Akkurat

Jag har jobbat i elva timmar. Min kropp är helt slut men min hjärna hade nog kunnat fortsätta i elva timmar till. Gött.
Den här dagen har gått så jävla fort att jag inte ens fattar vad som hänt. Jag älskar mitt jobb. Synd att jag glömmer det hela tiden, det hade varit en känsla värd att komma ihåg. Och mina arbetskamrater. De är ju bäst. Ja ja ja.

Ikväll åker jag till Sverige och det ska bli så jävla härligt. Två veckors lugn och ro.
Nu är det i alla fall packning som gäller. Jag, roomie och en jobbarkompis till mig ska iväg och titta på fotboll och dricka öl (jag ska dricka cider, i Storbritannien är det tydligen tufft) och sen liftar jag till Göteborg med världens bästa lastbilschaffis. Jag får skjuts ända fram till dörren. Hur lyxigt är inte det? Slå det om ni kan, Swebusidioter!

Nu ska jag äta mat och städa och packa. Ge mig lite tid, nån. Jag har snart bitit ner mina tänder till käkbenet. Är det möjligt?

It will go to waste

Jag har jobbat idag. Jättemycket.
Imorgon ska jag jobba ännu mer, massa övertid och hela köret. Pengar! Och fotboll efter det, och sen hemresa. Det ser ljust ut. I like it. Synd bara att Att Göra-listan imorgon också innehåller en del städning och dylikt. Tråkigt men nödvändigt.
Imorgon ska jag dessutom ha upplärning med min kollega. Han är nästan min chef. Jag ska lära honom saker. Kul! Sånt gillar jag.

Don't lose your head

I play a good game, but not as good as you

Tvättade min jobbtröja igår och den är inte torr än. Vaknade klockan tolv idag och var inte alls utvilad, har drömt konstigheter hela natten. Nu blir det jobb hela dagen och kvällen och imorgon börjar jag tidigt. Ingen tid till att tänka efter och ingen tid till att ordna upp saker och ting här. Hoppas det blir fotboll imorgon ändå. Jag känner nu att min hjärna behöver det. Funderar lite på att hälla i mig en öl eller två innan jag går till jobbet, bara för att. Undrar om det skulle uppskattas?

There, there baby it's just text book stuff

The coffee's never strong enough

Jag har börjat lyssna på musik igen vilket känns helt fantastiskt efter tre tysta månader.
Snart är Helena tillbaka. Bra, eller hur?


We only said goodbye with words

(I died a hundred times)

Jag köpte godis ändå. Fastän jag inte fick. Så typiskt mig.
Och rummet är inte städat än, fastän jag lovat mig själv. Typiskt.

Imorgon jobb och städning, torsdag jobb och fotboll och hemresa. Denna veckan går fort och det känns jävligt bra. Hoppas jag får skjuts med Zigge, min egen privata chaufför.
Jag lever verkligen lyxliv i budgetformat. Hade jag varit en liten padda så hade min källare varit ett stort slott fyllt av mysiga sovplatser och god mat såsom flugor och spindlar, till exempel. Allt är relativt.
Ibland glömmer jag bort hur perfekt mitt liv är och att det är ett jävla privilegium att kunna använda sin fria vilja. Här sitter jag och gör mina egna val som vilken bortskämd snorunge som helst.

Back to black

Jag tar hela handen. Sån är jag. Inga fingrar hit.

Nu är jag sån här igen. Språklös. Tom. Känns som om Oslo ligger flera tusen mil bort och det är en jobbig känsla för jag är ju här. Så tusen mil bort från vadå? Måste lära mig att hålla fast vid mig själv, tappar taget för lätt.
Nu är det sista veckan innan min semester. På torsdag åker jag till Göteborg och på lördag bär det av hem till Gislaved. Så ser planerna ut i alla fall. Sen är det två veckors lugn och ro som gäller och då ska jag inte tänka en enda tanke.
Sen är det mitten av juli och då ska jag inte sitta ensam i min källare längre.


How does it feel to know you'll never have to be alone

Det blev så tomt när mamma åkte hem att jag funderade på att åka till Sverige redan ikväll, men jag behöver pengar så det blir jobb imorgon i alla fall. Roomie har redan åkt hem för att fira midsommar så nu känns det lite extra ensamt här. Ska nästan bli skönt att jobba idag, jag är så dålig på att inte ha folk omkring mig. Roomie brukar i och för sig alltid klaga på att jag jämt gömmer mig på mitt rum när hon väl är uppe och vill ha sällskap (hon jobbar natt så vi går oftast om varandra) men jag tycker det är skönt att bara höra någon som pysslar i köket och allt det där. Jobbigt med tystnad.
Ja ja ja, tjat tjat tjat. Imorgon eftermiddag åker jag till Sverige för att fira midsommar. Det ska bli härligt. Hade ställt in mig på att behöva jobba hela helgen men så blev det inte. Nästa veckan är dessutom sista jobbveckan före semestern så nu känns det som om allt bara rullar på. Efter mina två semesterveckor i juli flyttar C hit och det kommer bli hur bra som helst. Vi tjatar nog snart ihjäl varandra i telefon.

Hoppas det blir en lugn dag på jobbet. Inga hetsiga kunder, tack. Det orkar jag inte, jag är ingen hjälpsam och tillmötesgående Helena idag. Nu är det i alla fall dags för mig att göra mig i ordning. Jag skulle packat och städat idag. Nu får jag göra det ikväll när jag slutat jobba istället, vilket inte blir så kul då jag börjar jobba klockan sju imorgon igen... Smart. Som alltid. Tar bussen direkt efter jobbet imorgon också så det måste liksom bli av ikväll. I alla fall packningen. Annars blir det svårt...


I guess it shows





Men det är något som gnager ändå

Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du


They can't even tell I'm not for real

Hemkommen från jobbet nu. Förvånansvärt bra dag med trevliga kunder och allting. Sånt gillar jag. Sådana här dagar gillar jag mitt jobb. Nu är det inte ens jag som ber om hjälp längre, nu är det folk som frågar mig om saker. Sånt gillar jag också. Jag gillar att veta saker, helst saker som inte andra vet. Som hvordan man sender et rekommendert brev, till exempel. Det gillar jag att veta. Då känner jag mig speciell.

Ja ja ja, tjat tjat tjat. Nu är det läggdags och kvalitetssömn som gäller. Avslutar detta lilla inlägg med ett meddelande till mina föräldrar:
Idag fick jag beröm av chefen för att jag håller så bra ordning i posten. "Välstädat" var faktiskt det exakta uttrycket han använde sig av. Det trodde ni aldrig!

Here I go again

Läste igenom mitt förra inlägg och fick se att jag stavat undan med två N. Unndan. Jättepinsamt. Måste ändra direkt.

Tycker att min reaktion är något underlig egentligen. Hade jag råkat stava det udnan eller något liknande så hade det inte gjort så mycket. Då hade folk fattat att det var ett slarvfel och att jag egentligen vet precis hur det stavas. Nu kan folk tro att jag tror att det stavas så. Unndan. Det tror jag inte. Därför måste det ändras. Tänk om någon skulle tro att jag inte kan stava. Då hade nog världen gått under.

Eller så bara skiter jag i det. Det borde finnas viktigare saker att oroa sig för.
Klimathotet, till exempel.

Reconsider me

Blev en hård kväll i lördags vilket resulterade i dålig uppdatering igår. Idag är jag i alla fall fit for fight igen och var till och med ute och promenerade en sväng innan jag lade mig i solen en stund. Nu ska jag laga lite mat och sen är det jobb som gäller. Tråk tråk tråk! Jag vill vara utomhus!
Som tur är kommer jag unndan med tre dagars jobb denna veckan, tidigt på torsdag morgon är det Göteborg som gäller. Innan dess hade jag tänkt bli lite brun också, men vi får se hur det blir med den saken. Kan inte lägga mig i trädgården om familjen är hemma och orkar inte åka till nån jävla park. Yeah yeah yeah. Det blir bra, jag får vara en blekis som vanligt!

Nej, nu får jag slita mig. Ska slänga i en maskin tvätt innan jag går också tänkte jag. Kanske.