SPEAK EVER AGAIN

Känner mig väldigt lugn idag. Har äntligen lyckats samla alla tankar och komma fram till var jag egentligen står. Fick även bekräftat igår att jag har haft rätt hela tiden. Nu är allt utrensat, jag helt tom inuti och ska inte samla på mig nånting mer innan februari. Vill inte ha några intryck. Vill bara vara glad tills den här skiten är över. Hur hamnade jag egentligen här från början?