I'd like to be under the sea

Jaa! Jenny är frisk och nu är hon här och hjälper mig att städa. Gööött!
Jag har typ ätit 200 gram marsipan idag. Det är säkert inte särskilt nyttigt i vanliga fall, är man allergisk, som jag, är det ännu värre.
MEN helt klart värt det!

Om det nu är någon som undrar, men det är det väl ingen som gör

Jag är hungrig! Så jävla hungrig!

Cebastian har åkt till jobbet, så nu är jag ensam med allt stök. Ska väl se till att få allt färdigt till han kommer hem, imorgon klockan tolv kommer hyresvärden och ska inspektera. Det ska förhoppningsvis inte bli några konstigheter, så då får vi depositionen tillbaka (25 000 kr) så att vi kan betala den nya på måndag som ligger på 30 000. Heja! Kul det ska bli.

Imorgon har jag för övrigt  fått en arbetsintervju på ett riktigt spännande ställe. Gissa var? Okej, jag berättar ändå. Det är för spännande för att inte göra det... MC DONALDS! Nice, eller hur? Det är i alla fall ett jobb, just nu nöjer jag mig med precis vad som helst! Vi får väl se hur det går, håll tummarna i alla fall så är ni snälla...

Vi gjorde smoothies innan, jag och mannen.






Här fick jag en brain freeze. Brain freeze! Frusen hjärna. Jävligt läskigt.

Man får göra hur man vill!

Nu har Kajsa och Billy varit här och lämnat lite grejer - nu är det alltså ännu mer grejer här än förut. Kul! Lättare att städa!



Såhär kan man också bära flyttlådor.

God morgon!

Nu sätter vi igång här, idag gäller det... Jag är så jävla trött! Känner inte alls för att städa idag. Inte alls. Bara så ni vet.

"Twirling, twirling, twirling towards freedom!"

Nu börjar det likna något. Inte en välstädad lägenhet, men i alla fall. Ändå. Imorgon kommer Kajsa och Billy hit och lämnar av lite grejer, på eftermiddagen blir det skrubbning och skurning för min del och på söndag morgon ska allt vara klart. Inga problem!

Så, det här blir god natt. Don't let the bed bugs bite, och allt sånt. Det blir bara problem!




Jag har köpt en ny thingy till örat, som vägrar bli otöjt igen. Nice, huh?

I all välmening

Jag kände en våg av ilska komma över mig nyss när jag kollade min internetbank. Minus på kontot! Min första slutsats är att banken har stulit mina pengar. De gör så, norska banker. Bara tar precis vad de vill ha.
Sedan insåg jag att det var min autobetalning till Amnesty som har dragits. Och då är det väl okej, antar jag.

Upp till kamp

This is not what I'm made for. Jag borde inte städa. Jag borde stå längst fram i ett led!

Jenny har blivit sjuk. Detta kan innebära att jag får klara flytta ut-städningen på egen hand imorgon. Hemska tanke! Det är liksom inte själva städningen som är problemet, den fixar jag nog på egen hand. Men det är ju en lördagkväll! Jag vill inte vara ensam en lördagkväll! Jag vill inte vara ensam någon kväll, men imorgon kommer det vara värre än vanligt. Jag måste prata med Cebastian om detta ikväll, varför ska vi flytta till en större lägenhet egentligen? Då blir det ju bara ännu mer plats att vara ensam på! Vi måste flytta till ett kollektiv. Ett kollektiv med massor av människor som är hemma dygnet runt. Bara på ett sånt ställe kan jag verkligen trivas...

Nämen

Nu råkade jag köpa godis i alla fall. Fast jag inte skulle! Det är ändå fredag kväll, liksom. Och jag ska jobba hårt ikväll med städning och skit. Så då måste det vara okej, trots att jag lovat mig själv att sluta. Grejen är att jag tänkte att helggodis ska vara okej, men så åt jag godis igår när C hade med sig från Sverige... Och då måste ju det bli på bekostnad av helgen.
Skitsamma. Det lär bli jävligt gött!

Nu ska jag sätta igång och plocka lite. Vi har inte så mycket prylar kvar, ska bara slänga ner allt i bananlådor. Sen är det skurning och torkning och hela köret. Kul det ska bli!

Sweet!

Nu har C gått till jobbet och jag är ensam med städningen... Men inte så länge till, för snart kommer Kajsa. Inte för att det kommer bli så mycket städning då, men i alla fall.

Mitt liv känns så jävla mycket lättare idag. Ogillar starkt att det ska hålla på och svänga fram och tillbaka såhär, men hellre det än neråt hela tiden? Äh.

Jag har precis börjat läsa en intressant bok om karisma. Mycket intressant. Snart är jag en helt ny människa. Just wait...


Kolla kolla!

Nu är det morgon, heja. Min fina pojkvän har pluggat hela morgonen, jag har sovit. Framförallt har jag fått en arbetsintervju på tisdag! För ett bemanningsföretag visserligen, ingen särskild ansträngning bakom alltså, men ändå. Förhoppningsvis har jag snart ett jobb.

Bild på mitt snygga halsband. Pärlor är bäst!



Läggdags

Dålig uppdatering ikväll, Cebastian har suttit och pluggat på min dator eftersom hans nu befinner sig i vår nya lägenheeet. I helgen blir det flyttstädning och på måndag flyttar vi! Yes!

Nu är det läggdags här, imorgon blir det fullt upp.



Fler snygga konstverk. Lägg gärna märke till världens snyggaste noshörning á la Helena!

Oh so pretty



Såhär perfekt blir det när min fina pojkvän gör halsband och örhängen av pärlor! Tänk er sommar och lite hippiestuket, liksom. Och så ska snöret ersättas av kedjor, sedan är det helt perfekt! Oh yes yes...

If it makes me happy

Vilken jävla skitdag. Fyfan. Och den har knappt börjat! Hoppas det bara blir bättre, annars gör jag något drastiskt.

Halv tio var jag och Cebastian uppe i Slemdal och hämtade Saras bil. Sedan åkte vi hem, packade in massa grejer i bilen och Cebastian åkte till jobbet. So far var allt lugnt, tills jag skulle köra iväg alla grejer till nya lägenheten. Skämt! Vår ingång ligger i en nerförsbacke, och vi parkerade precis utanför vilket gick alldeles utmärkt. Våra grannar parkerar alltid där och har aldrig haft några problem med att komma upp med bilarna igen. Men det hade jag. Fastnade halvvägs, stod där i 20 minuter och försökte alla jävla metoder jag kunde komma på (inklusive putta upp bilen, HAHAHA!) men bilen stod där den stod.

Det här hade inte varit så jävla illa om det inte var för att vår blivande hyresvärd (som skulle låsa upp dörren åt mig så att jag kunde ställa in alla grejer) hade ett flyg att passa och jag vid det här laget redan var en halvtimma sen. Så jag ringde Jenny. Som är en ängel och alltid räddar mig när jag ställer till det. Jenny jobbar natt, och att jag ringer henne klockan halv ett på dagen är som att hon skulle ringa mig klockan fyra på natten. Och dessutom be mig hjälpa henne att flytta en bil.

Ja, sen kom jag iväg i alla fall. Ställde bilen nästan mitt i vägen på en gata i centrala Oslo för det fanns ingen annanstans att stå, blev nästan fångad mellan två järnvägsbommar (hej döden), körde nästan in i en taxi i ganska hög hastighet, fick sitta hela vägen och hålla emot en resväska som höll på att rasa på mig. Fick tillslut upp alla grejer i lägenheten, så nu känns livet lite enklare.

Gissa för övrigt gärna hur många motorstopp jag fick under det här lilla äventyret. Den som kommer närmast får en kaka.

Something for everyone




Semlor!





Grejen med marsipan?

Nu är semlorna färdiga (och uppätna - i alla fall en del) och resultatet var lyckat, i alla fall med tanke på omständigheterna. Idén med marsipan, däremot, kändes inte helt klockren. Det smakade inte illa, men inte helt perfekt som semlor ska smaka. Så nu vill jag verkligen veta, vad är skillnaden? Hjälp!

JA JA.

Packningen går det sådär med. Om ni tänker er att jag är tillsammans med en kille som är bättre på att skjuta upp saker än vad jag är, så förstår ni kanske. Vi är alltså långt ifrån klara. Men vad gör det när man har hela natten på sig? Ingenting. Absolut ingenting.

I don't know how

NU bakar jag semlor i alla fall. Bättre sent än aldrig, som jag brukar säga... Fast det blir marsipan istället för mandelmassa - norrmännen hade ingen mandelmassa i butiken. Heja? Kan någon (mamma?) berätta för mig vad skillnaden egentligen är mellan marsipan och mandelmassa? Jag har liksom aldrig riktigt fattat.
Här pågår allting samtidigt ikväll; städning, packning, bakning, pyssling (hehe), fotografering... Fullt upp med andra ord.

Jag har egentligen haft en jävla skitdag. Fick ingen till intervju, vilket innebär att jag är jävligt arbetslös för tillfället och det känns ju inte alls kul, särskilt med tanke på att vi får dyrare hyra och allting nu. Det känns bättre nu, i alla fall, efter lite Beatles och kvalitetstid med världens bästa pojkvän.
Grejen är ju att det löser sig. Det gör det alltid, om man väljer att hoppas och tro och vilja att det ska göra det. Ingenting blir bättre av att man sitter hemma och deppar, då är det ju liksom dömt att gå åt helvete.

Och allt är ändå bättre än förut. Inga pengar i världen skulle kunna få mig att gå tillbaka. Det känns ju skönt i alla fall. No regrets, liksom.

Nu är det packning och städning som gäller

Kul det ska bli! Här kommer lite bilder på vad vi lämnar... Nuvarande lägenheten, alltså, såhär har vi bott ett tag nu. Men inte länge till! Tjo! Framförallt kommer vi flytta närmare centrum vilket blir göööött.






Vardagsrum





Vardagsrum





Kök, "hall"





Sovrum

We can't live for today, just live for tomorrow

Nu är jag hemma, har varit på gymet. Jävligt gött! Blev inte så mycket dansat för min del dock, jag höll mig på löpbandet istället. Imorgon, däremot, blir det afrodance med Jenny. Bäst på hela veckan! Ska bli kul att träffa Jenny igen, hon har varit hemma i Sverige över helgen och nu känns det som om jag inte sett henne på flera månader...

Nu sitter jag här med mitt favoritté för tillfället, Liptons Tahiti. Hade tänkt köpa med mig ingredienser hem efter träningen och baka semlor, men glömde givetvis plånboken hemma. Imorgon, kanske? Mitt i packningen och städningen? Vi får väl se.

Imorgon får jag dessutom veta om jag får komma på en andra intervju. Håll tummarna, är ni snälla.

Found it!

Äntligen hittade jag kamerasladden, heja mig! Snart ska jag iväg och träna, ikväll blir det jazzdans, perfa! Senare tänkte jag lägga upp lite bilder på pärlprojektet, som jag vet att ni har lääääängtat efter att få se!
Öh, ja. Så länge kommer dokumentation på mitt pärlsorterande, 12 000 pärlor på en natt. Snart låser någon in mig.









Öh, ja

Idag har jag upptäckt något så fantastiskt som Bloglovin'. Mycket gulligt. Och jättebra för mitt redan för långt gångna bloggberoende. NOT! Ja ja. Fin idé i alla fall.

Fiskpinnar med keso

Det är vad jag äter till lunch idag. En helt perfekt kombination! Grejen är att här i Norge finns bara en enda sorts keso. Naturell, liksom. Hade varit kul att kunna variera sig litegrann, men icke!

Det blev en ganska bra dag trots allt. Mötte Cebastian vid stationen innan, fick se honom en liten stund innan han var tvungen att åka till jobbet. 8 kilo kyckling hade han med sig hem! Snacka om att vi ska äta kyckling nu eller? Så jävla gött!

Är det idag man ska äta semlor? Någon som vet? I så fall är det kanske på sin plats att baka lite ikväll... Det var ändå ett tag sen.

God morgon?

Klockan sju imorse hade jag fortfarande inte somnat. Klockan sju! Klockan nio ringde mitt alarm. Halv tio ringde min pojkvän. Klockan elva blev ett samtal viderakopplat från mitt förra jobb (jag svarade inte) och klockan ett ringe min pojkvän igen. Har haft svårt att somna om varje gång vilket resulterat i mitt livs sämsta sömn. Varför? Jag hade sett fram emot den här dagen! Nu måste jag börja den med att försöka övertala mig själv om att den inte redan är förstörd...

Om 25 minuter tänker jag ta mig upp till Slemdal och hälsa på Sara. Det blir första projektet idag. Sedan blir det väl lite packning och städning här hemma och sen blir det träning klockan sju.

Fyfan.


Nattmacka

Nu har jag varit duktig hela kvällen (nästan) och städat och tvättat. Seriöst, att hänga tvätt är typ det tråkigaste som finns...

Annars inget nytt sen sist antar jag. Har jag kul eller? Nu blir det sista halvan av Benjamin i alla fall, lyckades självklart somna igår. Imorgon kl 10.00 är det step som gäller, jag är peppad!

Och ja, i brist på annat (hittar fortfarande inte sladden), två (ganska tråkiga) bilder från snöäventyret för ett tag sen:




Vi tog en sväng förbi nya lägenheten. Typ här ligger den. Synd att det inte säger er något...





Min snygga pojkvän på t-banestationen.

Äntligen!

Jag har varit så jävla hungrig hela dagen men aldrig hunnit äta något ordentligt. Har fått i mig massa bananer och sånt men inget riktigt, liksom. Nu har jag lagat kyckling med keso och det smakar heeeelt fantastiskt gott!

Idag var jag alltså med Maria och Lina på ett danspass som tyvärr var långt ifrån vad jag hade förväntat mig... Synd.
Efter träningen var jag i vårt blivande hem och pratade med hon som bor där nu om vad hon ska lämna kvar. lägenheten var precis lika snygg som jag kom ihåg den och vi kommer fan trivas skitbra där! Förhoppningsvis kan vi flytta in lite grejer redan på torsdag, så vi slipper hetsen i helgen...

Nu ska jag hänga upp tvätt och städa lite i köket, sen blir det nästan läggdags. är så jävla skönt att få sova ut lite, jag har inte sovit ordentligt på flera månader så jag passar verkligen på.
Imorgon kommer förresten min fina pojkvän hem igen, så då slipper jag vara ensam. Jag hatar att vara ensam hemma! Det är bland det värsta jag vet. Och så är jag så förbannat mörkrädd också, det går verkligen inte ihop. Ja ja, jag lär väl överleva denna natten också.

Tänkte förresten att jag skulle lägga upp en bildmed hur söt jag var idag när jag tränade, men nu hittar jag inte kamerasladden. Synd! Här kommer istället en bild på mig och Jenny när vi käkar citron. Otippat va? Cheers!



Pärlor II

Yes, nu har jag varit och köpt pärlor, 1000 svarta och 1000 röda. Så nu blir det pärla av!

Precis när jag gick utanför dörren förut så insåg jag att det här blir lite av en hetsdag för mig. Ska nämligen till vår blivande hyresvärd och se på lägenheten, och snacka lite med henne om vad vi vill ha kvar av möbler och sådär. Måste dessutom kolla om vi kan ställa dit lite grejer innan vi flyttar in, nästa helg kommer bli helt fruktansvärd för vår del annars, eftersom vi flyttar ut på fredagen och in på måndagen... Som tur är känner vi dom som ska flytta in i vår gamla lägenhet och kan lämna lite här över helgen, men ja. Det skulle som sagt underlätta om vi fick ställa in grejer lite tidigare.

Giryan blir inte av ikväll heller. Varken jag eller Maria lyckades boka in oss i tid. I stället blir det dans, typ line dance eller nåt. Spännande värre.

Nu ska jag packa väskan och sen ska jag springa iväg.

Cheers!

This pain

Jag har så jävla ont överallt. Överallt! Det här är kanske det värsta jag har varit med om! Blev ingen dans imorse kan jag meddela, utan att vara särskilt förvånad. Ja ja. Nu ska jag ta mig ut i alla fall. Lämna ut mitt CV bland annat. Och köpa pärlor. Och kanske lite mat.

Ikväll ska jag gå på Girya med Maria. Ska bli mycket intressant, Girya är liksom små kanonkulor som sitter fast i handtag på nåt sätt. Ska tydligen vara stenhård träning i alla fall. Yeah. Imorgon lär jag inte kunna gå överhuvudtaget.

No milk today

En liter mjölk är det enda jag vill ha. Eftersom det är SÖNDAG och OSLO på samma gång så är det såklart en omöjlighet. Varför? Jag vill att ansvarig beslutsfattare ska se mig i ögonen och berätta exakt varför man inte får handla i den här staden på söndagar. Jag vill ha en förklaring.

Ikväll blir det istället te utan mjölk, men det ska väl gå bra det också. Lite Benjamin Button kanske? Ett jävla tjat om filmen och så har jag inte ens sett den än.

Så blir det.

Dansar aldrig nykter

Fyfan. Nu har jag precis kommit hem från Maria, där jag blev bjuden på mat efter träningen. Lyxigt, va?
Vi har dansat street dance, det var nog bästa på hela veckan. Det var verkligen aslänge sen jag dansade, vilket suger. Hade lite glömt hur jävla kul det är och det känns jävligt bra att ha kommit igång igen!

Kvällen blir nog lugn, det är ju trots allt söndag. Imorgon ska jag upp tidigt, ska vara på gymet kl 10.00 hade jag tänkt. Får väl se hur det går. Självdisciplinen är ju på uppgång, men jag känner mig själv...

Sweet sunday

Nu har min pojkvän åkt till Sverige och jag känner mig ensam och övergiven... Nej, riktigt så illa är det kanske inte. Det är mest jävligt tyst i lägenheten och sånt har jag lite problem med. Ska egentligen bli skönt med några dagars lugn och ro. Egentid, liksom. Spending some quality time with myself.

Det blev såklart ingen träning igår, jag somnade och vaknade runt sjutiden när Cebastian kom hem. Sedan ägnades kvällen åt att laga lasagne, det är fan ett jävla projekt. Men gott blev det! Och lunch till mig idag!
Idag ska jag dansa, i alla fall. Street dance 17.15, ska bli jävligt gött. Har hört att instruktören ska vara bra också. Nice, nice, nice.

Imorgon ska jag ut och lämna CV, alltid lika kul. Ska även göra ett inköp på 1000 st svarta plastpärlor. Vår vackra tavla ligger här och är halvfärdig, de svarta pärlorna tog slut. Mycket frustrerande.

Ja ja. Nu ska jag äta lasagne. Mmmm.

Oh dear

Jag har precis kommit hem från Oakley Arctic Challenge, där jag och Sara tittade på semifinaler+final i quarterpipe. Förutom att jag bara hade tygskor på mig och höll på att frysa av mig tårna just därför, så var det helt fantastiskt. Ångrar att jag inte fick med mig kameran, det hade liksom varit läge för det... Herregud. Jag måste åka snowboard NU! Så fort vi har betalt depositionen och allt sånt och har koll på ekonomin igen så ska jag släpa med mig Cebastian ut i backarna. Inget snack.

Ikväll skulle jag träna, var tanken. Men nu var det så fruuuktansvärt skönt att krypa in under en varm filt i soffan... Mina stackars tår måste i alla fall få vakna till liv innan jag tar mig ut i snön igen.

I'm so tired

Borde väl sova? Ska ju upp om fem timmar.
Smart.

Jag och C har gjort världens finaste tavla. Ni ska få se! Kommer att säljas till högstbjudande här i bloggen...

The show is over now

Ikväll har Kajsa varit här. Kajsa är min föredetta kollega (och kanske blivande!) som snart ska flytta in i vår lägenhet. Då bor ju tyvärr inte jag här längre, hehe, men jag kommer förhoppningsvis hänga här en del ändå. Kajsa är nämligen en otroligt trevlig människa som jag har sett alldeles för lite av här i Oslo.

Imorgon ska jag och Sara titta på snowboard-tävlingar! Spännande! Hårt liv dock att gå upp så tidigt en lördag... Antar att det går lättare när man har något trevligt att se fram emot men usch alltså.

Nu ska jag blanda ihop en smoothie och sätta mig och pärla lite. Ikväll (inatt?) kommer bilder på våra snygga konstverk. Jag antar att ni knappt kan hålla er tills dess, men kom då ihåg att tålamod är en dygd! Äh.

Sego

Jaha, tittar på klockan och inser att dansen börjar om tio minuter. Kul skämt.
Well well, Kajsa kommer i alla fall hit ikväll, så jag får kanske ta och städa lite i stället? I raskt tempo, liksom? Först och främst måste jag äta, magen kurrar... Vi har inte ens någon mat hemma, så jag måste gå och handla. Why, oh why?

Nothing's too good, nothing's too bad

Kom nyss hem från ett litet äventyr, det var nämligen underhållning av hög klass på t-banan! Dragspel och tamburin och en pappersmugg på det. Fantastiskt. Nu lät kanske detta lite ironiskt men det var inte alls var meningen. Synd bara att Oslo är fullt av tråkiga idioter som inte kan njuta av lite vacker musik. Jag ger gärna ifrån mig mina småmynt för att få en lite trevligare resa hem, lika gärna som jag fäller gamla, griniga gubbjävlar till marken med en ganska hård spark i magen.
Mer musiker på banan, alltså. Och mindre gubbidioter.

Ja ja ja. Idag var jag lite seg när jag vaknade, av förklarliga skäl. det blev alltså öl igår, inte bara en utan tre stycken! Härligt. Var för övrigt en trevlig kväll med indisk mat och hela köret. Niiice.

Nu ska jag träna. Kanske. Dance step? Det låter jobbigt...


Det är inget personligt, alltså. Jag skulle ju bara vilja ge dig en spark i skrevet!

Ja. Jag är ju inte den som direkt tycker om att vara riktigt jävla jobbig. Men när min föredetta chef påstår att jag varken ska få ut lön eller semesterersättning så tänker jag inte gärna bara sitta här och glo. Vi bor ju trots allt i ett land med lagar och regler, och då följer vi väl dom också? Tänkte väl det.

Annars då? Jag har sån jävla mensvärk. Varför? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Nej, säg det inte. Det är arvssynden, eller hur? Fy mig.

...och nu när jag kom att tänka på arvssynd så måste jag bara få klargöra en sak:
Arvssynden är det löjligaste jag har hört talas om. Någonsin. Alla kategorier. Hela kristendomen är ju ett enda stort skämt men det där med arvssynden tar fanimig priset. Tänk efter, liksom. Tänk efter riktigt jävla noga så inser ni säkert att det bara är trams. Då blir livet lite enklare också. När man kan vara glad istället, och slippa gå omkring och skämmas hela tiden.

Ska det verkligen snöa mer nu?

Snart är hela Oslo täckt av snö. Ingenting finns kvar, bara vitt överallt...

Nu är jag hemkommen från gymmet. Gött! Vaknade med fet jävla träningsvärk från igår och hade inte alls lust att stiga upp ur sängen, men ibland får man bara ta sig samman, right? Det var skönt att träna i alla fall, blev bosu kondition och lite styrka. För er som inte vet vad bosu är så är det en halv boll som man ska hoppa och springa på och grejer. Mycket underligt påfund, och inte helt lätt. Hade ingen aning om att min balans var så fruktansvärt dålig.

Nu ska jag äta lite lunch, sen blir det till att ta vara på min lediga dag. Jobbsökning, alltså.

Skål!

Tomorrow

Nu är C hemma från jobbet, finally! Han spelar gitarr och jag dricker te och snart ska vi se på en film innan vi somnar. Imorgon kommer bli en fantastiskt bra dag, först blir det träning för min del (30 minuters bosupass, sen lite styrka) och sen ska jag ringa runt till bemanningsföretag och låta trevlig och arbetsför, hehe. På eftermiddagen när C har slutat ska jag ut och dricka öl med honom och Pernilla, det ser jag fram emot. Fast kanske utan ölen? Har ju ändå börjat mitt nya, nyttiga liv nu, alkohol passar inte särskilt bra in i den bilden.

Har förresten börjat spela på saxofonen igen. Hur kunde jag glömma att det är det bästa som finns i hela jävla världen?! Dessutom har jag suttit med trumpeten (som jag fick i julklapp!) idag, det låter precis lika illa som man kan tänka att det borde, men jag känner på mig att det kommer bli jävligt bra bara jag lär mig att få jämnt ljud i... påhittet. Ja ja. Nu är det dags för Chevy Chase.

Natti.

Pärlor

Jag och Cebastian har köpt pärlor för våra sista pengar. Bra investering va? 12 000 pärlor med tillhörande pärlplattor. Jag funderar på att inte skaffa mig ett jobb, utan sitta hemma istället. Och pärla. Hela dagarna.
I natt satt vi tolv timmar i sträck och bara pärlade. Vi pratade inte med varandra. Bara tittade upp då och då för att se vad den andra höll på med. Ska redigera lite bilder senare så ska ni få se på riktiga konstverk.
Jag satt för övrigt och sorterade alla 12 000 pärlor igår. 12 000. Fatta vilken tid det tog. Och hur ont jag har i nacken idag.

Oh, yes yes

Nyss hemkommen från ett stenhårt träningspass tillsammans med Jenny. Afrikansk dans av något slag och oj oj oj, kommer jag ha träningsvärk i rumpan imorgon eller?! Framöver är onsdagkvällarna heliga för min del, det här var liksom något av det roligaste jag har varit med om. Ska försöka få med mig the boyfriend nästa gång. Wish me luck...

Igår var jag på jobbintervju. På onsdag nästa vecka får jag veta om det blir en intervju till eller inte. Det måste bli det. Dels för att jag verkligen, verkligen vill ha det här jobbet, men också för att intervjun kändes så jävla bra! Imorgon ska jag i alla fall ringa vikariestället och be dom sätta mig på något dagis. Som personal, då. Inte som dagisbarn, även om mitt beteende ibland tyder på det sistnämnda.

Ska jag orka lägga upp en bild nu? Jag är ju så jävla dålig på att blogga ordentligt, så jag vill liksom försöka blidka er lite. Så okej då. Här kommer en bild på mig när jag är som mest mig själv. Enjoy!


Stuck in the middle with you

Ooooh yeah. Nu har vi varit ute och ätit indiskt, och det utan att misshandla ekonomin alltför mycket! Hittade ett kjempekoslig litet hak med thai-inredning och billig tikka masala. Niiice. Så nu är jag mätt och belåten!

Imorgon är en arbetslös dag. På tisdag är det intervju. Sedan blir det förmodligen bemanningsföretag några veckor framöver, tråkigt men nödvändigt. Och så får jag förhoppningsvis jobbet jag vill ha, då. Annars får jag förmodligen något annat. Ingenting kan bli värre än de senaste tre månaderna i alla fall.

Nu ska jag försöka mysa lite med min pojkvän. Han börjar skolan imorgon och jag är så avundsjuuuuk! Jag vill plugga! Det är vad jag vill göra med mitt liv. Ångrar som fan att jag hoppade av kinesiskan. Okej, egentligen ångrar jag det inte, för det hade liksom inte fungerat. Men nu är jag ju arbetslös och har hur mycket tid som helst för sånt! Typiskt...
Ja ja. Om några månader blir det studier i kinesisk språkstruktur i alla fall. Det lär bli grymt. Jag längtar.

Tråkigt

Jaha. Nu hade jag tänkt vara sådär trevligt bloggig och lägga upp bilder. MEN! Jag orkar inte. Och hinner inte heller, för den delen. Två ynka kommer här i alla fall, från mitt och Cebastians snöäventyr för någon vecka sedan. Lovar att lägga upp fler när tid och ork finns...





På banan mot sentrum. Sentrum! Låtsasspråk!




Jag träffade min kines! Här står vi och diskuterar djupa filosofiska frågor samt Kinas politik.
Grejen är att jag träffat honom för jättelängesen, när jag jobbade på ICA, men lyckades tappa bort hans nummer. Och så stod han här! Jag höll typ på att börja dansa av lycka. Kinesiska är världens bästa språk.

Ja ja ja

Jag suger på att blogga. Man kan fråga sig varför jag fortfarande håller på, men man lär inte få något svar. Hårt liv!

Det har hänt en jävla massa sen sist. Det är spännande, men tråkigt att skriva om. Kommer en längre utläggning inom snar framtid som jag så fint brukar uttrycka det utan att någonsin mena det. Men kanske, kanske...

Spännande saker händer i alla fall. På tisdag ska jag på jobbintervju, så håll tummarna. Sista helgen i februari ska jag och mannen i mitt liv flytta, det lär bli jävligt bra. Sovrum och kök och allting! Inte ett enda stort tråkrum utan utsikt men med full insyn längre.

Jag tror aldrig att jag kommer bli nöjd. Både på gott och ont, of course. Inte för att det gör mig någonting egentligen. Men någon gång i livet hade det kanske varit skönt att inte bara längta vidare, utan att stanna kvar också kunde vara ett alternativ. Jag vet ju inte, eftersom jag aldrig känt så. Mitt liv är i alla fall bra som det är. Och då är jag väl nöjd, eller?

Ikväll ska vi ut. Brudarna. Och vilka brudar, då! Jag har sån jävla tur, man fattar liksom att det finns jävligt många schyssta människor i världen, men att alla ska samlas runt mig är fan ett jävla mirakel.

För övrigt har vi sovit hela dagen idag. Gööööött! Och jag har inte överhuvudtaget känt att jag slösat bort en ledig dag på nåt så tråkigt som sömn. Låter inte det som ett framsteg? No more hets, säger jag.

Ja ja ja. Hejdå.

Sing

Omtumlande dag tror jag. Eller om det är mitt liv.

Vi har fått lägenhet. Snart bor vi inte i någons källare längre (för första gången på ett helt år för min del) utan på tredje våningen, ovanför marken! Wow! Dessutom har vi ett separat sovrum! Och ett vardagsrum! Med TV! Och ett köksbord i köket! Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det...
Alla kan väl hålla tummarna på att vi får källaren uthyrd? Annars är vi så att säga körda. Och så vore det ju skönt om en enda sak i mitt lilla liv kunde lösa sig, bara sådär. Så att jag slipper sitta här med ångest i bröstkorgen dygnet jävla runt. Och nu sitter säkert minst två personer där hemma och undrar varför deras lilla dotter verkar nedstämd, tur att de inte behöver oroa sig. Hon är nämligen nedstämd för att alla människor i hela jävla världen är idioter (med vissa undantag givetvis, även om de är förbannat få) och alltså ligger problemet hos alla jävla andra och inte hos dottern i fråga. Människorasen borde göra slag i saken och utrota sig själv snart, vi är ju ändå på god väg. 

Ja ja ja ja ja. Deppblogg. Ikväll ska jag och Jenny (ett av undantagen) göra julgodis, för det tycker vi är på tiden. Och det är det. Så då ska vi göra det. Och då lär jag bli lite gladare. Och sen kanske jag är glad hela kvällen. Tills jag inser att det är en ny dag imorgon igen... Tur att jag har en positiv inställning till livet i alla fall, hur hade det gått annars?

(Idag åt jag upp all sushi. Även makisarna, fast jag egentligen tycker att de är ganska... oaptitliga.Hursomhelst, detta tyder alltså på att jag var mycket hungrig. Det var jag också. Och är fortfarande. Kanske det skulle sitta fint med en macka eller två? Säkerligen.)