I think I'm gonna start a band

Or maybe I should write a book.

STOPPA VALFRIHETEN!

Jag håller på att bli galen och Kickis pepp-sms gör inte det hela lättare precis. HJÄLP! Nu har jag verkligen beslutsångest!

You better start swimming or you'll sink like a stone

Jag vaknade upp i morse med en fruktansvärd huvudvärk och kom fram till att jag måste vara ruskigt bakfull. Inte förrän jag ser mig i spegeln inser jag att jag har en stor jävla bula i huvudet av gårdagens backhoppningsuppvisning i trappan. Mitt huvud for rätt in i betongväggen, heja mig!
Nu mår jag ganska dåligt.

...för jag har ingen ångest, inte ens litegrann

Okej, innan ni läser detta inlägg vill jag att ni går in på Google och söker på "80-talist". Då får ni upp en artikel ur tidningen Metro där vi 80-talister i korta drag beskrivs som lata livsnjutare.

Det kanske är 80-talisten i mig som talar men jag tänker inte börja plugga bara för att, och jag skiter faktiskt fullkomligt i vad andra människor tycker att jag ska göra med mitt liv. Sådär, nu vet ni. Och jag har inte alls någon framtidsångest för jag vet att allt kommer lösa sig och GUESS WHAT, det kommer inte lösa sig trots att jag är lat och oduglig och förlitar mig på andra; det kommer lösa sig därför att jag kommer att se till att det löser sig. Jag är inte handlingsförlamad, jag gör mina egna aktiva val och därför är det viktigt för mig att jag gör saker som jag känner att jag kan stå för.



PS. Anna, jag skulle aldrig få för mig att fråga mina föräldrar vad det är för fel på att 'chilla'. Lägg av.


Well, if you put it that way...

Everyday is a winding road och imorgon är det fredag. Ännu en dag i paradiset, så att säga.


Jag som har lovat min hund att vi tillsammans ska börja ett nyttigare liv (mycket motion i form av långa promenader samt inget godis, bara hundmat) sitter nu här och frossar i julgodis. Ja ja, så kan det gå! Typiskt Marina att göra god knäck, liksom, även om plåten såg ut som ett slagfält.


Jag har alltid fascinerats av religiösa människor, orkar inte gå in på det just nu (klockan är ett på natten, herregud) men jag antar att handlar om deras förmåga att hålla fast vid sin tro och sina värderingar oavsett vad som händer, något jag själv inte tycks klara av. Vilket jävla skämt egentligen. "Tro" är verkligen att ta den enklaste vägen ut när en logisk förklaring tycks vara omöjlig att finna.

- Ja... Alltså... Öh... Det var Gud som gjorde det.

 Ja. Klart som fan det var Gud som gjorde det.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Intelligent_design
Och sen skapade han USA.

Wepp!

Eftersom föregående inlägg blev oförskämt kort känner jag mig nu tvungen att uppdatera bloggen ännu en gång denna måndagsnatt innan det är dags för mig att försöka göra något åt mitt sömnmönster och gå och lägga mig. Förresten är det nog försent för det med tanke på at klockan redan passerat två. MEN! Imorgon ska jag hur som helst upp tidigt (läs: innan tio) för att åka till Hestra och hämta upp min nyfunne vän (som Marina så smidigt uttrycker det). Det ska bli trevligt, ett välbehövligt avbrott i min annars så gråa vardag. Frågan är vad man hittar på i Shittytown en kylig och tråkregnig (ja, jag vet ju egentligen inte, men risken är ganska stor va?) tisdag i december? Jag fruktar dessutom att ens hemstad lätt kan misstas för en del av ens personlighet. Jag har en känsla av att jag i så fall kommer bli dumpad redan innan vi kommit innanför 50-skyltarna. Det är i alla fall vad jag hade gjort i samma situation.

Anyway, nu är det faktiskt läggdags på riktigt! Idag har jag gjort massa duktiga saker, som att laga mat och gå ut med hunden. Undrar om det kan hålla i sig? Jag är tveksam. För stunden är jag i alla fall nöjd med vad jag uppnått och kommer förhoppningsvis att sova gott, utan mardrömmar om mördarödlor. (Ni som sett Gandhi och Gaia vet hur läskiga de kan vara; inatt bet Gandhi mig i kinden! SCARY!)

(Här är sista parentesen för nu. So long, suckers!)

Before you take my heart - reconsider

Mina sömnvanor börjar ta helt fel riktning.

Ja. Det var det mest intressanta jag kunde komma på att skriva vilket säger en hel del om mitt liv just nu.
Jag har tråkigt!

De satte en man på månen

Det är fan sant alltså, och jävligt konstigt.
Något som däremot inte är så konstigt är att mitt huvud snurrar idag. Skönt att känna att man lever! Mitt huvud snurrar i och för sig på rätt bra i vanliga fall också, så skillnaden är inte så stor.

Vem är Börje Finnstedt?

Begrav mig med det.


Nu bär det snart av till de centrala delarna av min hemstad där diverse saker ska införskaffas. Bland annat julklappar, hoppas jag. Och en sväng förbi systemet blir det förmodligen också, om inte min nykterist till väninna (Dunken) har andra planer.
Det bästa med julen är att man kan supa sig full på glögg.
Helt klart.

Ikväll blir det födelsedagskalas med försenat lussefirande och det lär bli really nice.


POLISEN

Man behöver inte vara full för att vingla på cykeln.

These feelings won't go away

Blev utmanad av Kicki (http://kicks.blogg.se/)

8 fakta om dig själv som så många kanske inte vet egentligen...

1. Jag är fruktansvärt mörkrädd, och då snackar vi totally paralyzed and braindead när strömmen går...
2. Jag dansar aldrig nykter. (Aldrig, inte en chans). Jag stampar inte ens takten med foten innan jag fått i mig ett par groggar!
3. Jag avskyr att prata i telefon. De första fem minuterna brukar flyta på ganska bra, men sen har jag inte den blekaste aning om vad jag eller personen i andra änden häver ur sig.
4. Varenda låt jag hör är den bästa jävla låten jag någonsin har hört. Det här är inte ett fakta som inte så många vet. Marina vet det mycket väl, till exempel. Grejen med den här punkten får väl vara att jag faktiskt alltid menar allvar.
5. Min högsta dröm är att kunna trolla och då menar jag inte Den Goda Fen-style, några vanliga korttrick skulle duga gott åt mig...
6. Jag tror på varenda gud som människan någonsin skapat och gör mitt bästa för att hålla mig på god fot med både Buddha och Jehova.
7. Allt av vikt jag säger har jag stulit ur en bok.
8. Det finns bara sju fakta om mig som så många kanske inte vet egentligen.

Utmanar
Boozebitch (http://mittlivarperfekt.blogg.se/)
Dunken (http://lockeddown.blogg.se)
Sufei (http://goingtoshanghai.blogg.se)
Hedde (http://paperkite.blogg.se/)



Och så bara måste jag ju. Därför att.

http://www.youtube.com/watch?v=E8cMy-Jmoso&feature=related


I fell in love with the sweet sensation

Det händer inte ofta längre att jag faller handlöst när det gäller musik.
Nu gjorde jag det. Och jag får fan inte nog.
http://www.youtube.com/watch?v=IUeTbsiR8nA&feature=related

Wow!

Onsdag blir sista dagen för mig på Telenor Xpress. Det känns lite tråkigt och sorgligt, men nu är det dags för mig att återigen vidga mina vyer! Det ska bli kul. Hoppas jag.

Just nu är jag hos Marina i hennes mycket fina och hemtrevliga lägenhet vilket får mig att inse hur mycket jag vill flytta hemifrån. Funderar på att faktiskt göra det också... Det är på tiden. Kanske skaffa villa, med hund och bil och man som kan laga mat. Jaja. Vi får väl se. Först och främst ska jag ju flytta hem igen och lämna Ibis bakom mig.

Imorgon är det hursomhelst Vänersborg som gäller igen. Det ska bli ganska kul. Framförallt ska det bli riktigt, riktigt kul att gå på spelning med Ed Harcourt imorgon kväll.


Godnatt, mina vänner!