It's just a little bit of knäcking, nothing serious...

Det knäcker i min höft när jag går. Är detta normalt?

När jag och Johanna var ute i söndags så frågade jag henne varför hon hade förklädet på sig. Men det hade hon inte. Det var hennes kjol. Då sa jag att det var en väldigt fin kjol och att den inte alls såg ut som ett servitrisförkläde. Det var lite kul. Jag skrev nyss en utförlig historia om just denna situation men den försvann så nu fick ni höra den korta versionen i stället. Hoppas att den dög. Haha, jag råkade skriva fel nyss! Hoppas att den sög stod det. Det var väl kul!

Min pojkvän och min bror är och handlar godis. Sen ska vi se på Harry nummer tre. Nice! Så jag säger godnatt och hoppas att vi hörs imorgon igen. Godnatt!

Det finns ingen ork!

Hemma efter åtta timmars jobb som kändes mer som tjugo. Imorgon börjar jag inte förrän 18.00 och det är fan tur, hade nog inte klarat ett morgonpass till nu. Min kropp är helt jävla slut. Men fan vad det är värt det! De tre senaste dagarna har varit helt galna, fullsatt från öppning till stängning! Det kanske inte säger er så mycket men vi har typ en miljon sittplatser vilket alltså innebär en miljon gäster. På en höft.

Ska i alla fall lyckas hjälpa Johanna med flytt imorgon, så ikväll blir det lugnt. Harry Potter-race, förmodligen. Tydligen har min pojkvän missat både filmerna och böckerna men det ska vi rätta till nu.

14,5

Så många timmar har jag jobbat idag. 10.00-00.30.
Imorgon börjar jag 10.00. Av uppenbara skäl slutar detta inlägg här.

Like a virgin

Idag spelar Madonna i Oslo. Kul. För en del. Mindre kul för oss som varit tvungna att servera tretusen galna Madonna-fans. Faktiskt inte kul alls.
Jag har haft mitt livs värsta dag idag. Utan att överdriva. Jag har sprungit fram och tillbaka som en idiot och balanserat tio öl plus pizzor och hamburgare ovanför huvudet. Nu är jag trött. Så trött.

Fast inte så jävla trött uppenbarligen eftersom jag nyss erbjöd mig att jobba dubbla pass imorgon. Hej!


You know it


The hardest part

Kom till insikt idag. Tyvärr. Sån är jag. En vidrig människa. Som skiter i vilket.

Jag och Mackan kom precis hem från bio. Harry Potter. Niiice! Man borde övrigt gå på bio oftare. Mycket oftare. En gång om dagen är mitt nya mål.

Imorgon börjar jag jobba klockan elva, hoppas på fint väder. Orkar inte med ännu en stillastående dag. Tråkigt!

Nu ska jag ägna mig åt mitt lilla liv. Puss å kram!


Oops

Började ju komma igång med ordentliga uppdateringar men så dök ett jobbpass på tolv timmar upp. Så kan det gå! Idag är min första lediga dag på mycket lång tid, den ska jag utnyttja to the max! Ska snart iväg och träffa kusinen och sen ska jag till gymmet med Jenny. Yes, you heard me! Idag ska det nyttiga livet komma igång.

Igår var vi ute, hade avskedsfest för min vän Elin som åker hem till Sverige och sen till Australien. Blev en jävligt lyckad kväll, tänkte lägga ut lite bilder senare men nu ska jag skynda mig iväg. Heheheeej då.


Godmorgon!

Har förstått att denna bloggen upplevs vara något av en fylleblogg.
Här kommer nu ännu ett inlägg som handlar om att jag är bakfull. Enjoy!

Efter sushin igår så gick jag och Jenny ner till mitt jobb där mina kollegor satt och drack öl. Blev en trevlig men tämligen händelselös kväll som slutade med efterfest hos Dejan där vi satt och stirrade ut i luften. Det är så det går till här i Oslo när man ska party hard. Skitstad! Jag var i alla fall hemma vid halv fem och jag och C satte i oss ett helt paket kakor innan vi somnade. Nice! Jag skulle egentligen börjat jobba klockan tolv idag, men fick först sms om att komma klockan två och sedan ännu ett om att jag kunde börja klockan sex. Lyxjobb. Så nu ligger jag här och lider inte särskilt mycket av att vara bakis, så länge det går över till ikväll. Funderar på att ta mig en sväng till gymet. Förmodligen inte.

C gick precis till jobbet. Jag har tråkigt. Tänkte hänga med Jenny ut och shoppat kläder till a big party som hon ska på ikväll men hon var för tidigt ute för mig och var typ på väg hem när jag hörde av mig.

Ja ja. Intressant. Hejdå.

Su-huu shi-hii!

Jag och Jenny har käkat sushi. Niiice. Sedan blir det kanske en sväng på stan. Jag börjar jobba klockan tolv imorgon, så det blir en tidig kväll. Men ändå. Snart är Vidar på väg hit också, min gamla ICA-kollega. Då ska vi prata gamla minnen om kunder som luktar kiss och massa annat spännande.



Käka en räka!


Jenny och öl!




Jag ska precis äta en tugga wasabi. Gissa om jag gör det? Höhöhö...

Finally

Trodde aldrig att dagen skulle bli kväll. Men hey! Nu är den det! Och jag har kommit hem från jobbet.
Försov mig idag. Jävligt pinsamt. Jag låg och drömde att min chef ringde mig och sa att jag inte skulle jobba idag, och sen ringde hon på riktigt och undrade var fan jag höll hus och jag fick flyga upp ur sängen och svära åt mig själv. Jag har alltså stängt av väckarklockan i sömnen och samtidigt tänkt att typ "vad skönt att jag slipper jobba idag". Kul att jag, fast jag ligger och sover, liksom ger mig själv anledning till att ligga kvar i sängen! Och det sög, för övrigt. Jag vill ju jobba varenda minut jag får! Jag skulle inte alls bli glad om jag fick vara ledig en dag... Äh. Skithjärna.

Vi skulle repat idag också, men lokalen var stängd. Suger. Vi ska ju snart ha spelning!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske ska träffa Jenny vilket i så fall vore på tiden. Har inte sett jäntan på flera år känns det som!

Mackan!











I saved the world today

Hey hey hey.
Idag mår jag tusen gånger bättre än igår, kan ha att göra med att jag sovit tolv timmar i natt. Tolv timmar! Så mycket ska jag sova varje natt för nu känner jag mig jävligt utvilad...

Ikväll är det jobb som gäller. Ska bli kul, synd att vädret är pissigt. Kan i och för sig hoppas på tidig stängning idag för jag och C tänkte gå ut och fotografera i natt och jag börjar tidigt imorgon.

Imorgon ska vi förresten repa med bandet också. Kul! Det var längesen. Vi har spelning i Sandvika i augusti, kom ihåg det, all you Oslo people.

Nu är det frukost. Skål!

Oslo by night

Vi har köpt nytt kamerastativ. Såhär blir det då!


Time for bed

Nu ska vi gå och lägga oss. Blir ett South Park-avsnitt och sen sööömn. Välbehövlig sådan. Min stackars hjärna är all messed up!
Har i alla fall haft tre fantastiskt trevliga dagar när pappa och Marie har varit här! Kul också att Oslo ville visa upp sig från sin bästa sida...Ibland gillar jag den här staden.

Nu är det som sagt läggdags som gäller. Natti!

I brist på annat

Såhär glad var jag när det var festival i Hultsfred. Trots regn och rusk. Det ni!



Trött och mätt

Men jag kan fan inte somna! Har vänt dygnet åt helvete nu, jobbigt.
Det var i princip det jag hade att säga. Nu ska jag blunda tills det är morgon igen. Godnatt!

HAHAHAHAHA!

Alltså, nu är jag sådär full igen. Branschfull. Så jävla typiskt! Men lätt värt det, egentligen, för jag har haft en skittrevlig kväll...
Ja ja, nu ska jag alltså gå till jobbet om fem timmar, heja mig! Hoppas det regnar.

Typiskt, jag hade tusen skitsmarta grejer att skriva. Men jag är för full! Synd!
HEJDÅ!

Åh vad skönt med lite tystnad!

Nu är jag hemma. Blev en lugn lördagskväll, skönt men tråkigt. Lugnt=inga pengar.
Imorgon blir det långpass. 13.00 börjar jag och har ingen aning om när jag slutar, men mitt i natten nån gång. Sen upp och jobba klockan tio på måndag. Kul! Seriöst, alltså. Jag har världens roligaste jobb.

Nåt annat som är jävligt kul är att pappa och Marie kommer och hälsar på här i Oslo på måndag och att jag dessutom lyckats byta bort mitt tisdagspass så jag är ledig en hel dag när dom är här! Lyx!

Nu är det läggdags. Natti!

First we take St Hanshaugen...

Idag har jag fikat med Maja. Fantastiskt trevligt! Är så glad för alla människor jag träffar här som inte nöjer sig med "leva för helgen"-livet. Det gör liksom mig ännu säkrare på vad det är för slags liv jag själv vill leva... Ja ja. Skönt att få prata med nån som inte bara vill diskutera vad som hände i helgen och vem som gick hem med vem och så vidare.
Dessutom fick det mig att komma upp i tid! Somnade rätt tidigt igår (03.00) så nu är dygnsrytmen tillbaka där den borde vara. Nice!

Ikväll ska jag jobba, börjar klockan åtta. Gårdagen var nästan frustrerande lugn så ikväll hoppas jag på lite mer liv. Men inte för mycket, tack. Har ett långpass som väntar mig imorgon, på ett nytt ställe dessutom där jag gärna vill göra ett gott intryck. Behöver spara lite krafter tills dess.

Har tackat ja till två kurser i höst, nybörjarfranska och affärskinesiska. Är otroligt peppad på att ta upp franskan igen så det ska verkligen bli skitkul. Väntar även på svar för en annan kurs i kinesiska, den jag började läsa i våras men aldrig avslutade. Ska försöka plocka upp den igen men det beror lite på vad för slags jobb jag får i höst.

Nu ska jag tvätta! Hej!

Men hej!

Klockan åtta i morse lyckades jag somna och klockan elva väcktes jag av telefonhelvetet. Lyckades dock somna om och var uppe vid halv två nån gång och väckte brorsan.
Idag lär bli en seg dag. Har slängt in en tvätt i maskinen och ska betala lite räkningar men mer produktiv än så lär inte den här dagen bli. Ska jobba ikväll, börjar klockan åtta. Hoppas på en lugn kväll men man vet aldrig, det är ändå fredag. Egentligen får det gärna bli en helt jävlig kväll för då kanske jag är trött när jag kommer hem och lyckas somna i tid.
Ja ja ja.

Men nää

Jag KAN inte somna. The gym öppnar om en halvtimma. Kanske är en bra idé. Så kan jag vara vaken hela dagen och vända tillbaka dygnet.


Man borde inte sova

Okej, borde kanske nöjt mig med föregående inlägg men har tydligen ett behov för att skriva av mig ikväll och då får det bli en massa tjat! Det här är i alla fall vad jag vill säga:
Man borde verkligen inte sova. Fatta hur mycket man missar! Slöa evolution, är det hit vi har kommit? På vilket sätt har vi utvecklats till det bättre? Vi kan inte ens klättra i träd längre! Ja ja ja ja ja om ni hänger med i mina resonemang så blir jag impad. Det jag vill komma fram till är i alla fall att i morgon när jag vaknar med huvudvärk kommer jag ångra att jag inte gick och lade mig i tid men just nu funderar jag på att stanna uppe hela natten. Sweet logic.

Blev förresten förföljd av en man när jag gick hem inatt. Smet in på 7eleven men han gick fram och tillbaka utanför butiken och kikade in då och då tills jag lyckades smita förbi honom när han gick åt andra hållet. Började nästan gråta. Borde gått fram och sparkat honom i skrevet istället. Varför är jag så stor i käften men handlingsförlamad när det väl händer något?
Jävla Oslo. Du vill mig inte väl.

Ingenting händer här

I bloggen, alltså. Livet pågår för fullt utanför.

Jag måste vänja mig av med de här sena nätterna men det är så jävla svårt när man väl fångats av dem. Klockan är redan fyra och om jag ska orka med att vara produktiv i morgon så borde jag sova nu men det här är den enda tiden på dygnet som jag kan tänka klart och det måste jag ta vara på!

Så hva skjer? Min pojkvän är i Sverige och lär sig om passiva inkomster (detta uppmuntras och uppskattas starkt av mig, av uppenbara skäl. Min pojkvän blir rik=jag blir lyxhemmafru och kan dricka rödvin hela dagarna.) och kommer inte hem förrän efter helgen. Istället har jag celebert besök i form av min lilla macka till bror! Jag har nu, efter två dagar, hört honom säga cirka tjugo ord. Men hey, min bror gillar att svara enstavigt och jag gillar att tjata utan att bli avbruten. Perfekt!

Annars är allt som det ska. Kom hem från Hultan i söndags och kände mig helt plötsligt tio år äldre, både på gott och ont. Gott, därför att jag äntligen har blivit vuxen. Äntligen! Man kan ha kul utan alkohol! En säng är skönare än ett liggunderlag! En konsert är bättre med öronproppar och på avstånd utan armbågar i näsan! Vilka uppenbarelser! Ont, därför att jag vill vara sjutton hela livet. Svårt, det där, men inte direkt något som är värt att fundera över med tanke på att det sistnämnda är en omöjlighet och ingenting man bör kämpa för om man inte vill sluta i total misär.
Men det är ju min åsikt.

Och på tal om min åsikt så är det lika bra att mr Jackson är borta. Så slipper ännu flera stackars barn råka ut för honom, menar jag. Känner mig tyvärr rätt ensam i min övertygelse om att han var en vidrig pedofil som borde avlivats långt innan han tog sitt förnuft tillfånga och gjorde det själv. Eller hur det nu gick till. Usch, vad okänslig jag låter nu. Å andra sidan, när han levde fick man häva ur sig vad som helst om killen. Nu ska man fälla tårar för kungen av pop. Bullshit.

Jag ska försöka uppdatera bloggen oftare. Det är dessvärre inget löfte.

SAKNAR DINA VÄGGAR RUNT MITT HUVUD!

Bring on the revolution, I wanna die for something

På måndag åker vi till Hultsfred. Jag längtar.

(Har förresten hamnat i nån sorts identitetskris. Vem är jag? Förmodligen en nolla. Förhoppningsvis inte. Usch, så fort ingenting brinner så har jag tråkigt. Varför är det så? Och varför blir detta världens snurrigaste inlägg? Jag är inte ens full! Och varför är jag inte det? För att jag börjar bli gammal! Nu går det utför alltså men skit i det. Det ordnar väl sig till imorgon.)