Det blöder från ett sår himlen

Läste precis en intervju med Gudryn Schyman. Ni hittar den HÄR.
Hon använder svordomar i typ varannat svar. Därför måste jag älska henne ännu mer nu. Om Alliansens nya logga tycker hon såhär: "...det ser ut som en reklam för Viking Line eller vad fan som helst."
Ha ha ha! Vad fan som helst! Kvinnan är bäst!

Annars då? Jag är ledig idag. Vet ni vad det innebar? SOOOVAAA! Hela dagen! Så jävla skönt. Nu ska jag ta mig ut och hälsa på Kicki, sen ska jag träffa Jenny och vi ska se på fotboll. En öl på det så är kvällen fulländad. Nice.

Jag är ledig i flera dagar framöver. Fattar ni hur sjukt det känns? Jag börjar redan bli rastlös.

HELVETET!

...trodde jag att min förra rubrik var när jag tittade snabbt på den. Och det kan ju vara en passande rubrik i min bittra blogg, så varför inte?


Lite okynnesuppdatering nu. Egentligen ingenting intressant att berätta.


Har varit ledig hela dagen vilket innebar sovmorgon till 16.30, sedan latte och frukost/middag på Fru Hagen med min fina pojkvän. Sedan rödvin på Glöd. Avslutade med champagne tillsammans med tre trevliga norrmän. Ibland kan de minsann, rackarna!


Nu är vi alltså hemma igen med en fantastiskt trevlig kväll bakom oss. Dubbla pass på jobbet imorgon, hoppas på en förhållandevis lugn dag.


Såg för övrigt världens bästa plakat idag. Ska lägga upp en bild på det imorgon, pallar inte nu.


OCH FETASTE GRATTISET TILL MARINA SOM FYLLER OBOOZE!
Mycket kärlek.

HEJ LIVET!

Nu är jag tillbaka! Härligt va?









Jag jobbar dygnet runt just nu. Därav dålig uppdatering. Plus att jag har andra, mer intressanta saker för mig än att sitta hemma framför datorn. FÖR NU ÄR DET VÅÅÅÅÅR! Och då ska jag passa på att andas så mycket frisk luft som möjligt för snart är det höst och vinter igen, tänk på det. Och då är vi döende igen, allihopa. Fyfan.


Jag har för övrigt lagt ner tanken på att detta kan bli en positiv blogg fylld med livsglädje. Jag gillar liksom att vara cynisk och bitter och deppig! Jag lägger all positiv änäschi på det verkliga livet istället. Heja det, alltså!


Jag har fått nytt jobb. Vi kommer i princip inte ha nånting att göra på Stuene i sommar så jag har fått ledigt i fyra månader och ska vara på Aker Brygge. Min kollega Torunn har fixat. Torunn gillar mig av nån anledning som jag inte riktigt kan lista ut men jag är i alla fall glad för att hon gör det. Så här gick nämligen min "intervju" till idag:


14.30: Jag vaknar av att telefonen ringer. Det är min (förhoppningsvis) blivande chef som undrar om jag har glömt att vi ska ses. Jag svarar nej. Hon frågar om jag låg och sov. Jag svarar ja.
14.31: Jag slänger ur mig alla svordomar jag någonsin lärt mig.
14.32: Jag irrar runt i förvirring, klär på mig kläder och gurglar SB12.
14.35: Jag springer ner för trapporna och halvjoggar bort till Kaffebrenneriet där vi ska ses.
14.40: Jag kommer fram till Kaffebrenneriet (som vanligtvis ligger ca 10 minuter från mitt hem) och gör förmodligen det sämsta första intryck på en blivande chef som man någonsin kan göra, nyvaken, andfådd och tio minuter försenad.
14.55: Min blivande chef säger att jag är jättevälkommen att jobba hos dem i sommar och att hon litar helt och fullt på Torunns omdöme. Jag får en kram när vi skiljs åt.


Haha? Ha?
Till mitt försvar så var jag inte hemma förrän halv fem i natt och har jobbat som en idiot den senaste veckan, plus att mitt alarm inte ringde och väckte mig imorse. Det är en skrattretande dålig ursäkt. Men det är sant.


Nämnas bör också att det inte är nåt skitjobb jag har fått. Det är tvärtom fint. Det ni!


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag chilla en stund innan det är dags för jobb. Ber med knäppta händer om en inte alltför stillsam kväll. Det måste hända nåt. Tiden måste gå! Annars kommer jag att dö av tristess och det blir jobbigt för alla parter!


Pussåkjam!