All work and no play

Jobb om en halvtimma, jag ser inte alls fram emot det. Just nu vill jag vara någon helt annanstans än här och fredag känns väldigt långt bort... Hoppas morgondagen blir bra, med klippning och grejer. Det blir den nog i vilket fall som helst, goodiebags och grejer. Tjoho!
Det är ett jävla tjat om detta, I know, men det är ju lätt det mest spännande som hänt mig på ett ganska bra tag.
Idag har jag förresten betett mig som en vuxen människa och ringt skatteetaten och bett om att få betala mer skatt. Hur vuxet är inte det?! Yeeees! Fick ut en fet jävla lön nu på två veckors jobb tack vare att jag inte betalar någon skatt alls, typ. Vilket ju är fel och mycket problematiskt i slutändan, men väldigt trevligt just nu...
Nu är det löst i alla fall. Vore sådär halvkul att lämna Norge med trettio tusen kronor i restskatt.
Well well, nu är det snart dags för mig att gå. Skål!

Det blir aldrig som man tänkt sig

Well, när jag häver ur mig att de får göra vad fan de vill så får jag väl skylla mig själv, liksom. Så typiskt mig att säga något sådant! Färgningen igår tog lite mer än fyra timmar och snacka om att det sved i hårbotten tillslut. Imorgon blir det förmodligen klippning, och på fredag photoshoot, men det beror på om jag blir utvald. Vi är sju som blivit färgade, tre av oss ska bli klippta och fotograferade. Går jag inte vidare så åker jag till Göteborg imorgon istället, vilket inte heller skulle vara helt fel, och klippning får jag lite senare hursomhelst av bruden som färgade mig igår + att de nog vill ha mig som husmodell till salongen. Nu blev det bara massa tjat, man fan vad detta är roligt!



image12

Man ser inte det lila, men det är fan lila också! Och gult, jättegult!

I guess I'm pretty messed up

Jag har köpt rättvisemärkt te som jag tänker prova i kväll. Det blir också Natural Born Killers för typ tjugonde gången i ordningen. Igår blev det, i brist på annat, Kill Bill (båda filmerna) med chips och choklad. Antar att man behöver lite mys för sig själv ibland (hope that didn't come out wrong...)
Blev väckt mitt i natten av en aspackad galning. Det var, trots allt, ett väldigt trevligt samtal som tyvärr avbröts abrupt då galningen ifråga somnade i telefonen. Tilläggas bör även att galningen idag inte minns någonting.
Yeahyeahyeah.
Annars händer ingenting alls för tillfället, däremot har jag höga förväntningar på veckan som kommer. Imorgon blir det jobb på dagen och senare krogen och open mic night med en ny bekantskap. På tisdag blir det jobb och senare färgning av håret inför min klippning som äger rum på torsdagen, samt fotograferingen och hårmodellandet som sker på fredagen. Är egentligen lite kluven där. Av oss fem som ska bli klippta blir tre utvalda till fotografering, vilket verkligen vore skitkul. Å andra sidan längtar jag som en tok till Göteborg och åker mer än gärna dit på torsdag kväll...
Vi får se vad som händer. Jag är ju inte den som vägrar ändra planer i sista stund.

It's been a bad day la la la

Idag jobbade jag ensam för första gången och det gick STRÅLANDE! Jag älskar att jobba i posten. Det är mitt kall i livet och nu menar jag allvar.
MEN!
Eftermiddagen har varit helt jävla fruktansvärd och jag har gått och lidit i flera timmar av olika anledningar. Nu är jag hemma och det känns jävligt skönt. Jag känner mig verkligen nere. Ikväll måste det fan hända något, annars dör jag av tristess.

With a rebel yell...

More, more, more!

Min norska kollega idag:
"Tre månader? Jag trodde du hade bott här i flera år."

Där satt den.

På andra sidan självmedömkan: kärlek

Idag har jag varit på kurs med jobbet. Jag ensam med tjugofem norrmän som snackar om det norska postväsendet. Jag har jobbat i posten i fyra veckor, de andra har jobbat i flera år. Allt kunde hur som helst varit ganska intressant, om det inte vore för att jag satt och sov de tre första timmarna. Nästan, i alla fall. Chefen tittade konstigt på mig några gånger när jag blundat lite för länge...
I alla fall, på eftermiddagen blev det bättre med lite teater och workshops och grejer. Och med "bättre" så menar jag att det blev lättare att hålla sig vaken, inte att det faktiskt blev BÄTTRE i ordets rätta bemärkelse...

...och när någon börjar prata om rollspel eller andra sorters framföranden inför folk i sammanhang där jag klart och tydligt är inräknad, så gör det ont i hela mig. Inget obehag här inte, utan ren jävla smärta i varenda liten del av min kropp. Ryggen kröks, axlarna far upp emot öronen och jag börjar se dubbelt. Det är en fruktansvärd känsla. Verkligen fruktansvärd. Jag sitter så ett tag, övertygad om att jag snart kommer att dö, fram tills dess att personen som leder "skådespelet" frågar om det finns några frivilliga. Då åker min hand upp. Direkt. Utan tvekan.

Jag respekterar och beundrar mig själv för det. Det är en av de sidor hos mig själv som jag faktiskt aldrig skulle vilja ändra på. Min spindelfobi är INGENTING jämfört med min scenskräck och ändå står jag där, igen och igen och igen. Och efteråt känns det hur bra som helst, bästa känslan i världen. Det är väl därför jag älskar det så mycket, antar jag. För att det egentligen inte finns något bättre sätt att vinna respekt för sig själv på än att gång på gång trotsa sin värsta rädsla. Jag vill ju inget annat än att stå på en scen, men till och med när jag sitter här, ensam på mitt rum, så snurrar det i huvudet när jag tänker på det. Livrädd med stil, I guess.

Så, det var dagens självbelåtenhet. Nu till något helt annat! (Haha, inte alls. Det blir inget annat än självbelåtenhet idag, en sådan dag har det varit!)

När man hör en av de vackraste sångrösterna man någonsin hört komma från en högtalare mitt på Karl Johans Gate så får man inte bara gå förbi. Man måste stanna. Och eftersom man inte har några pengar att visa sin uppskattning med så måste man gå fram och berätta hur fantastiskt det låter. Och så måste man ju såklart fråga sångröstens ägare ifråga om hon vill starta ett band.
Och det vill hon ju.
Så då har man sitt Oslo-band, med trummis, basist samt sångerska/provisorisk gitarrist. Inte svårare än så! Dessutom har man något att göra på måndag, då det är open mic på ett ställe i stan.

Självbelåtenhet var namnet. Ibland lyckas jag tamejfan.


Nytt under solen

http://www.leestafford.com/ Där har ni snubben som ska fixa mitt hår.

Idag har jag jobbat. Klantade mig lite imorse och sov då jag egentligen skulle på kurs med jobbet, men har nu jobbat hela kvällen istället och ska på kurs imorgon. Det lär bli nice. Jag lär sitta och sova. Hur intressant är postväsendet egentligen? På norska? Nej, just det.

Mitt jobb, däremot, är förbannat intressant. Jag jobbar i ett av Oslos rikaste områden. Väldigt många rika människor kommer in på mitt jobb. Väldigt många av dem är väldigt trevliga. Några är det inte. De är de mest intressanta, helt klart.

Beauty is the beast

Idag har jag unnat mig lite budget-shopping. Kul. Tråkigt dock att behöva hålla så hårt i pengarna. När ska jag bli rik egentligen?
Vet inte alls vad jag ska skriva, känner mig helt tom. Imorgon börjar jag jobba halv tre, så förmodligen blir det sovmorgon vilket ska bli förbannat skönt. Kände mig som en zombie när jag klev ur sängen och vaknade nog inte till ordentligt förrän jag stod utanför ICA Naer Slemdal och ryckte i dörrarna... Usch.

Ja ja ja. Roligast just nu är i alla fall att jag ska vara hårmodell nästa vecka. Tisdag, torsdag och fredag är uppbokade vilket innebär att jag missar tre dagar då jag egentligen skulle vara hemma i Sverige. Men skit i det, nu ska jag ju bli snygg.

I come from down in the valley...

Jag har haft världens bästa helg, inget snack.
Nu är jag förbannat trött efter att ha jobbat hela dagen och ska väl gå och lägga mig och sova.

Jag har ett konstant leende på mina läppar.

Självklart

Jag överlevde spindelattacken, åtminstone verkar det så. Under mina få månader i det här landet har jag dödat fler småkryp än jag gjort sammanlagt i hela mitt liv. Inte konstigt att saker och ting krånglar, min karma måste vara så låg den bara kan bli!
Nu är det läggdags, jag är verkligen jättetrött. Kanske börjar mina sömnvanor ordna upp sig, imorgon måste jag hur som helst komma upp i tid. Mycket att fixa med bank och grejer... Håll tummarna för att pengarna finns på kontot imorgon! Annars tar jag inte något som helst ansvar för vad jag gör. Någon kan råka riktigt illa ut.

Godnatt, lilla liv. Vi ses imorgon!


And my mama said that love's all that matters

But I'm always on the run...

Ja, här lär det ju inte bli mycket gjort. Nu har jag öppnat fönstret för att vädra lite, vilket kanske låter som en bra början och det är det väl egentligen också, problemet är bara att jag måste stirra oavbrutet på fönsterhelvetet för att inga otäckingar ska krypa in. När jag öppnade satt där en stor jävla spindel som jag lyckligtvis trodde var död. När jag bad roomie peta bort den hoppade den till och var helt plötsligt livs levande. Tänk om det varit jag som petat på den! Då hade det inte funnits någon Helena längre...
Ja, spindelinvasion är vad jag har att se fram emot i sommar. Förhoppningsvis kommer det lindra min fobi något, men jag tror inte det. Just nu känner jag hur det kryper över hela mig. Vilken mes jag är!

---

That's it! Nu sitter det en jävel på min vägg i alla fall! Och roomie sover. Fan!
Om jag aldrig mer uppdaterar bloggen så vet ni varför. Nu ska jag ta tag i det här!

Jag gillar inte dig

Idag var jag i tid till jobbet, trots utebliven sömn inatt (och på bekostnad av ordenlig frukost). Det börjar ta sig, med andra ord. Ordentliga Helena! Dock såg jag ut som ett sinnesrubbat monster när jag dök upp på ICA klockan sju och fick gömma mig bakom backarna med post bakom disken för att slänga i mig en macka. Bra gömställe när man tröttnat på arga och tröga kunder för övrigt.
I alla fall. När jag stod och var som argast kom ett gammalt par fram och skulle ta ut pengar vilket jag hjälpte dem med. Sedan sa den gamla damen (som förmodligen var halvblind, men det behöver vi inte bry oss om) till mig att jag var en fantastiskt söt jente. Då blev jag glad. Det är precis vad jag vill höra när jag har försovit mig, missat mascaran och har en för stor ICA-tröja på mig som har använts en dag för mycket.

Sen vad jag glad tills jag insåg att jag inte skulle få min lön idag heller. Åkte direkt till banken efter jobbet och fick sen ringa min chef, igen. Imorgon ska pengarna vara inne. Det garanterade han, och det är bäst för honom. Annars blir jag en killer machine, och då är jag inte att leka med!

Ikväll blir det städning och inte mycket tid till annat. Imorgon ska det vara fint när C kommer och hälsar på. Tror att min roomie är mer mån om att göra ett gott intryck än vad jag är, hon har farit runt med golvmopp och trasor och hela köret. Jag har tvättat och skjutit upp resten till senare.
Undrar om man kan få nåt slags intyg, liksom, som kunde förklara varför det alltid ser ut som det gör omkring mig. Tror det är ett faktum vid det här laget att jag inte KAN städa. Det handlar inte om lathet eller bristande vilja eller något annat dumt. Jag är städhandikappad, helt enkelt. Fast jag har blivit bättre, jag märker det till och med själv. Vad jag nu för tiden ser som "jävligt stökigt" skulle för något år sedan vara samma sak som "ganska städat". Ni ser. Vuxenpoäng igen. Snart är det kört.

Om jag bara hade någonting att tro på...

Jag blir förtvivlad. Måste alla människor vara idioter jämt?
Måste jag alltid försöka övertyga mig själv om motsatsen?

Idag har jag jobbat och varit duktig. Är trött nu och ska väl sova. Imorgon blir förhoppningsvis en händelserik dag, med montering av hyllor och gardinstänger samt bakning och diverse hushållsbestyr. Bara jag får min lön någon jävla gång. Om det inte finns pengar på mitt konto imorgon kommer någon att råka riktigt illa ut. Och så ska jag jobba, så klart. Idag har jag träffat på de mest udda människorna. Underbart. Jag känner mig plötsligt inte lika knäpp.

I. I think it's going to rain today
Jag vet inte vad jag förväntas känna men just nu är det bara tomt och jag fattar ingenting, som vanligt. Nej, det var fel. Jag fattar precis men jag befinner mig i en bubbla av just-här-just-nu och jag är rädd för att den ska spricka, så som bubblor alltid gör förr eller senare.

II. När min bubbla spricker...
...tänker jag dansa tills världen slutar snurra.


I dreamed about Ray Charles last night

Jag har aldrig tidigare vaknat upp och känt mig såhär jävla lättad. Har aldrig haft en värre mardröm än den i natt och när jag vaknade var jag fortfarande säker på att det var på riktigt.
Nu skiner i alla fall solen, jag börjar jobba halv två och innan dess ska jag ut på en riktig långpromenad. Men först ska chefen svara i telefon när jag ringer... Jävla skit.

I find it kind of funny

Mina tankar kommer aldrig att klarna. Lika bra att inse det nu och lägga tiden på något bättre än att ens försöka få ut något vettigt ur alla funderingar.
Imorgon måste jag ringa min förra chef igen. Om jag inte får några pengar så blir jag galen, seriöst. Riktigt jävla rabiat.

I think it's going to rain today

Nu ska vi ut och gå, roomie och jag. Blir en promenad ner till byn för lite fönstershopping, tror jag. Jag behöver bli påmind om alla onödigheter som jag inte behöver köpa för pengarna jag inte har... Jag blir så trött!
Hur som helst, skönt att komma ut och få lite frisk luft. ICA-luften kommer med tiden att göra mig galen, det är jag säker på. Man kan inte tillbringa hur många timmar som helst i ett litet utrymme som ständigt luktar som en blandning av grillad kyckling och lösgodis utan att bli galen.

Fan, jag fyller år snart. Tiden går för fort! Jag hänger inte med riktigt.
Finbesök blir det på fredag i alla fall, det ser jag fram emot.

Can I kick it?

- Yes you can!

Okej, jag lyssnar på Have a nice day med Stereophonics och ja, det hjälper faktiskt litegrann. Humöret går åt rätt håll i alla fall. Dessutom var tjejen på banken så förbannat trevlig och hjälpsam att det faktiskt är ganska svårt att vara sur just nu.
Well well. Ungarna i huset lyssnar på best of Astrid Lindgren på hög volym.
Vem bryr sig om pengar? Inte jag. Nu är jag glad igen.

Helvetes jävla fanskap

Inga pengar idag heller, kul skämt. Någon försöker svälta ihjäl mig, seriöst, vad har jag gjort för fel?
Ja ja. Vi har i alla fall ett snyggt duschdraperi, det är ju alltid en tröst.

För övrigt så slår det alltid lock i mitt vänstra öra när jag blir riktigt stressad. Just nu är jag döv. På riktigt. Jag hör ingenting. Så stressad är jag. Och så tjuter det också, högt.
Mitt lilla liv. Vad ska jag göra med det?


Aj aj aj

Det är en jävla förbannelse att vara kvinna alltså. Fy fan. Och idag har jag inte suttit ner många minuter i sträck och JAG HAR SÅ ONT I MAGEN! Jävla skit. Och i ryggen. Och faktiskt precis överallt om jag känner efter noga...
Min norska roomie sa idag att jag verkar mycket gladare sen jag började jobba och det har hon fan rätt i. Jag är glad. Det är så jävla gött att komma hem och känna att man faktiskt har gjort något vettigt. Ja!

Inte lika kul att stiga upp klockan sex imorgon bara. Jag vet att jag skrev att jag föredrar det framför att jobba sent. och det gör jag, men inte när jag slutat halv elva kvällen innan... Ja ja. Inte mycket att göra åt saken. Nu är det i alla fall läggdags.

Cheers!

Then I lie and say I'm glad that you're gone

Det är inte alls lyx att börja jobba sent på dagen, hur kunde jag tro något så dumt? Jag går verkligen mycket hellre upp klockan sex och har hela dagen framför mig sedan, än att börja jobba halv tre och sova bort halva dagen fram tills dess. Inte precis så att jag kan göra något vettigt efter att jag slutat halv elva, särsklit med tanke på att jag imorgon börjar jobba klockan sju...

Jag vet inte riktigt hur glad jag får vara. Jag går emot alla mina principer men det skiter jag i just nu. Och så har jag ju aldrig varit riktigt principfast, både på gott och ont. Just nu mest på gott, tror jag.
Jag skiter egentligen i vilket. Ibland får man inte tänka, bara göra, så nu bara gör jag och hoppas att det blir bra.

Äh, skit i principer och grejer. Jag är glad som fan.


If it makes me happy it can't be that bad...

Jag får tårar i ögonen varje gång jag ser en bild från någonstans som inte är här. Och jag menar inte Norge och Oslo, jag menar gråhet och vardag. Jag kan inte ens förklara! Jag älskar mitt liv. Jag trivs här, för en gångs skull känns min gråa vardag som ett aktivt val, som min egen gråa vardag. Det är fantastiskt. Det är en känsla jag aldrig trodde jag skulle kunna känna.
Men det räcker inte. Min bröstkorg är ett fängelse för något som vill iväg och det är jag som är fängelset och det är jag som vill lämna det och det är en ekvation som inte riktigt går ihop. Vet ju inte ens varför jag vill fly, inte ens vart!Och ibland önskar jag att jag kunde sluta längta och bara nöja mig, men jag antar att det är min oförmåga att stå still som gör mig till den jag är. Och det är väl alltid värt något.

I don't believe in angels, well at least not in yours

Nu tror jag att det är en dröm i alla fall, typiskt mig. Kanske blir bättre efter lite frukost.
Idag ska jag och roomie "vara turister i egen by". Nåt projekt norrmännen har hittat på, jag tycker det låter som en underbar idé. Vi ska alltså ut och se Oslo. Gratis. Synd att staden har vägrat att visa upp sig från sin bästa sida på sista tiden, vädermässigt alltså. Jag vill inte ha mer snö nu, det gör mig ledsen och nedstämd. Plötsligt känns växthuseffekten som en bra grej, liksom...

Har jag sagt att vår hyresvärd är en händig jävla snubbe förresten? Han fixar allt, och verkar dessutom tycka att det är kul. Igår lagade han allt som gått snett i vårt badrum samt fixade brandvarnaren, och snart ska min hylla upp på väggen. Och min gardinstång! Ännu fler vuxenpoäng... Fattas bara att jag syr gardinen själv.

it's not that we're scared, it's just that it's delicate

Jag sover nog inte en blund inatt, och det är väl egentligen bara bra. Imorgon vet jag att allt inte bara var en dröm...

Idag kom jag på mig själv med att önska mig en strykbräda och ett strykjärn i födelsedagspresent. Jag inte bara tänkte tanken, jag sade det dessutom rakt ut. Nu finns det inga tvivel längre, jag är en vuxen människa på riktigt! Jag har dessutom ägnat dagen åt compact living-shopping på IKEA, samt städning av sovrum, kök och toalett. Vad händer, egentligen? Vad jag behöver just nu är en rejäl fjortisfylla, för att få lite jämnvikt liksom. Det här kan aldrig sluta väl... snart börjar jag väl använda mjukmedel när jag tvättar också. Då vet man att det redan är för sent.

Jeg trenger ikke Jesus, jeg trenger ikke noen frelsere

Jag behöver inte att en fantasifigur berättar för mig hur bra jag är. Jag vet redan mitt eget värde, och det utan att ha läst om det i en bok. Så är det. Jag behöver inte heller få broschyrer på T-banan om unga killar med surfbrädor som funnit sin Bästa Vän.

Vad jag behöver är en miljon kronor och ett glas vatten. Det kan inte Jesus ge mig.

(Eller kan han det? Någon som vet? Om jag bara börjar tro ordentligt så kommer det väl strömma in mirakel. Nu knäpper jag mina händer. Bara så att ni vet.)


Det blir nog inte mycket bättre än såhär...

...vilket känns lite tråkigt, visserligen. Men ändå helt okej. Om mitt liv aldrig blir bättre än såhär så kommer jag ändå vara nöjd, liksom. Så bra är det. Och jag nöjer mig inte hur lätt som helst, minsann!
Jag är så förbannat jävla glad för mitt jobb. Det låter inte så fantastiskt att jobba på ICA, men det är helt perfekt för mig. Jag trivs. Dessutom har jag nu jobbat där i lite mer än en vecka och är inte uttråkad än. Det säger faktiskt en hel del när det gäller mig. (Detta innebär på intet sätt att jag tänker jobba på ICA i Slemdal resten av livet. Ett år känns som en evighet, men jag tror det kommer vara bra för mig. Då kanske hjärtat lugnar ner sig lite...)

Nu är jag alltså nyss hemkommen från jobbet. Väntar på att min roomie ska vakna, vill att hon ska hänga med mig till IKEA och leta efter praktiska lösningar till mitt lilla rum och vårt lilla kök. Får väl se hur det blir. Antagligen åker vi på fredag istället.
Jag vill att hon ska vakna ändå. Hatar att ha det tyst omkring mig...

Balansen mellan trygghet och panik

Åkte bort i nio månader, fann mig själv men tappade bort mitt språk och nu sitter jag här, mitt i världen men utan ord att beskriva hur det känns. Och det gör ont, ont på riktigt den här gången. Inte ens mina tankar snurrar åt rätt håll längre, måste hitta tillbaka till något men har ingen aning om vad. Och här tog det slut igen. Varför? Bara vita väggar runt omkring mig och jag har väl glömt, antar jag. Glömt hur man stänker färg överallt omkring sig och glömt hur man river väggar som stänger in. Så då sitter jag här. Och här är ingenstans eller varsomhelst men det spelar egentligen ingen roll för jag kommer alltid att vara fast mitt i det. Måste börja om från början igen. Måste lära mig spela The River utantill och måste lära mig spela minuetter på fiolen, måste hålla i ett par trumpinnar för första gången och slå så löst på virveltrumman att det nästan inte hörs. Måste bli förälskad i ljudet av en saxofon.

Måste lära mig tala. Måste lära mig läsa och måste lära mig skriva.
Måste lära mig att stanna kvar och slåss.

You do

You stay the night at his house
with no ride to work
and I'm the one who tells you
he's another jerk
but you're the one who can succeed
you've only got to prove your need

and you do
you really do

The sex you're trading up for
what you hope is love
is just another thing that
he'll be careless of
but though the caveats galore
you've only got to love him more

and you do
you really do
even when it's all too clear

You write a little note that
you leave on the bed
and spend some time dissecting
every word he said
and if he seemed a little strange
well, baby, anyone can change
and you do
you do
you really do

Nu snurrar hela världen

Jag var med om en fin och trevlig sak på T-banan igår kväll. Lyckades sätta mig framför två unga killar som snackade kinesiska, och bredvid två män som snackade spanska. Jag satt alltså med världens största leende på läpparna hela vägen in till centrum. (Det här såg förmodligen lite underligt ut. Efter en stund vände sig de spanska männen mot mig.
Spansk man: She's smiling, why is she smiling?
Jag: I'm just very happy.)

Sen hade vi en bra konversation på spanska, vilket var väldigt, väldigt roligt. Trodde jag glömt det mesta men det är fan en del som sitter.

Det var en trevlig kväll igår. Vi lyckades hitta till ett skitmysigt rockställe med billig öl och trevliga människor. Blev kanske lite för mycket alkohol, dock. Blir halvkul att jobba hela eftermiddagen idag. Nu är jag hungrig som fan och ska ta mig ett knäckebröd. Det är jävligt fint väder här, synd att jag måste stå inomhus.
Yeah yeah yeah. Nu får det fan vara nog.

Mållös

Jag har varit på en del festivaler i mina dar (börjar jag bli gammal?) men aldrig aldrig aldrig i hela mitt usla barnaliv har jag sett en bandlista som ens kommer i närheten av 2008 års Peace&Love. Jag är i extas. Det finns inte att jag inte kommer vara där. Det här kan bli mitt livs höjdpunkt, alla kategorier.

Manu Chao (GUD! Gud på en scen! Hur fantastiskt är inte detta? Snart börjar jag gråta... Det är fan sant.) Dessutom världens bästa liveband Mando Diao och det här är sanslöst och jag finner inga ord.
http://www.peaceandlove.nu/festival/?artister

Nu bokar jag biljetten.

Who said that?

I föregående inlägg kallade någon (jag) mig för en bortskämd snorunge. jag vill nu dementera detta.
Jag är inte alls någon bortskämd snorunge. Efter några noggranna uträkningar har jag nu kommit fram till att jag i två veckor framöver har sammanlagt 400 kronor att leva för och att det känns lyxigt.
Då är jag väl inte bortskämd? Va? 400 kronor innebär inte precis ett liv i överflöd som jag råkade häva ur mig förut. Kom igen nu...

Dagens goda gärning har visserligen farsan stått för, så lite bortskämd är jag väl ändå.

Det finns inga genvägar fram till det perfekta ljudet dårå...

Nattens knäckebröd måste ha gjort susen för imorse var jag fit for fight igen. Bortsett från att klockan var halv sju och jag kände mig döende, men så är det ju varje morgon. Härligt.
Nu ska jag och min roomie ner på byn, jag ska handla mat vilket känns som ren jävla lyx! Mjölk ska inhandlas, smör och ost likaså. Fan vilket överflöd jag lever i. Bortskämda jävla snorunge.
För övrigt är jag ledig imorgon men jobbar lördag eftermiddag, vilket ställer till det lite i min hjärna. Antar att jag vänjer mig så småningom.
Just nu funderar jag på om jag ska planka på T-banan eller inte. Sa just till roomien att det minsann är vi stackars hederliga människor som får betala för alla fuskare!
Well, har ju aldrig varit en särskilt principfast människa. Varför börja nu?


Never lose your grip, don't trip, don't fall

That's it. Nu har jag stirrat i taket i nästan två timmar och kan verkligen inte somna. Blev så jävla hungrig förut så jag var tvungen att gå upp och äta. Det blev fyra knäckebröd med ost, det enda ätbara som finns i min ägo för tillfället. Hursomhelst så måste det vara ett gott tecken, right? På två dygn har jag inte fått i mig mer än ett halvt paket Digestivekex samt 2 liter Coca Cola, fyra knäckebröd måste definitivt ses som framsteg! Blir väl lättare att somna nu hoppas jag, när magen slutat kurra. Snart ska jag fan upp och jobba. Ser förresten verkligen fram emot det. Mitt jobb är det perfekta jobbet, så bara är det.

Och, öh... skål. Åt helvete med hela skiten!

Whirlwind in D minor

Vilken låt.

Och det var väl egentligen allt jag hade att säga. Ed Harcourt är fantastisk och jag är mållös.
Nu är det godnatt, upp tidigt imorgon. Revolutionen börjar 07.30, ni är väl med?

John, I'm only dancing

Att släppa taget nu eller att aldrig någonsin göra det. Valet borde egentligen inte vara så jävla svårt. Så då är det inte det. Jag bestämmer själv, eller hur? Då så.

Taget släppt.

Nu har Marina tråkigt...

...antar jag. Så mycket roligare får hon det dock inte för jag har inget intressant att berätta.
Jag har fått lön. Det är fortfarande lite för lite för att det ska gå ihop sig men den 15:e april så har allt löst sig. Det känns väldigt bra. De högre makterna kan ta sig i röven nu!

Words don't mean a thing to me

Om jag inte trodde på högre makter förut så gör jag det definitivt nu. Någon jävlas med mig. Det är enda förklaringen.

Man skulle också kunna kalla det förberedelser inför Beach 2008, antar jag, även om det känns lite väl drastiskt.