Jesus är skitsnack

I lost my virginity to the man on the screen
great expectations, best viewing time
but now my heart is empty

Ja, jag är full. Ja, jag ska jobba imorgon bitti. Ja, det är fruktansvärt oansvarigt av mig. Nej, jag bryr mig inte.

Okej, jag bryr mig. Det är därför jag redan är hemma och det är därför jag sitter här med typ tre liter vatten som jag tänker få i mig innan jag somnar. Jag önskar litegrann att jag vore nykter. Då hade tankarna jag har nu faktiskt spelat någon roll. Nu är det bara fyllefilosofi och det suger. Just nu känns det liksom jävligt viktigt men imorgon är det bara bullshit...

Ja ja ja. How can I go home with nothing to say? I know you're going to look at me that way.
Ja ja ja.

Somebody bring me some water

Jag fick ett mail från min hund idag! Lilla Tess! Nu har jag hemlängtan...

Idag har jag haft en läskigt bra dag. Allt har bara rullat på, och det känns så jävla skönt. Precis en sån här dag jag behövde! Hade en lugn och skön dag på jobbet utan några större missöden. Träffade en "bekant" på väg hem från jobbet - en tjej som jag träffat en gång på fyllan och bytt telefonnummer med men vars telefonnummer jag råkat slarva bort. Följde med henne och hennes flickvän samt deras polare till ett café där vi satt i flera timmar. Kul att träffa nytt folk! Kom in en jävligt underlig snubbe och satte sig en stund, jag kan inte beskriva människan med ord så jag bara låter bli, intressant var han i alla fall. Han försökte sälja sin skiva och jag hade förmodligen köpt den om jag hade haft pengar med mig, men det hade jag inte och när han insett att jag inte ljög (jag hade verkligen inga pengar) så gav han den till mig istället. Förmodligen för att jag är så förbannat söt.
Sen åkte jag hem. Trodde jag. Örjan ringde när jag satt och väntade på banan och sa att jag var tvungen att åka tillbaka till kontoret för att skriva ut fler etiketter till sushin. I starkt tvivel (jag skriver aldrig ut för få etiketter, jag är en människa med full kontroll) åkte jag alltså åt andra hållet i stället och yeheheeees, när jag kom fram till kontoret var det första jag fick höra att de hade hittat etiketterna. Jag hade inte alls klantat mig. Så jag vände i dörren och åkte tillbaka igen. Alltså, hade detta hänt en annan dag hade jag gråtit av ilska vid det här laget, i stället ringde jag Jenny och kom överens om att möta henne vid Oslo S där hon skulle köpa en tröja innan vi skulle träffas hemma hos mig för tacokväll. På väg till Oslo S träffade jag Danny! Som jag inte har pratat med på hur lång tid som helst!
Sedan åkte jag hem, hann vara hemma i två minuter innan Maria och Lina samt Marias vänner Sebastian och Alfred knackade på dörren. Det första de fick göra när de kom in i lägenheten var att städa. Ja. Det är sant. Sån är jag. Vill man hit på besök får man städa innan. Maria har vant sig vid det här laget så det gick fan rätt fort. Sen kom Jenny och hade med sig Vidar och sen käkade vi tacos och en jävla massa godis och hade mycket, mycket trevligt. Nu är jag ensam en stund men om tio minuter kommer älskling hem och då ska vi sova, imorgon bitti kl 7 åker vi till Sverige med Sara och Astri och Norges bästa hund, Yanka.

Det handlar verkligen bara om inställning. Idag har varit den bästa dagen sedan jag flyttade hit och egentligen har den inte varit särskilt speciell. Men nu blev den det.

Och jag blev några kilo tyngre av allt jävla godis.

Grattis mig!

Jag äger en Nikon D60. Jag är mycket, mycket glad.

Maria ska sova på soffan i natt. Varför går jag omkring och surar när jag har världens bästa vänner? Och dessutom världens bästa pojkvän som jag får vakna upp bredvid varje morgon? Fattar jag inte vilken jävla tur jag har? Jo, det gör jag. Jag fattar det.

今天好不好?

今天不太好。

Det är stökigt i mitt hem och stökigt i mitt liv. Men skit i det! Snart är det jul och jag kanske får åka hem.
Kul skämt om jag inte får det. Hejdå Oslo.

En hundring för en öl gör hela världen nykter

Oslo min vän. Hva driver du med egentlig?

Ikväll ska vi baka pepparkakor och dricka glögg, jag och mina vänner. Kanske ska vi dricka annat också. Jag hoppas det för det behöver jag. Lite bränsle så att säga! Så att jag klarar en vinter till! Med några glas vin om dagen ska det nog inte vara några större problem...
Nej, jag skämtar bara. Har inte druckit alkohol på evigheter, bortsett från förra helgen då jag kom hem klockan fyra och spydde som en fjortis. I toaletten den här gången. Sådana framsteg gör jag!

Jag vet ju att ni saknat mig här i bloggen. Det är tråkigt tycker jag. Att jag är ett sånt kräk och aldrig uppdaterar. Å andra sidan tyder det på att jag har mycket bättre saker för mig, vilket ni borde glädjas över. Att jag inte är en jävla tråkis. FAST om ni gör det så gör ni fel ändå. För jag har inget bättre för mig. Detta är vad jag gör med min tid och mina dagar här i världens tråkigaste stad: jobbar, pluggar, sover (ibland). That's it. Gratulerar till mig!

Nu måste jag städa lägenheten. Imorgon kommer Cebastians mor och far samt syster med pojkvän. Då ska det skina i vårt hem!

Så okej, hejdå då.