I fell in love with the sweet sensation

Jag suger verkligen på att blogga nuförtiden.
Korta, ointressanta inlägg som dessutom är alldeles för få.
Här kommer ett till.

Precis när jag skrev rubriken till det här inlägget så tappade jag min mobiltelefon i en hink med vatten. Om någon undrar varför det står en hink med vatten vid min dator, så kommer anledningen här:
Jag var på fest med jobbet igår. Spriten var gratis, vilket resulterade i att jag fick i mig lite för mycket, vilket resulterade i att jag mådde lite illa när jag kom hem i natt. Eftersom jag känner mig själv ganska väl vid det här laget (och inte alls har lust att rusa ut till toaletten när jag vaknar mitt i natten) så tog jag skurhinken, hällde i lite vatten och ställde den bredvid min säng, "utifall att" liksom.
Där står hinken nu kvar. Som tur är var jag inte riktigt så dålig som jag trodde. Då hade min telefon varit i betydligt sämre skick just nu... Fast när jag tänker efter så hade den förmodligen inte alls det. Hade hinken varit full med något annat än vatten hade den förmodligen inte stått kvar på mitt rum nu!
Ja ja ja. Min lilla telefon har varit med om värre saker, jag tror den ska klara ett litet dopp.

Okej, tillbaka till gårdagen, som innehöll sprit, båtresa och ganska mycket sprit. Min chef är bra på så många sätt, till exempel när han bjuder på sprit. Min kväll såg ut såhär:
19.00: nykter, ombordstigning på båten
19.10: en öl
19.20: ett glas rött
19.30: ett glas vatten (kombinerat med ovan nämnda rödvin)
19.40: en Smirnoff Ice
19.50: en öl
20.00: buffé, med en Smirnoff Ice
20.15: ytterligare en Smirnoff
20.45: en öl
21.00: ett glas rött
21.30: två Irish Coffee, en Bailey's och ett glas rött
22.00: en Bailey's med vispgrädde
22.15: en klunk av nåt underligt (Drambuieieie blablabla nånting) som luktade Jäger, men smakade kattpiss
22.20: en Jäger
22.30: ett glas vatten. Och en öl...

Efter 22.30 är det lite suddigt, vi steg i land runt 23.30 och då var jag väldigt, väldigt glad och lite snurrig. Efter det var vi på Fugazzi, chefen betalade men vad jag minns drack jag nästan bara vatten. Mycket smart av mig. Sen kom kjaeresten min och var med en stund, och efter det åkte vi hem, ungefär. Även om jag inte riktigt minns hur det gick till.
Ja ja ja. Jag har inte gjort bort mig, i alla fall. Full men behärskad, så att säga.
Mycket nöjd.


Glöm det jag sa om telefonen förresten. Den är paj. Jag råkade slita bort några knappar också, så nu är den inte mycket att ha alls. Typiskt. Idag ska jag vara riktigt tråkig och sur.

Sossesvin

Så heter det här. Societetskärringar. Och de är på mig hela jävla tiden, dygnet runt. Själadödare.

Idag kommer det in en äckligt fin dam och köper 218 frimärken. Sedan säger hon åt mig att klistra dem på hennes 218 golfklubbsbrev. Jag säger nej. Jag säger att jag inte har tid, att det inte är mitt jobb och att hon får göra det själv. jag säger det bestämt och högt och tydligt. 
"Du är snäll, du" säger hon till mig (fast på societetskärringsnorska) som om hon pratade till ett barn. Typ: "Vad snäll du är som matar nalle med sandkaka!".
Sedan går hon.
Jag hatar henne och hennes golfklubb och det enda jag kan göra är att sätta frimärkena riktigt jävla snett.

Hade jag inte redan sagt upp mig så hade idag varit den perfekta dagen att göra det på.

Förändra världen med varje andetag

Är så trött på att vara otillräcklig. Vill ju stå med min mantel på taket av en skyskrapa och rädda livet på oskyldiga människor! Att vara en av sex miljarder suger verkligen.

Tryck på knappen

När man står bredvid en stor varuhiss och funderar på hur fan man ska få ner kundvagnan nerför spiraltrappan - då är man trött. Efter 15,5 timmars jobb idag är jag minst sagt sliten, började klockan sju imorse och kom hem för lite mindre än en timma sedan. Hjälp! Mitt huvud bara snurrar. Det här är andra heldagen på två veckor och på måndag blir det min längsta dag någonsin, 07.00-23.30. Det bästa är att jag börjar jobba klockan sju igen dagen därpå...
Ja ja ja, så är det och jag får skylla mig själv för att jag är en pengakåt jävel.
Nu har jag i alla fall min första lediga helg på några veckor, det ska bli skönt även om jag egentligen hellre hade jobbat. Imorgon blir det i alla fall träning, förhoppningsvis med lite sällskap i form av Jenny och Maria, sedan blir det nog bara lugnt. Alla pengar sitter fast på sparkontot och det är där de ska vara. Budgeten ska hållas, för första gången i mitt liv. Måste för övrigt säga att jag hittills lyckats över förväntan med det där. Jag kanske kan vara ekonomisk i alla fall, trots att alla, inklusive jag själv, alltid trott att det var omöjligt.

Nu är det tamejfan läggdags. Min stackars hjärna och min stackars kropp!

The times they are a-changin'


Nothing's gonna stop be but divine intervention

Bra bra bra helg, trots att fredagskvällen inte alls blev som planerat. Slutade i alla fall bra hos Cebastians jobbpolare och hemkomst nångång vid fyratiden på morgonen. Igår jobbade jag till klockan halv nio, sedan blev kvällen precis som en lördagskväll ska vara, med vin- och ostkväll med Sara, Elisabeth och Vidar och lite tranbärsvodka med cola på det. (Sara har för övrigt en helt fantastisk hundvalp som jag spenderade merparten av kvällen med att klappa och bli biten i händerna av.) Sedan utgång till nåt ställe som jag inte har en aning om namnet på. Trevligt var det i alla fall, bra musik och billig öl och bättre än så blir det ju inte. Klockan tre mötte jag kjaeresten min och vi tog nattbussen hem.
Idag har jag spelat squash med Maria och ikväll blir det hem till henne och Oslos lite läskigare kvarter.

Så, det var en kort uppdatering. Nu ska jag städa lite här, jag fick en arg lapp på köksbordet igår.
Det är så vi kommunicerar i det här hemmet.

I'll be fine, just give me time

Måste nerifrån och upp, måste hålla mig själv hårt i kragen men inte så hårt att jag bryter nacken.