Jävla skämt? Och en iPhone.

Väderprognosen har alltså inte stämt en enda jävla dag i sommar. Norrmän klarar tamejfan ingenting! Räknar alltså med strålande solsken imorgon när yr.no säger moln och 16 grader.


Eh. Är inte så bitter idag. Är ganska glad faktiskt! Har nämligen utökat mina fritidsintressen med 100%, från inget till ett! Ska från och med nu viga mitt liv åt att dansa runt en stång. Yep! Är helt jävla frälst. Serr!


Vår tvättmaskin har gått sönder. Läcker vatten. Vem vet hur man lagar en tvättmaskin? Goda råd mottages tacksamt. Orkar inte läsa manual.


Tror min pojkvän håller på att lämna mig för nån annan. En som heter Apps. Han fick en iPhony av mig och det var då det började. Jag får liksom inte se honom nånting nu, har är upptagen jämt. Ständigt denna Apps. Jag är ju inte den svartsjuka typen men nån måtta får det väl ändå vara!


Är. Så. Jävla. Trött.

Tror vi sätter punkt där för den här gången, bloggy.

Natti.




Hej Norge

Återvänder till mina drömmars vackra stad med magsjuka. Älskar livet.

Har haft en helt fantastisk helg med min fina,fina pojkvän. Helt fantastisk! Det känns som om vi varit borta mycket längre än en halv liten helg.

Nu ligger jag i soffan och mår kasst. Kan inte stå upprätt i mer än fem sekunder, det gör så jävla ont i magen. Får i alla fall i mig mat nu och det känns ju bra. Tillbringade hela hemresan igår inne på toaletten. Ska bespara er detaljerna. Men det var naaaasty! He. Hehehe. Kärlek.

Hejdå Norge

Cebastian ska få fira sin födelsedag på en båt till Danmark. Men det vet han inte än.
Spännande va? Ska iväg och kidnappa honom på jobbet snart. Hehe.

HAHAHAHAHAHA!

Jag skulle gått ut för en timma sen, eller nåt. Men så råkade jag hamna här: http://www.rael.org/ och fastnade. Länge.


HAHAHAHAHA! Jag håller på att skratta ihjäl mig. Seriöst? Kom igen, liksom?



































HAHAHAHAHAHAHA!