Back to black

Ha ha ha ha. Så duktig var jag på att hålla bloggen uppdaterad! Men skit i det.

Idag fyller Cebastians lillasyster arton, så vi ska hem till Sverige och fira! Stort grattis till Silje! :)
Dessutom fyller min kära far år en eller annan dag nästa vecka så då bär det av till Gislaved. Härligt.

Vad händer mer? Jag har fått nytt jobb, men det kanske jag har sagt? Jag börjar i alla fall i mitten av oktober och vet inte så mycket om det än, så jag får återkomma till det. Ska i alla fall fortsätta som servitris vilket jag är jävligt nöjd med!

Nu ska jag ut och fixa. Är ledig idag så jag har fått ansvar för packning och diverse annat ordnande här. Det går nog bra. Har ju en del organisatoriska kvalitéer som ni säkert känner till...

Nä, bye for now!

Godmorgon!

Dygnsrytmen är nu officiellt rubbad. Imorgon ska jag jobba klockan tolv, hoppas jag kan få lite ordning på rutinerna då.
Anyhow, idag ska jag ner och hälsa på Johanna som jobbar. Och sen? Lite plugg förmodligen. Träna kanske. Behöver trötta ut mig lite idag så jag somnar ordentligt ikväll. Tänkte slänga upp lite bilder från Mallorca-resan också. Vad tror ni om det? Stay tuned...

Men?

Kom på mig själv i morse med att känna glädje över att det är måndag igen. Åh, perfekta liv! Det är ju så det ska kännas! En helt ny, spännande vecka framför sig. Härligt.

Igår var en jävligt spännande dag. Jag och Johanna var ute och åt, något som börjar bli en vana för oss. Dyrt, men jävligt trevligt. Om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg senaste gången vi lagade mat hemma. Yeah yeah, sen satt vi i alla fall hemma hos Johanna en stund (jag var nämligen förvisad hemifrån - pojkvän hade grabbkväll med sitt jobb) och drack Bailey's och sen gick vi ut. Jajaja. Kul. Så jävla skönt att gå ut på söndagar för då slipper man allt drägg. Det händer inte att jag går ut på helgerna längre och det är jag jävligt nöjd med.

Sen gick vi i alla fall hem till mig med några Emilie och Lovis och några fler från jobbet och då var Cebastian fortfarande hemma med typ alla killar på hans jobb. 125 tomma Carlsberg-flaskor har vi nu stående i backar i vårt vardagsrum och badkaret är fullt med smält id (dvs vatten, hej) och Carlsberg-etiketter som ramlat loss. Måste seriöst visa bilder på detta senare, mycket kul!

Ja, i alla fall så var gårdagen jävligt intressant men jag orkar inte skriva ner massa detaljer, ni får föreställa er själva helt enkelt!

Ikväll ska vi som sagt äta middag, Ceb har några kompisar här och Johanna är på väg hit. Eh, ja. That's all for now, antar jag.

NYTT INLÄGG!

Nu glömmer vi det som varit och blickar framåt istället. Vad tror ni om det? Fler uppdateringar och intressantare inlägg, det låter väl som en bra idé, hörrni?
Vi börjar med en sån här liten lista som är så poppis nowadays:

Var bor du lilla råtta? I mitt fina Oslo som jag hatar ungefär varannan dag och älskar lika ofta.

Vad gör du klockan åtta? Ikväll äter jag nog middag. Min pojkvän ska laga mat. Lyx!

Hur många ungar har du? Inte en enda, än så länge. Inga på väg heller för den delen.

Hur mår din gamla far, då? Bra, tror jag. Tennisarm, möjligtvis. Och snart ett år äldre!

Vad gör din fru Louisa? Min fru heter inte Louisa utan Cebastian, och han sitter just nu och leker med Photoshop.

Vad vill du ha att spisa? Jag har precis ätit chips och Coca Cola till mellanmål, så just nu är jag nöjd. Tack ändå!

Vad vill du ha att dricka? Se ovan.

Vad har du i din ficka? Fyra hål. Och en femkrona.