mitt liv är perfekt

I
idag är det måndag och imorgon är det måndag och hela mitt liv är fyllt av jävla måndagar! ge mig en mening med livet, tack. för det här säger mig fan ingenting!

well, bra dag i dag för övrigt. HLR och grejer. nu vet ni vart ni ska vända er nästa gång olyckan är framme. i alla fall,  tack vare ett överflöd av hetsiga esteter kommer nu en plastdocka med okänt innehåll att överleva till... ja, åtminstone till fredag. sedan återstår det att se vad som ska bli av det lilla livet. jag tror hon klarar det. hon hade, så att säga, helt rätt förutsättningar.

skitsamma.
idag har jag spelat tennis och tränat judo och planerat min framtid. på söndag är det KM, vilket innebär min första tennismatch någonsin, och jag är laddad till tusen. på ett ungefär. däremot är min handled åt helvete och min tumme med, men skit i det som jag brukar säga! ge mig lite smärta så jag känner att jag lever. titti höll sedan på att döda mig med sina judokast. tur att man har talang för att falla! det är i alla fall vad jag skulle vilja kalla det. om inte annat så landade jag åtminstone på golvet varje gång! volando vengo, volando voy.
dagens bästa beslut: byter bort min sovmorgon imorgon mot en och en halv timmas tennisträning. bota mig, någon. jag är tydligen inte i stånd att göra det själv.


II
hej hela världen. anställ mig, någon!

mitt liv är perfekt

I
det är sent och jag är trött.
kanske borde sova. kanske borde tänka på imorgon
men det orkar jag faktiskt inte, för just nu är mitt liv perfekt
och jag vill inte förstöra den här känslan. aldrig.
well well.
idag har varit en bra dag. tårta, födelsedagsfirande och diverse idrottsutövande (pingis, biljard) samt okänd mängd alkoholintag.
dessutom har marina fått världens förmodligen bästa födelsedagspresent genom tiderna, nämligen
en salamander, en groda och ett akvarium i plast.
salamandern heter vince och är en slö jävel och grodan heter stuart och är hetsig som fan, och marina kommer säkerligen ge dem det spännande liv de aldrig hade fått i en kall, tråkig sjö (eller hav, eller å, eller flod. eller varihelvete håller grodor och salamandrar hus egentligen? skitsamma. huvudsaken är att marina blev väldigt nöjd, och att man faktiskt måste säga "salamander" med tysk accent)
ikväll har vi också kommit fram till att esteter helt enkelt är bäst på både rundpingis och biljard. kanske något partisk, men jävligt ödmjuk. godnatt.


II
imorgon är det nog sovmorgon som gäller, antar jag. jävla sommartid! varför just inatt?!
förlåt, glöm det.
imorgon börjar livet igen.