And this long line of cars is all because of you

Har jobbat idag men slapp tiotimmarspasset och fick gå hem tidigare. Sweet! Tror dock inte att chefen var helt nöjd med min insats idag. Hade inte hjärnan på rätt ställe, kan man säga. Tom skalle. Sa "va?" till allting och var allmänt seg och jävlig. Hade dessutom en idiotman på min station som frågade om ett vin som vi typ ALDRIG säljer och jag svarade att jag inte visste, så han sa att jag väl inte kan så mycket om vin utan mer om sprit. Det låter kanske oskyldigt och hade kunnat tolkas som ett välmenande skämt om det inte vore för att det var så jävla tydligt att han syftade på att jag är blond och svensk och jobbar inom restaurangbranschen och därför är obildad och blåst och inte gör annat än festar och super.

"Jag pratar sju olika språk" sa jag då. "Hur många pratar du?"

Och då började han gråta och erkände att han tjänat sina miljoner på att utnyttja andra människor och att hans fru inte ville ligga med honom längre och att han egentligen inte heller visste någonting om vin.

Okej. Det var inte så det gick till. Jag sa ingenting. Borde slagit honom på käften men hade nog fått sparken då.


Nu ska jag väl sova. Väntar på att pojkvän ska bli klar med sin dator så vi kan se på ett South Park-avsnitt först. Om jag någonsin får barn så vill jag ha en unge som Eric Cartman. Kärlek!

I play a good game, but not as good as you

Här skriver man öppna och ärliga inlägg om religion och diverse andra stora livsfrågor, men ingen bryr sig?

Så. Jävla. Tråkigt.

Förresten så är jag inte så trångsynt och jävlig som det låter. Jag gillar bara inte människor som inte orkar tänka. Är det rimligt att det bor en gubbe bland molnen? Jag tycker inte det. Om någon vill säga emot så är det fine! Bara personen i fråga verkligen har funderat över skiten på riktigt. Pallar inte diskutera med människor som bara har läst en bok. EN bok! Skitgammal dessutom, otroligt out of date, liksom! Hur sjukt är inte det? I vilken annan situation är det okej att bara han en enda källa att hänvisa till? Ingen!

Nu ska jag sova. It's gonna be a long day tomorrow.

Amen.

DEMENS!

Äh. Måste ju dementera. Vad annars ha blogg till?

Felaktigt påstående 1: Jag dricker för mycket.
Dementi: Nä. Det gör jag inte. Jag bara tycker om att skriva om min alkoholkonsumtion. Det ger mig ro i själen.

Felaktigt påstående 2: Jag är en bitter människa.
Dementi: Nä. Det är jag inte. Jag tycker bara om att skriva om min bitterhet. Det ger mig ro i själen.

Felaktigt påstående 3: Jag dansar när jag är nykter.
Dementi: Nä. Det gör jag inte. Jag dansar aldrig nykter, någonstans, aldrig, inte en chans att jag dansar nykter.

There is a light and it never goes out

Orkar inte blogga. Har så jävla ont i luftrören. Tycker jävligt synd om mig själv. Staaackars mig...


Okej då, orkar skriva en sak:
Gick förbi Jesus-lovers i röda t-shirts när jag var på väg till jobbet idag. De har stått där nu i samband med Gay Pride här i Oslo. Då vill de stå och rädda folk från synd. Bota. Så himla gulligt! Idag stod de med gitarrer runt halsen och mikrofoner och grejer och var bara så himla söta! Ville nypa dem i kinderna! Ta med en hem, som en hundvalp. Ge den mat och klia den bakom öronen.

VARFÖR ska jag vara tolerant?! Åt helvete med jävla tolerans och jävla respekt! Jag vill sparka hela kristendomen i skrevet! Så jävla hårt!
"Jaha, okej. Så du tycker att bögar är syndiga och sjuka? Vilket sammanträffande! Jag tycker nämligen det är kul att sparka folk i skrevet. Här får du! Ha ha, nu är du steril!"

Jag tror att det finns en särskild plats för religiösa människor när de dör. Det är den otrevligaste platsen som finns. Typ som ett syrabad som luktar bajs. Vi andra blir till jord och ingenting men religiösa människor får ligga där och fräta i evigheters evighet.
Alltså, det är ju inte så att jag VILL att de ska hamna där. Men jag tror att de gör det ändå, om de inte bättrar sig. Så nu ska jag börja omvända dem. För deras eget bästa. Jag ska knacka på varenda dörr tills jag räddat varenda jävel.

Har jag ingen livförsäkring?

Har jag inte det? Har jag nån försäkring överhuvudtaget? Vad händer om jag blir invalid? Fyfan alltså, ska man behöva tänka på allt själv?


Imorgon åker vi till Estland för att fira midsommar. På en ö! Hur fett nice kan det bli? Aaasfett nice! Flyget går klockan elva på morgonen och vi har varken packat eller letat reda på passen. Men det löser sig! Det gör det jämt! Märker ni hur peppad jag är? Skitmånga utropstecken! Hurra!

Ska dricka massa sprit och bada och sova i sovsäck och dansa kring midsommarbrasa. Eller nåt sånt. Älskar livet.


Hatade livet lite innan. Jobbade och det var jättemycket att göra. Grejen är att när man har som mest att göra, det är då folk beter sig som riktiga idioter! Varför är det så? Just när jag behöver mina gästers medlidande och omtanke som mest så får jag ingenting. Bara skit. Fyfan. Fyfan! Men nu är jag glad igen. Var egentligen glad hela kvällen. Det bästa med att folk beter sig som idioter mot en är att man kan bete sig som en idiot tillbaka, fast de inte ens fattar det! Undrar till exempel om folk som klagar på att det tar lång tid vet att de kommer få vänta längst av alla. Ha ha ha ha ha. Där får ni. Jag bestämmer.

Älskar för övrigt mitt jobb. Väldigt, väldigt mycket. Det är synd att jag tjatar så mycket om alla idioter jag träffar när 99% av alla mina gäster är helt fantastiska människor. Och jag får prata med allihop, och jag får chansen att göra deras kväll helt fantastisk bara genom att göra något som jag faktiskt tycker är roligt. Det känns väldigt bra.

Hit me hard

Jag har precis ramlat med brädan! Första gången! Skrubbsårsoskulden! Jääävlar alltså, trodde att jag skulle dö. Såhär i efterhand känner jag mig lite töntig. Var liksom inte alls nära att dö, fick skrubbsår på armbågen bara. Inget annat. Men backen var brant och det gick fort och ja... Men töntig som sagt.

Ska ut och dricka öl nu. Fett nice! Ska sen hem till en kompis och dricka sprit och äta pizza. Eller nåt liknande, fick inte med mig hela planen riktigt. Men det låter väl inte helt fel? Sprit och pizza? Ska upp och jobba imorgon, vi ska tydligen ha massa brasilienare hos oss. Kul. Man vill ju bara danza!

Och just det. Fick vara ledig idag. Tack, regnet. I owe you!

Hehehe

Detta hände precis:

Jag sätter på random låt med TLC.
Jag: Shit, nittiotalet alltså. Det var fan tider det!
Cebastian: Mmm... (nickar medhållande).

VA? Haha, vad hände där? Tycker vi verkligen att nittiotalet "var tider, det"? Musikmässigt, dessutom. TROR INTE DET!
Dags att gå och lägga sig alltså.

Ont i magen

Nu är det nånting som inte stämmer...

MEN JAG VILL JU BARA BLI RIK OCH KÄND?!

Hur svårt ska det vara?
Alltså, jag hade nöjt mig med att vara rik. Det hade funkat för mig. Jag ställer inga orimliga krav. Hellre rik och okänd än tvärtom, liksom, om jag nu måste välja. Så kom igen då! Ge mig pengar! Ca en miljard, tack. Gärna dollar eller liknande. Helst inte isländska kronor (eller vad de nu har) eller annan skitvaluta. Däremot kan jag tänka mig att köpa Island när jag väl fått mina pengar. Det kan bli en fin investering. Ingen vet.


Mitt nya drömresemål är förresten Nordkorea. Har sett massa dokumentärer nu, HERREGUUUUD alltså! Skojar inte, måste åka dit inom snar framtid. Vill helst smyga över gränsen utan papper och tillstånd och grejer och liksom uppleva landet som det verkligen är. Men då blir man skjuten och dör, så det är en dålig idé. Men spännande, jääävligt spännande! Vi får ta en sväng förbi på väg till Kina. Det får bli planen.


En sista sak också...
Vuxna män som gråter av lycka när deras land gör mål i gruppspelet i fotbolls-VM:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Nä, nu försökte jag verka hård och okänslig. Faktum är att jag själv fick tårar i ögonen när jag såg mannen i fråga. Så himla fint! Ville krama honom!

Ain't no sunshine...

Så jag får ledigt. SÅ SJUKT NICE! Har alltså helt plötsligt en ledig fredagkväll. Ska bara ligga på soffan och inte göra ett jävla piss. Lyx!

Har varit på shoppingtur idag. Handlat som om det inte fanns en morgondag. Mest till Cebastian, dock, bara lite till mig. Tvåtusenfemhundra spänn försvann jävligt fort, och det är egentligen inte så bra. Men ibland får man inte tänka för mycket. I alla fall om man vill vara snygg i sommar!

Annars? Blev lite för många öl igår. Jag blir så jävla jobbig när jag är full! Tjatig och högljudd och jävligt dryg! Hoppas mina vänner stod ut. Synd annars, är generellt ganska intresserad av att omge mig med människor som står ut med mig i stället för såna som inte gör det. Fast det blir väl per automatik så. I längden i alla fall.

Jaja. På tisdag åker vi till Estland. Heja oss!

HEJ LILLA LIVET!

Idag startade jag dagen med att försova mig och inte hinna äta frukost. Sedan fortsatte jag dagen med att dricka whisky (i utbildningssyfte, givetvis.) och sedan fortsatte jag dagen med att jobba. KUL! Spännande start på dagen. Fick jobba som en idiot sen också, fullsatt servering och grejer. Är trött och sliten nu. Vill egentligen supa mig asfull och glömma morgondagen men ser nackdelarna med den idén. Ska jobba. Upp tidigt. Vi är en man kort på jobbet dessutom så det blir extra mycket spring. Nice!

Annars då? Vi ska till Estland nästa vecka och fira midsommar med två estniska vänner. Ska bli så jävla kul! Jag har varit i samma land alldeles för länge nu känner jag, behöver lite miljöombyte. Har ingen aning om vad som händer där nere, dock. Tror på röj. Har förresten ingen aning om hur vi kommer dit heller, men tror på att det löser sig. Heja livet!

Är lite trött annars. Allt är samma. Vill egentligen ta första bästa flyg vartfansomhelst. Men är ordentlig och vuxen och har ett liv. Så. Jävla. Kul. Är inte alls bitter.

VAD I HELVETE!?

Det var alltså över tre veckor sedan jag uppdaterade blogghelvetet sist. Vad ska det betyda!? Vad håller jag på med!? Förlåt för detta vidriga beteende. Att ni orkar med mig, era stackare!


Idag serverade jag ett stort sällskap på min restaurang. En av männen frågade var i Sverige jag kom ifrån och jag svarade att jag kom från Gislaved (vanligtvis brukar jag bara säga Småland, och folk brukar nöja sig, men hans R lät liksom lite vaga och underliga så jag slängde det bara rätt i ansiktet på honom. Jag kommer från Gislaved. Där fick du!) och han nappade genom att säga att han kom från Gnosjö. Vi såg på varandra i något slags samförstånd och jag berättade vad jag hette i efternamn och han frågade om mamma var min mamma och det sa jag att hon var och då sa han att han spelat i ett rockband med min pappa. I ett garage. Och så bad han mig hälsa.

Vad ÄR detta? Bor jag på en skitliten planet där alla känner alla? Och i så fall, varför gör jag det?


Jag jobbar sju dagar i veckan, tio timmar om dagen. Super hela nätterna och åker lite skateboard innan jobbet.
Så ser mitt liv ut just nu. Om ni undrar. En annan sak som ni kanske undrar över är om jag hellre är tjock än hungrig. Och det är jag.