Tänkte bara passa på...

...att hälsa glad midsommar till alla därhemma. Idag har min telefon varit pank, nämligen.
Vad som skulle blivit en lyckad utekväll blev för övrigt inte det, så nu sitter jag hemma och gäspar. Börjar jag bli gammal? Jag orkar i alla fall inte med massa hårt festande längre, tråkigt för mig men bra för ekonomin antar jag, och för min stackars lilla kropp om inte annat!
Nu säger vi godnatt från Oslo. Hej!

Hey hey

Nu är jag hemkommen från jobbet. Har varit en bra dag med lagom mycket att göra. Bara att konstatera helt enkelt, att Metallica-fans är bra mycket stillsammare än AC/DC-fans! Och jävligt generösa...
Nu sitter jag och gör spännande grejer i alla fall. Planerar nämligen en språkresa i höst! Som en liten semester, liksom. Egentid. Och det lär bli att boka snart så jag får bra pris. Jag är så peppad!

Hej min kära lilla blogg

Idag har det varit dåligt med uppdatering. Vet ni varför? Jag har jobbat. 11.00-01.00. Fjorton timmar. Under dessa fjorton timmar har jag varit stilla i ca 20 minuter. Nu är jag av förklarliga skäl trött. Mycket trött.
Imorgon börjar jag jobba 12.00, sovmorgon med andra ord. Skönt! Kan ju hoppas på lite övertid då också, det är söndag och då är hela Oslo ändå helt jävla dött.

Vad händer annars? Inte mycket. Fick jävligt bra dricks idag så nu har jag råd att betala ännu fler räkningar. Exempel påminnelsen från CSN som jag fick idag. Nice!

Nu blir det väl läggdags, sorry för tråket. Natti!

Det är så man smälter



Tess spanar in frysväskan som mamma har köpt till mig.

Stackars lilla mig

Nu har jag kommit hem från jobbet, blev i alla fall fem timmar och lite dricks på det. Gött! Tråkigast är att min pojkvän inte är hemma så jag sitter här helt ensam. MEN! Nu fick jag precis sms av min kära mor om att Kvarteret Skatan har börjat igen? Kan detta vara sant? I så fall kommer ju detta bli den bästa kvällen på länge!
Funderade lite på att gå ut efter jobbet men jag har varken råd eller lust att lägga pengar på alkohol just nu. Så det blir kvalitetstid med mig själv. Behöver egentligen öva på det, att vara ensam. Är en riktig sucker för sällskap...

Vi får väl se hur det går. Lägger väl ut ett ångestladdat inlägg lite senare om hur fruktansvärt synd det är om mig!

Yeah we're right behind you

Nu har jag äntligen lyckats pallra mig upp ur soffan och fått i mig lite frukost. Gött! Har precis betalat räkningar till Sverige för 4000:- och är jävligt lättad över att ha blivit av med skiten. Börjar så smått att ångra mitt beslut om att jobba ikväll, det är så jävla skönt att bara vara ledig! Dessutom slutar Cebastian ungefär samtidigt som jag börjar vilket är tråkigt... Men som sagt, ekonomin ska på fötter big time och då håller det inte att sitta och slöa!

Nu ska jag spela lite gitarr och sen är det väl dags att gå.

Mitt lilla liv

Skulle börjat jobba klockan tio idag, fick sms med förfrågan om jag ville vara ledig eftersom vädret suger men tackade nej och nu ska jag börja klockan fem istället. Har planerat att kunna betala tillbaka skulder den här månaden och då har jag inte råd att vara ledig! Fick i alla fall en välbehövlig sovmorgon...

Jag har träningsvärk från igår kväll, mina stackars ben! Hoppas att det inte regnar sen, vill kunna ta brädan till jobbet. Mer intressant än så blir det inte idag. Hej!

Nu börjar nog min pappa gråta...

Jag och Cebastian har haft världens bästa dag. Sovmorgon, och sen ut på brädorna ner till centrum. Vi köpte en digitalkamera, för inga pengar alls! Helt fantastiskt! Så nu blir det videofilmer här i bloggen, det låter väl bra? Hade världens flyt i åkningen också, har liksom lärt mig bromsa nu vilket är ett stort plus. Anyway, här kommer alltså två små filmer från dagen, enjoy! (Känsliga tittare (pappa) varnas!)






På väg ut! All hopped up and ready to go...





Det går för övrigt fortare än vad det ser ut... Lägg gärna märke till Cebastians läskiga skratt i slutet när han råkar zooma in på min rumpa! Haha!

Hemma igen

Först vill jag bara passa på att skåla för piraterna, det finns hopp om framtiden trots allt! Synd att halva Sveriges befolkning tycks tro att det handlar om fildelningens vara eller icke vara när det faktiskt gäller den personliga integriteten, en fråga som borde vara lika viktig oavsett om man är röd eller blå... Ja ja. Snart kan man väl inte ens stiga utanför dörren utan att vara övervakad men det spelar kanske ingen roll om man inte har något att dölja? There's a terrorist in every corner.

För övrigt är jag alltså hemma i Oslo igen and life's back to normal. Jag och Cebastian har storstädat lägenheten så nu skiner varenda kvadratcentimeter. Så ska det vara! Igår fick jag köpa ny mobiltelefon eftersom jag räkade bada den gamla i ett vattenglas på fyllan.

Men sen vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag skiter i det? Ja det gör jag.


Over-surprised guy!

Hej hej hej min fina lilla blogg. Dålig uppdatering som vanligt men vem bryr sig?
Imorgon åker vi till Sverige och min kära hemby. Jobbar tio till tre och bussen gå halv fem, sen kommer vi inte till Gislaved utan får vänta till fredag morgon och ta tåget. Ja ja. Det blir nog bra!

Idag är jag bakfull. Något så enormt. Det blev tequila igår och då vet vi hur det slutar. Illamående! Jag får skylla mig själv, jag tvingade i alla andra massa öl och peppade på tequila hela kvällen, när det sen blev aktuellt kunde jag ju knappast dra mig ur. "Jag är inte den som är den" var kvällens motto och det fick jag stå för.

Nu ska jag och älsklingen äta lite mat och sen är det läggdags. Här får ni att njuta av så länge:



Jag har inte skrattat så mycket på väldigt, väldigt länge.