Jag älskar mitt meningslösa liv

Jag bröt ihop för ungefär fem minuter sedan. Störtlipade på vardagsrumsgolvet.
Men nu mår jag bra igen. Måste jag vara en sån jävla drama queen hela jävla tiden?

På onsdag klockan 19.00 kan jag ta flyget från Gardermoen till Bahrain och sen aldrig komma tillbaka mer. Gillar den tanken. Men först ska jag till jobbet, komma hem klockan halv fem på morgonen för att börja jobba klockan elva igen.
Vem blir inte galen?

MEN JÄVLA FANSKAP ATT ALLT SKA GÅ ÅT HELVETE DÅÅÅÅ!

Hej kära bloggen. Idag har jag haft min värsta dag i livet. Det gör lite ont att skriva detta för jag har ingen fingertopp. Hahaha! Den försvann på jobbet samtidigt som mitt tålamod och min självbehärskning. Och mitt förstånd.

Jag kom hem för en halvtimma sen och fick avreagera mig lite på min stackars pojkvän. Nu har han gått och lagt sig och jag har bestämt mig för att supa mig full på whiskey och glömma mina sorger. Åh, glömma sorger är det bästa jag vet! There's nothing like it, eller hur?

Jag tror att jag lämnar det här landet imorgon. Jag tror det får vara nog nu. Ja, fyfan!

Dead man dancing

Ja. Jag som skulle jobbat i typ trehundra timmar idag fick nästan helt ledigt istället. Jävligt skönt. Kom till donken och blev hemskickad direkt för att det var för mycket folk. Åkte tillbaka till krogen men där klarade Jenny sig själv, så ja. Ledig dag till mig! Åkte direkt hem till pojkvän och åt frukost och somnade i soffan. Nu har jag vaknat igen.

Nu har jag för övrigt tagit på mig lite för mycket igen. Fyra jobb. Palla? Förmodligen inte. Vi får se vad som händer.

Ska ner och möta Johanna nu och ta en kaffe. Blir tidigt i säng ikväll för imorgon är det i alla fall slit som gäller. 9.00-16.00 på krogen och sen 20.00-04.00 på håndverkeren.

Hej.

Steady

Ikväll ska jag jobba och det är jag fan inte redo för. Trött! Vill bara slappa! Imorgon ska jag dessutom jobba dubbelpass, fyfan! Tycker alltid att det känns som en sån jävla bra idé men kul att komma hem klockan två och sen stiga upp klockan åtta igen och jobba till klockan tolv på natten. Lyckat! Heja Helena!

Ska äta lite frukost nu. Köpte joggi igår. Jävligt nöjd!

Restless

Klockan är två och jag har gjort absolut ingenting i fem timmar nu. Meningsfullt?
Borde städa så det ser fint ut när pojkvän kommer hem men det känns bättre att skjuta upp det till imorgon. Älskar den inställningen. Den är så... jag!
Inte för att det är så jävla stökigt här. Men ändå. Det står juicepaket i hela lägenheten. Jag dricker typ tre liter juice om dagen. Är detta ett sunt beteende, undrar jag nu? Eller blir det, så att säga, för mycket av det goda? Jag dricker bara "sund" juice, inget koncentrat eller tillsatt socker eller nån sån skit. Men ändå? Det blir en jävla massa apelsiner och äpplen och bringebär och fan vet. Hallon heter det visst på svenska förresten!
Det blir jävligt dyrt i längden i alla fall, med tanke på att en liter juice kostar över 40 kronor. Men det är det värt. Inget snack!

Jag hatar att vara ensam hemma. Det är därför jag aldrig somnar! Jag har så tråhåhåhåhåhåååååkigt att jag blir helt uppstressad och stissig och inte kan slappna av och definitivt inte somna.

Ska se sista avsnittet av Svenska dialektmysterier nu. Fredrik Lindström, I love you.

GOD NATT!

BLABLABLA

Nu har jag precis kommit hem. Eftersom jag faktiskt stämplade för en gångs skull så åkte jag en extrasväng med t-banan, älskar att åka bana och buss och sånt utan att ha bråttom nånstans! Mysigt!

Har en pizza i ugnen, är ju för fan det enda jag kan äta just nu! Rörmokarjävlar. Fast trevliga är de faktiskt, mötte en hel bunt när jag var på väg ner till toaletten. Svenskar, allihop. Snart finns det inga norrmän kvar i det här landet, bara svenskar. Och det är väl lika jävla bra! (Nä, jag skojar bara. Eller gör jag det?)

Jag och Jenny var på couchsurfer-träffen. Har inte träffat så många trevliga människor på samma gång på väldigt, väldigt länge. Det finns vettigt folk i Oslo! Man måste bara veta var man ska leta!




Imorgon kommer min älskling hem. Jag saknar honom som en galning.


Gotta leave my troubles behind


Oh fuck it

I natt när jag gick hem från jobbet så träffade jag en man som hade ansiktet i asfalten. Trodde han var död först. Fick upp honom sen. Han kom in i sin port och kanske frös ihjäl nån annanstans.
Jag hatar Oslo.
Vet att sånt händer överallt men det spelar ingen roll.
You don't treat me well.

Ikväll ska jag ut och träffa couchsurfare. Ingen aning om hur det blir, får med mig Jenny i alla fall och slipper känna mig som en utomjording.

Jag måste se Winnerbäck när han spelar i Oslo. Vad annars? När staden för en gångs skull lyser upp så ska jag inte vara där?

TRÖTT!

Seg dag idag, därav dåligt bloggande. Har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Och nu är jag skithungrig!

Sitter hemma med Johanna, ska sova hos henne idag så jag kan duscha och grejer imorgon. Jävla hantverkare! Jag är arg dygnet runt.

Imorgon ska jag jobba, 17.00. Trots att jag inte jobbat nånting typ den här månaden så får jag en okej lön, råd med hyran åtminstone. Heja mig! Och nu kommer det igång på riktigt igen med nya jobb och hela köret. Perfekt!

Alltså. Kul det här blev då! Vi hörs imorgon istället...

Aj igen

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Hej sovmorgon imorgon!
Är heeeelt jävla slut. Har knappt ens serverat nånting, bara plockat massa glas hela jävla kvällen! Nu har jag ont överallt och kommer förmodligen inte kunna gå på flera dagar.

Ja ja ja ja ja. Ska äta en joggi nu. Sen sova. Jääävligt gott! Natti.

Aj

Har ont i magen. Något nervös, kanske. Har gått förbi jobbet två gånger idag bara för att kolla hur det såg ut så chefen tycker väl att jag är psycho vid det här laget...
Har lyckats köpa skor att jobba i, inte alltför obekväma trots klack så det blir nog bra.

Nä, lite bråttom nu.

Hörs väl inatt när jag kommer hem. Lär ju inte kunna somna då!

Vatten

Jag har inte köpt en vatten på dunk sedan jag var i Kina. Nu är jag så illa tvungen.

 

Kul för övrigt att släpa runt på fem liter vatten när man storhandlar. Mistake!

 


Yeah

Nu har jag varit hos Johanna och lånat hennes dusch. Kom precis hem igen och ska ut och leta jobbskor nu. Vet inte om jag har sagt att vi ska jobba i klänning? Det ska vi i alla fall. Så det är typ ballerinaskor som gäller. Hej rygg! Får fixa sulor.

En spännande sak som händer framöver är att jag ska ha främmande människor i min soffa! Två spanjorskor, närmare bestämt, som ska komma hit och couchsurfa om två veckor. Kul! Couchsurfing måste vara den bästa jävla idén i hela världen. Funderar på att leva hela mitt liv på folks soffor.
Ja. Så får det nog bli.

htp://www.couchsurfing.org

Alt kan skje i et lite stykke Norge

Eller va?

Jag somnade i soffan igår och vaknade nu vilket innebär att jag sovit i typ tio timmar. Välbehövligt, I guess.

Försöker få tag på Johanna nu. Vill liksom låna hennes dusch! Jag kommer förmodligen att bli galen den här veckan. Fy fan.

Big One

Funderade en stund över Jennys sushi-förslag, men sen blev det pizza i alla fall. Det visste jag ju egentligen redan från början, tycker bara om att leka med tanken att jag kan leva nyttigt och sunt. Ja ja, det var kul så länge det varade! Nu står pizzan i ugnen, två sorters pepperoni plus ananas. Perfekta pizzan! Jag är så jävla hungrig så jag håller på att döööööö...

Nu är min pojkvän borta. "Guttetur". Jag är ensam i fyra dagar. Bra träning för en stackare med ensamhetsfobi!

Jag var på toaletten i tvättstugan. Den är ungefär hälften så stor som en bajamaja, men lite fräschare så det väger rätt jämnt. Tur att man är gammal festivalare! Ska ta en bild sen så ska ni få se. Det är rätt spännande!

Och här fick ni ju dagens outfit på samma gång! Snorig näsa och gammal tröja.

Vad smidigt!


 

Jag skulle precis gå och handla, men så hittade jag Ben & Jerry's i frysen! Success! Måste väl ändå ner och köpa mat nån jävla gång men ey.

Brand new shoes

Jag är sjuk. For real. När ska jag bli frisk? Snart!
Ska jag ta mig ut och handla eller ska jag ligga här och vara hungrig? Mitt liv består för närvarande inte av någonting annat än svåra val som detta. Jag är jävligt hungrig vid det här laget men inte alls sugen på att gå ut i kylan.

Jag har förresten nämnt hantverkarna, eller hur? Men jag missade nog att berätta att det satt en lapp på vår ytterdörr IGÅR som sa att vi nu inte har något vatten på en hel vecka. Hej framförhållning! Nu har de stängt av skiten så kök samt toalett är två helt obrukbara rum i sju dagar framöver. Vilket innebär att jag är handikappad och måste springa ner i TVÄTTSTUGAN varje gång jag ska på toaletten och KISSA I VASKEN!

Nä. Det finns toaletter i tvättstugen. Men tänk om det inte hade funnits? Hallå!
Och här ligger jag och är sjuk. Stackars, stackars mig. Måste gå och köpa mat. Nu. Måste... Och vad ska jag äta, liksom? Kan ju inte diska på en vecka! Åh. Mitt lilla liv.



Something inside me dies

fel jobb

I'm getting tired

Jag är sjuk. Igår låg jag hemma hela dagen och blev så rastlös att jag storstädade hela lägenheten.
Idag mår jag ännu sämre. Snor överallt!
Måste hursomhelst ner till mitt nya jobb sen för vi ska ha genomgång på kassasystemet. Får väl gå hem och lägga mig och sova efter det sen. Hatar sånt här. TRÅKIGT!

BLÄ

Idag är jag inte peppad på nånting. Snuvig, ont i huvudet och ont i halsen och ikväll ska jag jobba som skiftledare på McDonalds. Heja! Jävligt kul. Bita i surt äpple!

Ska ut en sväng nu och fotografera tillsammans med Tanja. Det ska bli kul! Har haft den jävla kameran hur länge som helst men aldrig pallat andra inställningar än automatisk. Nu ska det bli ändring! Tjoho!

Imorgon är det också donken och på torsdag öppnar mitt nya jobb! Ska försöka gå dit på kvällen och se reslutatet eftersom jag inte ska jobba där förrän på fredag. Håll tummarna för att det blir bra! Har varit där och sett lokalen men då såg det mest ut som en byggarbetsplats.

Play with me

Skulle repa med bandet ikväll men ingen kan, så nu ska jag och Cebastian till replokalen och spela istället. Kul! Jag tjatar ju på honom typ varje dag om att vi ska starta ett band så nu kanske han blir lite peppad!

Har köpt en biografi över the pirate bay. INTRESSAAAAANT. Ska läsa den ikväll.

What a day for a daydream

Väcktes imorgon av att det stod en främmande man och borrade i vår hall. Vi har hantverkare här dygnet runt känns det som men imorse hade de inte sagt att de skulle komma hit vilket stör mig litegrann. Det måste de väl? De har ju nyckel till vår lägenhet men det innebär fan inte att de kan komma och gå hur de vill! Dessutom har de inte ens städat efter förra gången de var här så hela hallen är full av borrdamm och jag tänker fan inte städa upp efter dem! Det är ju de som har stökat ned! Och min jacka har de förstört, den råkade hänga vid ytterdörren och var förmodligen för jobbig att flytta för den är full av gipsbitar och borrdamm och skit. FYFAN!

Nu ska jag gå ut. Pallar inte sitta hemma när det springer folk i lägenheten. Cebastian jobbar så jag funderar på att gå och äta lunch hos honom. Gott!

Fina Oslo. Ibland.

STOR KÄRLEK

Jag återupptänkte Sarah Palin igår. Vilken kvinna! Alltså, det var kul att Obama vann. Det var bra, han kommer göra ett bra jobb, liksom. Men tänk på alternativet! Titta på det här och tänk efter jävligt noga hur nära det var. Tänk er den här kvinnan som USA:s vice president! One 72-year olds heartbeat away from being president of the United States.

 

Min hund hade gjort ett bättre jobb.

Mitt nya öra


We never ate here

Jag är så jävla trött. Vill ligga i sängen hela dagen idag men det funkar tydligen inte riktigt så när man är vuxen. Värdelöst! Har massa grejer jag måste fixa. Varför kan ingen göra det åt mig? Ibland undrar jag varför mina föräldrar inte bara blev miljardärer. Det hade gjort mitt liv så mycket enklare!

Jag kom hem rätt tidigt inatt, runt två nån gång. Då satt Ceb och Johan och målade drakar! Härligt lördagsnöje. Sen ringde vi och beställde en pizza (eller två familjepizzor. Som gick åt trots att jag åt typ en slice. Gamar!). Det måste vara typ det bästa som finns, fyllekäk. Seriöst.

Ikväll ska jag på spelning med Bring me the horizon. Ska bli jävligt kul! Inte riktigt min musik kanske, men ey. Ska dit med my band members så det lär bli röj.

Nu ska jag göra mig i ordning. Ska iväg på ett spännande möte klockan två och sen ska jag jobba klockan fem. Zai jian!

Du borde leva livet men du söker nånting annat, idiot!

Idag har jag jobbat, heja mig! Har haft en riktigt bra dag, trots att det snurrade rätt rejält när jag vaknade imorse.
Nu ska jag göra mig i ordning, vi ska ut och festa på riktigt ikväll! Det var verkligen skitlängesen jag var ute en lördag, hatar helger i Oslo. Men ikväll är jag taggad! Ska på hejdå-fest hos en kollega först och sen ska vi ut på krogen. Och då ska jag vara snygg! Inte se ut som en slashas som vanligt.

Vad ska jag göra med mitt liv? Jag vill ha ett seriöst och genomtänkt förslag från varenda jävel som läser den här bloggen. Kom igen nu, vänner! Gör lite nytta!

Full

Det är vad jag är. Mycket full.

Problemet är att min pojkvän är ännu fullare. Hur ska jag tackla detta?

Börjar jobba elva imorgon. Läggdags med andra ord.




TJOHOOOO!

I never meant to cause you trouble

Nu sitter jag hemma och väntar på att Johanna ska komma hit.
Mitt liv är ett hetsliv för tillfället. Varför tar jag alltid på mig för mycket? Tänker jämt att det kommer bli kul, liksom. Att flänga är min grej. Men det är det ju inte! Jag hatar ju att flänga! Eller?
Förhoppningsvis blir det ordning på saker och ting snart. Det brukar ordna sig till det bästa.


Igår lagade Johan mat hemma hos oss. Han hittade inte elvispen men jag gillar nödlösningen. Mycket. Och maten blev jävligt god!

WOW!

Jag och Cebastian har köpt varsitt squash-rack. Veckans wow, helt klart! Nu ska jag tvinga med Cebastian till squash-hallen minst en gång i veckan. Wish me luck! Nedan kommer för övrigt en bild där min pojkvän för första gången i världshistorien håller i en sportartikel. Success!

Staying focused!


The air near my fingers

Blä. Kom hem från Sverige klockan sju imorse och åkte hem till Johan där min pojkvän låg och sov på soffan. Vaknade vid tio och vad snuvigast i världshistorien. Känner mig bättre nu och tänker inte direkt bli sjuk, har nämligen spännande planer för helgen!

 

Tänkte lägga upp lite fler bilder från Mallorca men det går så jääävla segt så ni för nöja er med två stycken för tillfället. Lägg helst inte märke till alla röda ögon och diverse dålig kvalitet, orkar inte med photoshop at the moment... Dessa fantastiska bilder är i alla fall från sista kvällen när vi var ute och festade till klockan sju och sen åkte till flygplatsen klockan halv nio efter att ha sovit i typ en halvtimma. Success!

 

 

 

 


Hej lilla liv

Nu sitter jag hemma hos Johanna i Mölnlycke. Spännande va? Vi har varit i Göteborg idag, tandläkarbesök. Har även hunnit med bio och lite shopping och nu åker vi hem klockan tre i natt. Jag lär vara hemma runt sju imorgon och ska jobba klockan tre så det blir sömn som gäller tills dess.
Har förresten tagit hål i öronen idag. Tre stycken. Ont!

Dålig uppdatering idag. Vi glömmer och går vidare.

Fyfan

Måste bara säga en sak som jag kom att tänka på idag när jag hörde Snow Patrols låt Chasing Cars på radion. Har inte hört den på länge och det här är väl lite väl inaktuellt, men som sagt så hörde jag skitlåten idag och vill bara få ur mig detta.
Det finns två saker som jag verkligen hatar:

1. Chasing Cars med Snow Patrol
2. Family Guy

Så bara är det. Just dessa två framkallar extra förakt i mitt lilla hjärta. Jag blir kräkfärdig. Det är illa. Tråkigt för mig.
Grejen är att det hade kunnat vara lugnt, liksom, det hade kunnat stanna där. MEN! Hela jävla tiden kommer det nån och slänger ur sig:

1. Men du älskar väl Chasing Cars? Det är ju precis din musiksmak!
2. Men du älskar väl Family Guy? Det är ju precis din humor!

VAAAAAA?! Jag blir så fruktansvärt förolämpad. Alltså, hade någon frågat varför jag inte lyssnade på Arvingarna och ansett att det verkade vara något för mig så hade jag kanske lyft på ögonbrynen och skrattat lite. Men såhär! Hur missuppfattad är jag inte? Vad har folk för bild av mig egentligen? Till och med min pojkvän har sagt det! "Men du älskar väl Family Guy? Det är ju BLA BLA BLA..."

Nej. Hejdå.

Ett år, elva månader och en dag

Idag har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i ett år, elva månader och en dag. Ettettettett. Vi firade genom att göra en tavla och har suttit och skurit stenciler hela kvällen. Resultatet:

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni fattar principen. Ettettettett. IIII. Fyra. 4-ever. Aj. Där förolämpade jag intelligensen hos vissa tror jag.


IIII

Jag och C började göra en stencil imorse. Jag ska visa resultatet när den är klar!

 

 







Ingen människa, bara en liten lort!

Igår var en hetsdag. Vaknade alldeles för sent och åkte nästan direkt till jobbet, jobbade i två timmar och blev hemskickad en timma tidigare för att det var för lite att göra men fick ändå hetsa som fan för att hinna hem och hämta trumpinnarna innan vi skulle repa och sen hetsa hem igen för att jag skulle ut och träffa Johanna vilket ändå inte blev av. Så jag och pokvän låg och tittade på Bröderna Lejonhjärta. Fint!

Idag blir det lite lugnare i alla fall. Ska ut och fika med C och sen ska jag chilla och sen ut och träffa Johanna ikväll istället. Fett nice.

Godmorgon

Vaknade upp hos Jenny för någon timma sedan. Nu har vi ätit frukost och jag ska till jobbet om tjugo minuter. Fyfan.
Ikväll ska vi repa och sen blir det kanske utgång med Johanna. Hopefully.
Hej!

Oh, hello!

Somnade runt åtta imorse, därav mitt sena uppvaknande. Cebastian åkte iväg vid tolvtiden idag och då var jag helt simmig i huvudet. Fattar inte hur det händer! Igår gjorde jag inget särskilt, var liksom trött vid ett-tiden när Jenny gick hem men så blev jag sittande vid datorn och blev aspigg helt plötsligt! Ceb och Johan kom hem från jobbet vid halv fyra och sen gick jag och lade mig vid fem och låg och stirrade i taket i tre timmar. Sucks!

Ja ja. Idag regnar det i Oslo. Jag vet inte riktigt, på nåt sätt hatar jag inte den här staden lika mycket när det regnar. Alla städer suger liksom när det regnar så då känns det mer okej på nåt sätt. Värdelöst att titta ut genom fönstret och se strålande solsken men ändå veta att man bor i helvetet på jorden. Well, så illa är det kanske inte. Men inte långt ifrån! Tråkiga jävla stad! Har i alla fall bestämt mig för att den här vintern ska bli den bästa i mitt liv hittills. Och tråk-Oslo ska inte få sätta stopp för det!

Blah

Nu har Jenny och Johanna gått hem. Vi missade fotbollen men det gör inte så jävla mycket känns det som såhär i efterhand. Värdelöst!
Nu ska jag väl sova, är helt galet trött. Sitter och anstränger mig för att hålla ögonen öppna...
Imorgon mår jag förhoppningsvis helt bra och ska försöka träna. På kvällen ska jag på nån dansföreställning med Tanja, fick veta detta för en liten stund sen bara så har ingen aning om vad det är för nåt, men det ska bli jävligt kul i alla fall.
Så ja, nu säger jag godnatt. Godnatt!

Restless soul

Jag håller på att bli sjuk. It sucks! Ligger i soffan och tittar på Norge-matchen nu. Det är spännande. Jag känner mig nästan lite norsk! Men bare litt.
Nu ska jag kurera mig. Ska vara i form till Sverige-matchen sen. Woowoow!

Från http://fulheten.com/


Godmorgon

Jag är bakis. Ska äta bakismat nu. Hej.

Cock block

Kvinnliga motsvarigheten, någon?

Yeah yeah. Jag kom precis hem. Har varit ute med Jenny och haft det helt fantastiskt trevligt!
Nu är jag trött. Väntar på sms från Jenny. Hon ska meddela att allt är bra. Jag har nämligen lämnat henne på uteställe med okända vänner! Vilket kräk jag är. Litar dock på mitt eget samt Jennys omdöme om att de nyvunna vännerna var vettiga sådana.
Ja ja ja. Det är väl läggdags nu? Jag har fått samma fråga typ tio gånger ikväll: "Varför hatar du Oslo?" Enkelt svar: klockan är tre och jag ska sova. Eller, klockan är tre och mannen i baren stirrar argt på mig och vill att jag ska gå hem.
Eller, det finns inga neonskyltar i Oslo.
Fast man står på 21 våningen så finns det inga neonskyltar. Så då fattar ni vart jag längtar.

Natti!

Me and Jenny at Mono!

Oh my

Nu är jag hemma efter en liten shoppingtur med Jenny. Hon skulle leta jacka och jag skulle vara smakråd och spara pengar. Men Jenny hittade ingen jacka, istället kom hon hem med ingenting och jag med två par byxor och tre tröjor och en mössa. Så kan det gå! Ikväll ska vi dricka lite vin och försöka våga oss på en tur på byn. Jag avskyr fredagkvällar i Oslo så vi får väl se hur det går, men med rätt sällskap funkar allt så det blir nog bra ändå!

Jag och Johanna håller för övrigt på att planera en resa till Paris i vinter för att hälsa på Maja piraja. Det är det enda jag har att se fram emot för tillfället, känns det som. Fan vad jag hatar vintern! Det är mysigt nu, liksom, med lite lagom höstmörker och sådär. Men vinter. Fy fan. I år ska det bli en jävla massa snowboardande åtminstone. Det blir bra.

Show me

Nu har jag och Johanna lagat mat. Tänkte lägga upp bilder på detta men Johanna är lite kräsen med vad som får och inte får visas här i bloggen så det blir en bakisbild på mig istället. Tjoho! För övrigt är jag så jävla mätt att jag känner mig hungrig. Kan någon förklara detta fenomen?


Oh my god

Hedda, Johanna och jag. Ha ha ha! Det är ju bara jag som ser full ut!

 

 

Jag och Lovis nya hårfärg. Nice! Återigen är det bara jag som ser packad ut. Hur lyckades jag med detta?


Oh yeeeash

Ikväll har vi varit hos Ida och Emilie och kattepus. Söt! Och druckit massa sprit. Kul!
Nu sitter jag och Johanna hemma hos mig och ska väl sova snart. Eller nåt. Problemet är att livet är så tråkigt när man sover. Vilket suger. Man borde inte sova.
Skulle ladda upp en bild. Men imorgon kanske? Imorgon kanske jag har något spännande att berätta. Just wait!

Natti.

So I said "Oh, baby I will love you 'til the day I die" and you said...

Tre timmars arbetsdag blev det för mig idag. Det är så det ska vara. Inte bara jobba och sen dö. Leva lite också!
Ikväll ska vi ut på äventyr, dvs löningspils. Nice! Ska hem till Johanna om en liten stund och dricka Malibu, sen bär det av till Emilie och Ida och sen ska vi väl ut. Sådan är planen, i alla fall. Jag försöker övertala min pojkvän om att han ska med men han verkar skeptisk.

För övrigt så är jag igång med min egen musik igen, om någon vill veta. Ni vet kanske inte ens att jag haft ett uppehåll? Synd för er. Har skrivit två nya låtar på inte så lång tid vilket känns jättekul. Så nu vet ni. Pussåkjam!


Så här såg det ut förra gången jag var på fest hemma hos Emilie.
Jag hoppas på en favorit i repris.

MALLIS


Första kvällen hos Jennys kusin.

 

 

Världens bästa drink!

 

 

Det här är enda bilden ni någonsin kommer få se på mig i bikini, så njut medan det varar!

 

 

Jenny lär sig segla med världens bästa spanjor.

 

 

Jag och bästa partyspanjoren. Nykterist, men det märkte man fan inte!

 

 

Kommentar överflödig.

 

 

Paco! Bästa hunden!

 

 

And he looooved me!

 

 

Jag vågade inte bada utan flytväst.

 

 

Nä, jag skojar bara. Vi flög! Med flytväst.

 

 

Nu orkar jag inte mer. Men det här duger väl för ett tag? Ska iväg och jobba nu, bara fixa i ordning mig först. Hej!

 


Ja, godmorgon

Vi kom precis hem, me and my darling. Vi somnade hos Johan igår, hade liksom ingen lust att gå hem och inga pengar till taxi mitt i natten. Men ja, en jättetrevlig kväll hade vi igår i alla fall. Ikväll blir det förhoppningsvis lite vildare dock, Johanna kommer tillbaka från Schweden och vi ska fira löning med förfest hos Ida och sen utgång. Nice! Jag ska jobba på donken först, börjar klockan tre och slutar klockan åtta. Lagom långt pass tycker jag!
Imorgon är jag ledig så då blir det bakfyllechill...

Jag har blivit en riktig stadsbo nu, förresten. Min frukost idag bestod av en dubbel latte. To go. Oh yeah!

 

Bild hämtad härifrån: http://fembilder.blogspot.com


Ha ha ha

Klock!

She's the only one alive that knows that I'm not crazy

Det känns lite som back to reality idag. Åtta timmars arbetsdag har jag inte haft på ett jävligt bra tag. Men det ska väl gå, synd att folk tenderar att bli så jävla hetsiga när de står i kö på donken. Chill!
Så ja, nu ska jag äta frukost och sen ska jag åka till jobbet.

Vill tillbaka till detta! Hur kan man stanna i Oslo när man kan dricka sangria hela dagarna istället?


Alcohol and company

Nu har jag druckit min första öl på nya jobbet. Fast det blev visst vin istället. Gonatt!

Victory

Oh yes. Världens mysigaste lilla restaurang har jag jobbat på nu. Jävligt lugnt, har mest slappat liksom, men det är väl schysst och ganska skönt att få en sån första dag. Ja ja. Ikväll ska jag ta med pojkvän och hans kompis dit och dricka lite öl. Lite. Donkenjobb imorgon.

Annars? Dåligt med kommentarer på konsertklippen. Gillar ni inte mitt band? SYND!

På torsdag kommer Johanna tillbaka till min lilla tråkby. Det blir nice!

Här gör man sig till!

Lägger upp massa videos och grejer. Och inte en enda liten kommentar! Jag vill ha lite mer give and take-mentalitet i den här bloggen. Kom igen nu!

Idag börjar jag alltså på mitt nya jobb, en restaurang som ligger fem minuter från mitt hem. Perfect, liksom. Hoppas det blir bra, och håll tummarna för mig nu. Imorgon och torsdag jobbar jag på donken och sen får vi väl se hur mycket jobb det blir framöver. Mycket, hoppas jag. Min pojkvän sa idag att jag är en driftig person. Det var väl fint sagt? Det får jag inte höra ofta!

Nä, nu ska jag väl börja göra mig i ordning. Håll tummarna, som sagt. Jag berättar väl ikväll hur det gick. Så länge bjuder jag på en Mallorca-bild. Det har ni väl längtat efter?



Do do do do



Ni ser att det är världens bästa band? Eller?

Yeah



Spelning med bandet. Yeheeees.

Hej lilla liv

Nu är det tvärdrag i hela lägenheten. Jag älskar tvärdrag. Skulle vilja leva mitt liv i ett.

Ikväll ska vi repa, vilket ska bli kul. Det var ett tag sedan sist.

PS. Jag har fått jobb. Igen. Nu har jag tre. Igen.

Strange days...

Nyss hände något väldigt, väldigt underligt. Jag fick ett sms av min chef. Jag ska få mina pengar. Helt oprovocerat!
Jag frågade Cebastian om jag drömde men det gör jag inte. Det här är det konstigaste som hänt i hela mitt liv.


Hej hej

Jag är full. Vill att ni ska veta det. Och nu vet ni.

Tänkte även att jag ville att ni skulle veta att jag lever ett perfekt jävla liv. Men det skiter väl jag i! Haha!

Åh, jag önskar att jag åtminstone kunde vara lite bitter...