It's up to me

Vet jag borde sova vid den här tiden, men fuck det! Det är stearinljus tända i min lägenhet och jag firar ensamhet med Dooleys, för att det är onsdag. Imorgon ska jag vakna och älska mitt liv.

Inte en gång till, väl?

Jag lovar för mycket i den här bloggen, jag kommer ju aldrig börja uppdatera ordentligt! Lika bra att ni vänjer er vid det. Aldrig kul med förhoppningar som det liksom går åt helvete med. Och jag vet ju hur ni suktar efter uppdateringar här i min lilla blogg...

Okej. Mitt liv är så jävla perfekt. I helgen var jag i Tyskland med mitt nya jobb, och jag hade så jävla roligt. Det går inte ens beskriva! Alltså jag kanske orkar berätta om det nån gång, men inte nu. Utan att säga för mycket kan jag nämna att både gay-barer och strippklubbar samt thailändska karaokepubar och en heeeel del dans, även för min del (!), ingick. Mycket alkohol och lite jobb med andra ord. Perfekt!

För övrigt så är mitt jobb perfekt även utan Tysklandsresor. Fatta att jag sitter med i ledningen i ett framgångsrikt företag! Trodde ni det om mig eller? Jag trodde inte det, inte nu i alla fall. Jag har sån jävla tur som har fått det här jobbet. That's it. Och det var fan inte ens tur. Jag är en förbannat kompetent människa!

Det är såna här dagar jag gillar att vara mig själv.

(Fick vg i kinesiskan också. Helt oväntat.)

It's been a bad day

Inte mycket liv i den här stackars bloggen nuförtiden. Mycket tråkigt. Ska se vad jag kan göra åt saken, det tycks ju ändå finnas några stackars själar som verkar finna nöje i att läsa om mitt ack så händelselösa liv. I dag är förresten er lyckodag, här kommer världens bästa blogginlägg signerat Helena!

Man skulle kunna säga att jag har haft en riktig skitdag. Det som är bra med riktiga skitdagar är att de bara kan bli bättre. I kväll satsar jag alltså på en riktigt perfekt jävla tillvaro. That's it. Städning och tvättning och diskning, men framförallt lite kvalitetstid med mig själv! (Om inte Maria blir klar tidigt på jobbet. Hoppas det. Kvalitetstid med mig själv suger!)

Öh, det blir nog inte mycket roligare än så idag. Hoppas ni förlåter mig.

Pepper cakes

Shit alltså, när jag fick pepparkaksburken så blev jag glad liksom, pepparkakor är alltid pepparkakor. Men hur fan har jag kunnat glömma hur jääääävla gott det är? Det är det bästa jag vet! No fucking kidding, pepparkakor är bäst i hela världen! Åååååh nu minns jag verkligen varför jag gillar vintern, från och med nu kommer jag leva på pepparkakor och glögg. Glögg glögg glögg. Och min pojkvän tycker inte ens om det! Antingen suger det, tråkigt liksom, eller så är det förbannat bra eftersom jag får behålla allt för mig själv. Det lutar åt det senare. Tråkmånsen får väl dricka nåt annat. Vatten.

PÅ TAL OM att inte tycka om saker. Jag har nu ätit sushi för första gången i mitt liv, med tanke på mitt jobb (som jag inte orkar skriva mer om nu) så var det nästan helt ofrånkomligt. Och wow. I'm fucking frälst I tell you. Gooooott! Hade aldrig anat att rå jävla fisk kan smaka så perfekt.

Okej, nu ska jag hoppa in i duschen efter träningen.


TJAT!

Ååååh vad jag hatar folk som tjatar!

Nu har jag haft första kinesiskalektionen i steg 2. Heja mig! Blir lite svårare nu vilket innebär mer plugg för min del vilket innebär tvång på bättre disciplin vilket, om jag känner mig själv rätt, inte lär bli några problem.
Haaaahaha! Läste ni den meningen? Det är sant! Jag har förändrats! Jag kan till och med säga det utan att ljuga.
Det är inte klokt vilken utomordentligt ordentlig människa jag blivit.

Og jeg kan skrive på norsk uten noen som helst problemer. Nå skal jeg ikke sitte her, uten være sund og gå til Elixia og træne litt. Jeg liker mye at skrive på norsk. Kanskje jeg skal ta og bli nordmann på heltid. Hvis dere skjønner hvad jeg mener!

Om jag får nåt att säga till om så ska du dansa på min grav

Oj oj oj vad dålig uppdatering det har varit här. Det ska ordnas. Fast inte mellan 09.00 och 17.00 för då är jag kontorsråtta och har inte tid med något annat.

Vilken jävla vecka! Började på nya jobbet i måndags, har sedan dess inte haft något annat än fakturor och ordrar i huvudet. Tröttsamt! Har däckat av utmattning typ direkt när jag kommit hem. MEN! Idag kom jag på bästa idén och tog med mig glasögonen till jobbet. Succé, big time! Idag var jag inte alls trött och sliten när jag kom hem, heja mig. Dock känns det lite som att jag fuskar när jag har glasögon på mig. Jag kan liksom inte förklara det riktigt. Det känns som att jag ser mycket mer än vad jag borde liksom, och att jag på så sätt liksom snokar så fort jag tittar åt nåt håll... I vanliga fall kan jag ju glo på vadsomhelst utan att fatta vad det är för något men nu ser jag liksom vad det står på papper och datorskärmar och tavlor och så vidare. Nu när jag tänker lite på det är det kanske tvärtom? Folk tycker att jag är en snokis i vanliga fall, för att de inte fattar att jag är halvblind... Äh! Från och med idag är det glasögon som gäller i alla fall.

Imorgon blir det dock inte kontorsarbete, vilket ska bli jävligt skönt. Imorgon ska jag ut och promota våra produkter vilket ska bli jävligt kul!

Just a dreamer

Nu har Mackan åkt hem. Hoppas han trivdes här, jag har haft väldigt trevligt i alla fall!

Idag har vi sovit typ hela dagen och jag är fortfarande astrött. Det blir en lugn kväll och sen läggdags tidigt, ska ju upp och börja nytt jobb imorgon! Önska mig lycka till!

I saved the world today

Nu har vi kommit hem. Väntar på att Cebastian ska komma hem, samt att Jenny och Lina ska komma hit så vi kan fika lite. Mys! Jag och brorsan har köpt finfika, det lär bli gött som fan.
Känns helt sjukt att det redan är mörkt ute! Kul nu, mysiga höstkvällar liksom. Men efter en vecka har man ju fått nog. Åh. Jag ska inte befinna mig i skitnorden den här delen av året!

November

Gårdagen blev rätt lyckad trots att vi var trötta både jag och lillebror. Mötte honom på stationen vid sju, sedan direkt hem och lämna grejer och så iväg igen. Var ca fyrtiofem minuters väntetid på Friday's där vi tänkte käka, men hey! Har man världens bästa pojkvän (för övrigt utklädd till clown, kvällen till ära. Helt klart snyggaste servitören!) som fixar så behöver man inte vänta så länge... Mackan var nog inte riktigt lika lyrisk över maten där som jag är (det säger väl sig självt? Åtminstone för alla som känner både mig och min bror) men han verkade rätt nöjd i alla fall.
Sedan åkte vi hem och spelade spel och käkade godis. Kändes rätt lyxigt för min del, inte varje dag man har råd att köpa massa godis i det här landet!
Idag vet jag inte vad som händer. Har lite dålig koll på elektronikutbudet i den här stan och det är väl det som intresserar brorsan, så vi får helt enkelt gå ut på upptäcktsfärd. Läste igår att det är teater på T-banan idag, sånt kan ju vara spännande! Nu när jag äntligen har månadskort liksom.

Drömde en skitläskig mardröm inatt. Var nog för att jag åt så jävla mycket igår. Nåt slags straff för frosseri, typ.