Okej då

Jag ger romanen en vecka till, en månad sammanlagt. Somnade liksom ifrån inspirationen igår. Det är sånt som händer! Nya tag en annan dag! Ha ha ha.

Just nu vill jag bara sova ännu mer. Fattar inte var denna ständiga trötthet kommer ifrån! Har egentligen massa saker jag måste fixa nu, packa och städa och sånt. Jag jobbar ikväll och kommer inte hem förrän fem på morgonen och kvart över elva går bussen till Sverige så jag borde liksom ta tag i det där nu. Men ey, jag känner mig själv. Tar det i natt efter jobbet istället. Det blir säkert roligare då!

Vet ni vad?

Vet ni vad jag ska göra istället för att gnälla?
Skriva en roman. Vara kreativ.

Bli rik. Med tiden.

Edit: Jag ger den här romanen tre veckor. Om tre veckor ska den vara färdig. Man måste sätta upp realistiska mål och samtidigt pressa sig själv!

If it makes you happy it can't be that bad

Om allt ska bli fel hela jävla tiden så kan jag väl lika gärna skita i vilket?
Så nu gör jag det.

Från och med nu är mitt mål i livet att lära mig hålla käft. Önska mig lycka till!

Morgonstund

Jag är vaken innan klockan elva! Tror inte ni förstår hur stort detta är för mig. Har hela dagen framför mig! Fantastiskt!

Hej tråkbloggen!

Igår kom min pojkvän hem! Med körkort!
Förutom det så är mitt liv rätt tråkigt. Vill tro att det är Oslos fel, så då gör jag det. Nästa vecka är det semester i Småland. Då ska jag busa med min hund i snön varje dag. Det blir bra.
Ikväll ska jag jobba. Känner inte riktigt för det. Har ingen energi.

All I ever wanted

Jag är så jävla trött. Sov över tolv timmar i natt men det har tydligen inte hjälpt. Jag ser dubbelt.

Åkte till Sverige i lördags morse för att överraska min fina pojkvän, och det var nog där det gick snett. Kom hem från jobbet runt 04.30 och höll mig vaken tills bussen gick 07.25 från centralen. Lyckades inte sova ordentligt på bussen heller, var liksom helt övertygad om att vi skulle köra av vägen och döden dö. Skitläskigt väder! Kom fram 11.30 i alla fall, sov några timmar sen på dagen men då var det liksom redan kört. Nu är min dygnsrytm ännu mer fucked up än förut. Heja! Hoppas på att Cebastian ska komma hem och få ordning på saker och ting. Jag har gett upp!

Snart ska jag iväg och jobba, blir tio timmar idag. Kul.


Mei wenti!

Min fantastiska pojkvän har tagit körkort. Visste ni det?

Jag är inte helt okej. Höll på att ramla ihop på jobbet innan. Det har hänt två gånger på ganska kort tid nu så jag undrar vad som är fel. Brist på något, förmodligen. Slängde i mig massa vitaminer och järntabletter och omega 3 när jag kom hem nu. Tänkte att det kunde vara nåt sånt så jag helgarderar. Vad tror ni? Kan också vara ett svårt fall av hypokondri. Drabbas ju av det ibland!

I övrigt: nada. Börjar bli lite trött på att ingenting rör sig. Vill åka härifrån och vill stanna kvar. Lider av beslutsångest, helt enkelt. Eller vadå, liksom. Vet inte ens vilka alternativ jag har! Bara räknar kallt med att det finns beslut att fatta men det finns det kanske inte alls. Sluta gnälla, liksom!

En man sprang ifatt mig när jag gick hem i natt och gick bredvid mig typ hela vägen hem sen. Vad gör man då? Han var liksom halvonykter men trevlig och inte hotfull på något sätt, men sånt är ju skitläskigt ändå! Eller? Vad gör man? Jag vill veta! Kan ju inte gärna försöka sticka ut ögonen på nån stackare som bara vill ha lite sällskap på vägen? Måste köpa pepparspray. Skitstad.

Nu ska jag väl sova. Kommer ju gå bra. Är övertygad om att jag är dödssjuk samt att en galen man vet var jag bor och kommer bryta sig in i min lägenhet. Jag ska skriva en roman om alla hemskheter jag jämt går omkring och tror att jag ska råka ut för. Den kommer bli spännande som fan, jag lovar!

Måste sluta svära så förbannat mycket. Det låter illa.


Kina

Jag måste lära mig deras jävla språk. Varenda ord.

Once it's shame on you

Vet inte vem jag ska glädja genom att uppdatera blogghelvetet klockan halv sex på morgonen? Den som uppskattar skiten kan väl lämna en kommentar, snälla? Är så trött på att ni är så tysta. Vet ju att ni är här och snokar!

Vet ni vad jag har gjort ikväll? Druckit öl. Så jävla nice. Så jävla sällan jag unnar mig, känns det som. Hade för övrigt en riktig jävla mardrömskväll på jobbet. Fyfan! Finns det nåt som är värre än tjuriga jävla idiotgubbar så är det tamejfan tjuriga jävla idiotkärringar. Yes. Hejdå. Kul.

Imorgon ska vi hålla tummarna. Ni är med på det, va?

It's a wonderful world we live in

Jag höll på att somna innan och var så glad över det för jag har inte sovit på en vecka nu. Men vaknade till och nu är jag hopplöst pigg igen. Varför? Det här livet funkar dåligt för mig.
Imorgon jobbar jag tidigt i alla fall (15.00) så då kanske det blir någon ordning på dygnsrytmen. Men jag tvivlar. Jobbar sent på fredag igen och det är lättare att vrida åt fel håll, eller hur?

Undrar om ni ens fattar vad jag snackar om.

Jag är lite grinig nu. Eller inte grinig. Nedstämd är nog rätt ord. Jag vill vara bäst i världen på något men det är liksom redan kört. Jag är redan körd. Vid 22 års ålder! Deprimerande, eller vad? Nu skulle ju egentligen vara min storhetstid, mina glansdagar, men icke. Jag jobbar som servitris istället. Jaha.

Så, nu är det slut på gnället! Jag ska titta på hockeyn och bli så uttråkad att jag somnar. Hockey borde verkligen strykas från OS-programmet. In med nån annan kul sport istället! Snöbollskastning eller nåt! Hockey är verkligen den tråkigaste sporten jag vet.

Vet ni vad som är mitt drömjobb? Sportjournalist. Jag tror det hade passat mig. Kom på mig själv med att kunna varenda jävla namn på varenda jävla längdskidåkare igår när jag och Sebbe satt på jobbet och smygtittade på tvn. Jag är inte ens särskilt intresserad av längdskidor. Det har bara fastnat. Är så ledsen över att jag missade första backhoppningen. Kollade resultatlistan och kände liksom igen 25 av 30 namn. Brukade alltid heja på Simon Ammann när han var med för det var alltid sånt snack om att han är en sån otypisk backhoppare. Och nu vann han. Så det var ju kul.
Jag är en jävla nörd. Kan mer om norska backhoppare än de flesta norrmän jag pratar med.

Hejdå min tönt!


Back in the game

Jag har levt utan pojkvän, dator och tv i över en vecka. Gillar att bunta ihop dom tre. Som om dom har lika stor betydelse för mitt liv. Fint va?
Nu har jag i alla fall tagit mig samman och ringt Asus support och fått datorn formaterad. Heja mig, kan själv! Känns som att livet kommer tillbaka lite.

Bra saker har hänt sedan sist. Men jag är så trött. Och ska städa.

Fan, vad tror ni om en uppdatering lite senare istället? När jag är mer mig själv? När jag har vaknat lite?

I cried and begged for mercy and I talked to God on the telephone

Jag har så mycket jag vill få ur mig just nu. Känner att jag vill kommentera hela världen i ett enda blogginlägg. Men det går ju inte. Synd.

Min pojkvän ska åka till Sverige imorgon och vara borta i tre veckor. Under den tiden tänker jag finna mig själv. Kvalitetstid med Helena. Det kan funka, tror jag. Lära mig uppskatta tomheten. Jag som har ensamhetsfobi med extrem ångest. Det här kan bli bra!

Just nu ägnar jag mig åt att spela sönder Mando Diao. Det går inte så bra. Tror inte jag kan tröttna.

I förrgår började min Cubase-kurs. Det var en intressant upplevelse på många sätt och då syftar jag först och främst på mina kurskamrater (och deras hundar). Ibland tänker jag att någon måste skämta med mig. En högre makt, liksom. Att det måste finnas en gud som hittar på dumheter och placerar mig i mitten. Varje gång jag är med om sådana dumheter så blir jag religiös. Typ. Hittar ingen annan förklaring.

Ikväll ska jag jobba. Jag gillar mitt jobb. Det är bra. Det är ju så det ska vara.



Nä. Hej.