Hej livet!

Jag har precis kommit hem från whiskysmakning med Jim Murray (om ni inte vet vem det är så kan ni ju googla, heja!). Spottade, så ingen fylla såhär innan jobb tyvärr. Jävligt kritisk till medelålders män som syftar på sex i varenda jävla mening (mr Murray) också. Men jag är ju sån. Jävligt kritisk. Och lite ödmjukhet har fan aldrig skadat heller. Hursomhelst var det jävligt intressant och framförallt lärorikt och inspirerande. Kul. Gillar mitt liv!

För övrigt har jag skällt ut sammanlagt tre norska idioter den senaste veckan. Rejält alltså. Skrikit högt och svurit och kallat dem fula namn. För att de har förtjänat det. Alla gånger var på jobbet.
Förklarade även irriterat men sakligt för en kvinna på uteserveringen som sa typ "du där, kom hit!" med otrevlig stämma att hon inte skulle behandla mig som sin jävla hund. Hon bad för övrigt om ursäkt sen. Jävligt gött.

Nu ska jag äta lite frukost med min älskling, sen ska jag jobba. Tänker dricka massa öl ikväll. Nice.
Tänker åka ner till Köpenhamn den sjätte maj också. Ölfestival. Couchsurfing. Själv eller med loverboy. Vi får väl se.


Hej hej hej!

Slut

Jag behöver hänga tvätt innan jag somnar. Men jag orkar inte. Det finns ingen energi, jag kan inte ens resa mig upp ur soffan. Har jobbat 16 timmar om dagen varje dag i två veckor. Heja mig!

Knäckte näsbenet mot väggen igår. Bildligt talat alltså, inget blod eller så. Är helt körd bara. Slut. Nu räcker det.

Känner mig rätt nöjd ändå. Har alltid varit jävligt lat liksom, haft jävligt låg arbetsmoral och sådär. Kan visst vara rätt duktig om jag vill.

Men nu vill jag inte mer. Nu vill jag bara sova. Och tycka lite synd om mig själv.

Är det där till mig eller?

Ha ha ha. Skadad man blir. Cebastian hade lagt lite småpengar på soffbordet igår, jämte tallrikarna vi åt kvällsmat på. Min första tanke:
"Åh, dricks!"

Lyckat.

The kind of promise you simply have to break

Så fick jag helt plötsligt en ledig eftermiddag. Jobbade på Saras telt från tolv till halv tre och ska inte börja på andra jobbet förrän åtta. Tänker använda tiden till att sova. Eventuellt äta en macka.

Where the music never ends

Saknar liksom livet lite. Jobbade dubbla pass hela förra veckan (80 timmar på en vecka) och det känns i kroppen men faan det känns mest i hjärtat. Vad gör jag med mitt liv? Jag ska ju älska hela världen och dansa hela nätterna och mina fötter ska inte nudda marken när jag går. Så ska mitt liv vara. Jag vill inte bli bitter och stressad och trött på allt och krypa fram med ont i ryggen och hälseneinflammation! Jag vill ju bara danza!


Inte för att livet suger som det ser ut just nu. Livet är helt perfekt. Jag älskar att jobba. Är dessutom så jävla lyckligt lottad att jag har två jobb som jag trivs helt fantastiskt bra på. Fick mig bara en tankeställare i söndags när helvetesveckan var över. Hellre pank och lycklig än rik och trött på livet. Skönt ändå att ha fått den insikten nu istället för om tjugo år.


I måndags fyllde jag år. Tack för alla gratulationer, vänner. Jag är så otroligt glad att jag har er i mitt liv. Trots att det inte alltid känns som att jag förtjänar det.
Hittade en rynka i pannan idag som inte har varit där förut. Stackars, stackars mig. (HA HA HA! SKÄMT! Jag har inte åldersnoja. Mitt problem är typ att jag tror att jag har hela livet framför mig. Och att livet består av ca trehundra år. Vilket det kanske gör. Beroende på hur man väljer att se på skiten.)




Så tänkte jag att vi kunde köra en tävlig här i bloggen. Vad tror ni om det? Den går ut på vem som har den bästa pojkvännen.

Jag vann. Fick ett trumset i födelsedagspresent. Hejdå!

Ett glas rödvin till frukost?

Oslo har dött. Avlidit. Inte en människa på gatorna här. Svenskarna är hemma och firar påsk och norrmännen är på hyttetur. Det är bara jag kvar. Gissa om jag har kul?


Vaknade klockan fyra idag. Liebling är på jobbet och har lämnat mig med enbart tråk. Fyfan! Vad ska jag göra? Funderar på att gå ut och supa mig full. Riktigt jävla redlös, liksom.


Imorgon ska vi till Göteborg och fira Marran! Hon ska få nässpray i present så att hon kan festa ordentligt hela natten.

Kan vi inte kommunicera lite med varandra här i blogghelvetet?

Den här envägskommunikationen är skittråkig tycker jag. Så nu börjar vi med nåt nytt här!
Istället för att jag sitter och spyr galla över saker som jag irriterar mig på (bakåtsträvande idioter) eller berättar hur mycket jag jobbar (ganska mycket) eller hur lång snittanställningstid jag har sedan jag flyttade hit till Oslo (60 dagar, 11 olika jobb fördelade på ca två år varav ett som jag faktiskt stannade på i hela nio månader. Lika länge som en graviditet. Sedan pallade jag inte mer.) eller hur många kakor jag åt till frukost (fyra) och hur tjock jag håller på att bli (snart hundra kilo), och ni bara läser skiten och skakar på huvudet eller kanske håller med, så kör vi lite interaktion!


Typ såhär:

Hej bloggen! Jag tycker att Fredrik Reinfeldt har ett runt och fint huvud som hade passat alldeles utmärkt över min öppna spis. Vad tycker ni?


Och så svarar ni typ såhär:

Hej Helena! Jag tycker också att Fredrik Reinfeldts huvud är runt och fint. Jag känner en kille som kanske kan fixa det åt dig! Hur mycket är du villig att betala?


Eller typ såhär:

Hej Helena! Jag tycker att Fredrik Reinfeldt har ett fult huvud, om jag var du skulle jag INTE vilja hänga upp det ovanför den öppna spisen. Satsa hellre på en älg eller en lax, det tror jag blir mycket stiligare.


Eller så hade jag kunnat skriva typ såhär:

Hej bloggen! Fy fan vilket tråkigt väder det är ute idag, regnigt och jävligt. Håller ni inte med mig? Jag vill flytta till Thailand eller nåt och aldrig komma tillbaka. Låter inte det jävligt härligt? Någon som äger ett hus i nåt varmt exotiskt land som vill skänka det till mig?


Och då kan ni svara typ såhär:

Hej Helena! Jag håller inte alls med dig, jag tycker att regnväder är det bästa vädret som finns. Då brukar jag dra på mig joggingskorna och springa en mil, det tycker jag är skönt! Jag skulle aldrig vilja flytta till Thailand. Sverige är det bästa landet i hela världen, alldeles lagom på alla sätt och vis! Lagom mycket jämställdhet, lagom mycket krydda i maten och lagom mycket prostitution och kvinnomisshandel och rasism och sånt där i det dolda. Dessutom har jag hört att de bara vill åt dina inre organ där nere i afrika eller var Thailand nu ligger. De drogar ner dig och plockar ut dina lungor och din lever och dina njurar och säljer det som tigermat! Fyfan! Jag vill aldrig åka utomlands i hela mitt liv!


Så... Vad tycker ni om den idén, vänner?

Jag har Mange Schmidt att tacka för allt!

Ser att blogg.se väljer att göra reklam för Mange Schmidts nya låt här i min fina lilla blogg. Jag gillar det. Jag har Mange Schmidt att tacka för så mycket. Hela mitt nuvarande perfekta liv, faktiskt. Mange Schmidt var nämligen det som förde samman mig och min fantastiska pojkvän. Visste ni det? Har jag berättat den här otroliga historian förut?
När Mange satte igång att spela på Telenors firmafest för två och ett halvt år sedan möttes våra blickar i samförstånd och vi tog första bästa taxi tillbaka till hotellet. Resten är historia.

Så gick det faktiskt till. Vi hade diskuterat bra musik i allmänhet och The Doors i synnerhet hela kvällen så det blev lite av ett antiklimax när mr Schmidt steg upp på scenen och satte igång med nån jävla skitlåt. Glassigt, säkert. Eller nåt. Så tack, Mange! Din musik har trots allt gjort lite nytta här i världen!



Ikväll har vi tittat på fotboll, jag och Jenny och Sara. Sen var vi på Sosialen och lyssnade på en kollega till Cebastian som spelade. Nu är vi hemma och jag är trött. Trött, inte sliten. Fantastisk känsla. Vill känna den lite oftare i framtiden.

Jaja, tjattjat. Pusså hej!