Inte?

Ja, dagens ynka inlägg kommer alltså lite försent, men skit i det. Nu ska jag gå och lägga mig, tänkte bara meddela några glada nyheter.
1. Jag har fått ytterligare ett jobb som servitris, den här gången på Saras Telt mitt på Karl Johan. Börjar där den 13 april.
2. Jag ska bli skiftledare på donken, efter att ha jobbat där i drygt två veckor. Det här beskedet fick jag i samband med att jag berättade för chefen att jag tänkte sluta. Spännande va? Nu ska jag alltså jobba på donken ca en dag i veckan.

Detta innebär att jag i sommar kommer ha tre jobb. Tre deltidsjobb, så tilsammans blir det väl lagom mycket, men ändå.
Mitt liv flyter verkligen på. Heja!

Ett ynka inlägg

Ja, internet kommer och går här men ett ynka inlägg om dagen ska nog klaras av från och med nu...
Dagens livstecken från Helena innehåller två goda nyhheter.
1. Det är vår i Oslo. Detta innebär att jag, mot alla odds, överlevt ännu en nordisk mördarvinter.
2. Jag har fått jobb. På Oslos största uterestaurant. Efter 13 månader börjar det äntligen gå åt rätt håll!

That's it för idag. Imorgon är det donken från fyra till tolv, sedan är det servering som gäller på fredag och lördag och sedan är det donkenslit hela veckan och efter det blir det att kombinera så gott det går. Massa, massa jobb framöver alltså, vilket innebär massa, massa pengar. Heja!

Tråkblogg!

Vi har inget internet hemma, därav den dåliga uppdateringen. Förhoppningsvis kommer det igång i slutet av veckan och då vaknar bloggen igen. Håll ut!

Allt är för övrigt bra, det är ju vår snart! Idag ska jag på intervju, så håll tummarna.

Nej, belöna mig inte nu

Äter turkisk peppar och ser fram emot nya avsnittet av Mia och Klara (bäst bäst bäst), mer innehållsrik än så blir nog inte kvällen. Imorgon blir det däremot fullt upp. Vid nio-tiden ska vi vara på banken och betala depositionen, sen ska vi försöka få tag i en hyrbil (hej framförhållning!), sen ska vi träffa mäklaren och få nycklar och efter det blir det flytt. Gööött! Lär ta ett tag att släpa alla grejer upp för tre våningar men fan vad skönt det ska bli när att det här är över!

Imorgon börjar jag som sagt mitt nya jobb också. Det ska bli spännande, hoppas jag. Börjar i alla fall 16.00 och jobbar till 24.00. Rätt schyssta tider, om inte annat. Bra lön också, för den delen! Mycket bättre än vad jag hade väntat mig, och det känns ju kul. Jobbar alltså fyra till tolv måndag till fredag den här veckan och resten av tiden ska jag bara njuta av att ha en stor och fin lägenhet!


I'm lovin' it!

Sådär, nu är jag i alla fall inte arbetslös längre. Imorgon börjar jag jobba på Donken på Majorstua. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta? Skratta, kanske? Som åt ett dåligt skämt, liksom?
Men som sagt, vad som helst hellre än att gå hemma och vara pank och uttråkad!




Spik i huvudet!

Nu är städningen klar! Är vi duktiga eller? Snart kommer hyresvärden ner och ska inspektera, lite läskigt...
Idag ska jag även på donkan-intervjun. Cebastian vill hellre försörja mig än låta mig jobba där, schysst va? Jag har alltid tänkt att lyxhustru skulle passa mig. Problemet är att C måste dubbla sin lön innan det skulle funka, annars måste jag ju lägga av med alla mina dyra vanor och hur lyxigt är det? Nej, blir nog hårt slit för min del i stället.



Lyxhustru