ICH GEHE AUS DAS SCHWEDEN? JA?

Fyfaaaaaaan vad jag är trött! Alltså, seriöst. Har jobbat två dagar den här veckan. SLITIGT! Håller på att bli utbränd, det är ett hårt liv jag lever.
Tanken var egentligen att jag skulle åka till Göteborg tidigt i morse, men bokade om resan och är jävligt nöjd över det beslutet. Var hemma från jobbet kl fem och somnade väl runt sex nångång. Har alltså sovit fyra timmar i natt. Inte jättekul efter ett jävla fredagspass (varje gång jag jobbar helg så bestämmer jag mig för att bli nykterist. Hallåååååå vet ni hur ni beter er när ni är ute eller?). Hade skjenken på besök igår också, men det gick tydligen väldigt bra. Såklart!

Men jaaaaa, drar alltså till mitt kära hemland om en timme. Det ska bli spännande. Har rasistsvinen mobiliserat sig? Är bokbålen i full gång? Det återstår att se.



Och så världens största grattis till Cebastians fina lillasyster som fyller år idag!

GOOD MORNING STARSHINE, THE BLOGG SAYS HELLO!

Dålig uppdatering igår, sorry. Hade fullt upp hela dagen. Var och åt sushi med Liv och Linn innan vi hämtade Livs dotter på dagis. Söt unge! Sedan gick jag och dansade. Mår lite dåligt över att jag inte kommer kunna dansa förrän om typ två veckor. Eller lite dåligt? Har fetångest! Vill bara dansa! Fan. Får köra mitt bästa här hemma, men är så dålig med disciplinen när ingen säger vad jag ska göra...

Skulle iväg en sväng till Emilie igår kväll, men somnade på soffan och orkade inte riktigt ta mig nånstans efter det. Men Cebastian hade vänner över så det blev en trevlig kväll ändå. Öl och Tekken, grabbigt!

Idag ska jag jobba. Känns konstigt! Har ju varit ledig så mycket på sista tiden. Kanske inte kommer palla. Ibland hade jag för övrigt gjort nästan vadsomhelst för att ha ett jobb där jag slipper vara trevlig mot människor hela dagarna. Hälften av dem förtjänar det inte ens!

Nä, nu blir det frukost. Pussåkjam!

I'M FALLING IN LOVE WITH YOUR FAVORITE SONG

Hey hey hey. Kul att det är tisdag idag. Bara lite mer än fyra månader tills jag slipper den här skiten!

Snart ska jag iväg och träffa Isis, sen ska vi dansa. Fyller i alla fall livet med meningsfulla saker! Åker till Göteborg på lördag också, och sen vidare till småland på söndag. Längtar! Ska få träffa mina fina vänner igen! Hatar att jag är så jävla dålig på att hålla kontakten med folk. Måste bli bättre innan alla tröttnar på mig.




HA HA HA II.

Alltså. Sitter med kinesiskan nu. Kul att folk verkar tro att bara för att vi har seminarium över nätet så kan man bete sig lite hur man vill och sen skylla på sin dator. Alltså, hur gammal är din dator? Från åttiotalet nån gång eller? Min dator har skitmycket problem och funkar inte alltid som den ska, men jag har aldrig upplevt att min dator trollar bort dokument (mina läxor), samt stänger av internet, mikrofon, högtalare och webcam lite då och då (det händer, mitt internet är jävligt labilt, men hallå? Typ hela tiden? Och varje gång? Hahaha. Tror inte det! Kanske en idé att inte plugga via nätet då, om det är såna problem hela tiden.) samt ger mig huvudvärk så att jag måste vara borta i tio minuter för att hämta huvudvärkstabletter. Helst när det är min tur att prata.

Okej, kanske är jag som är lite bitter. Det är ju inte riktigt mitt problem. Men hej?

HA HA HA.

Försökte spela lite gitarr nu. Tack gud, för att du tar ifrån mig allt som gör livet värt att leva.

YOU CAN'T STEAL MY LOVE

Min handled är svullen. Som fan. Och gör så jävla ont. Och knakar jättehögt.
Jävla skitliv. Ska iväg och dansa om två timmar. Bäst att du är bra tills dess, handjävel!

Har kinesiska om tio minuter. Är totalt opepped. Tråkigt skitspråk.

KALLT SOM EN JÄVLA ISBJÖRNS RÖVHÅL


RACKARTYG


SKÄMS!

Satan i helvete vad jag skäms för mitt hemland just nu...

 

 

Sverige 2010?

 

 

Tyskland 1942?


THE LILLA LIV

Var ute igår med Fia och lite gamla jobbarkompisar. Fett nice! Slutade med att vi gick vilse på hemvägen och fick hoppa över staket och grejer. Jävligt spännande med andra ord! Nu har Fia åkt hem vilket är tråkigt. Har i alla fall en fin vecka framför mig. Massa dans, lite jobb och Sverige till helgen. Hur den resan nu kommer se ut. Vet inte ens om jag får ledigt från jobbet än. Jajajajaja. Det löser sig. Fyra månader kvar tills livet börjar. Fint.

 

 

 

Nördhelena med kamera, vackra Clara samt man vars namn jag inte vågar försöka stava till.

 

 

Jag och Fia var Nikonnördar hela kvällen.

 

 

Fick sitta i bagaget. Eller okej, såg till så att jag fick sitta i bagaget. Genom att skrika typ: "Jag vill sitta i bagaget!" Moget.

 

 

Två jävligt billiga tjejer nånstans mellan Karl Johan och vår kvarterspizzeria.

 


WHEN PEOPLE RUN IN CIRCLES IT'S A VERY, VERY MAD BLOGG

Godmorgon pretty people! Har precis stigit upp. Skulle gå upp "tidigt" idag men tolv får väl vara godkänt... Nu ska jag och Fia ut i solen och ha en chill dag på byn. Jag börjar bli bortskämd med lediga dagar nu men det är så jävla skönt. Jobbar sammanlagt typ åtta dagar i september. Katastrofalt för ekonomin. Helt fantastiskt för mitt lilla hjärta. Njuter av varenda minut. Ska snart få åka hem till Småland också. SJÄLAVÅÅÅÅÅRD!



HEJ LILLA LIVET!

Nu är Fia här. Vi har druckit en flaska vin och köpt massa godis och nu ska vi se på film. Alla fredagar borde vara såhär!

BLÅST_BLONDIN_87

Hehehe. Ringde elbolaget nyss. Vi har inte haft nån ström på hela morgonen men fick besked om att den skulle komma tillbaka klockan ett. Det gjorde den inte, så jag ringde elbolaget och det samtalet gick till ungefär såhär:

Jag: Hej, jag heter Helena blablabla. Ni har stängt av vår ström idag och vi har inte fått tillbaka den än.
Elgubbe: Nähä, men alla andra i ert hus har fått tillbaka den.
Jag: Ja. Men inte vi.
Elgubbe: Nähä..?
Jag: Eller ja, det lyser visst i hallen och i köket... Men det funkar inte i vardagsrummet!
Elgubbe: Då är det nog en säkring som har gått, har du kollat säkringsskåpet?
Jag: Nä. Vet inte var det sitter. Eller oj, där var det!
Elgubbe: Vad bra.
Jag: Ja... Ojdå. Har var en säkring som var nere!
Elgubbe: Då drar du upp den.
Jag: Ja... Men det funkar inte!
Elgubbe: Nähä. Men det är ju inte så mycket jag kan göra...
Jag: Nu funkar det. Tack ska du ha! Hejdå!

Hej hej hej. Tom hjärna!


Var och dansade igår. Mina ben ser värre ut än någonsin tidigare. Gulligt! Sedan var jag hemma hos Emilie och drack irish och åt pizza. Vi mötte upp med Ida och Madde, brudarna drack öl och jag drack coca cola, ordentlig och duktig som jag är. Hade en skittrevlig kväll. Mer såna!

Nu måste jag springa iväg. Hetsdag. I like!


Fett snygga brudar!




Hetsig diskussion.



Snygga brudar, kass fotograf.

I'M COUNTING MY SLEEPLESS NIGHTS

Godmorgon darlings. Är på rätt taskigt humör idag. Livet känns liksom lite hopplöst. Tråkigt va? Ska iväg och dansa snart, lär känna mig bättre sen. Kör dubbelpass. Behöver det, behöver rensa hjärnan lite.

 

MEN SERIÖST! Ska det vara såhär? Är det bara min hjärna det är fel på som håller på och tänker så jävla mycket eller går alla omkring och känner sig hopplösa ibland? Säg det då!

 

"Hej, hur mår du?"

"Nä, känner mig rätt hopplös."

"Jaså, är det nåt särskilt?"

"Nej nej, absolut inte! Livet känns bara lite extra meningslöst just idag. Du vet hur det är."

"Ja, precis. Igår ville jag bara säga upp mig och sälja huset och flytta till Sibirien, men idag är det bättre igen! Skönt att det går över. Här förresten, ta en kaka! Hej då!"

"Hej hej!"

 

 

En bra kväll. Kanske en öl för mycket, men ändå.

I'M JUST LOSING ON A TUESDAY EFTERNOON

Vi kryssar dagarna. Jag har ont i magen. Vill till värme! Vill inte ha höst! Men i helgen får jag finbesök av Fia och blir alltså distraherad några dagar, det kommer bli så jääävla nice! Har inte sett bruden på hur länge som helst. Det har varit tomt i Oslo utan henne!


Jag har ätit så mycket i kväll att jag knappt kan stå upp. Kul att jag firar veckans enda träningsfria kväll med frosseri. Heja mig!


Nu ska jag sova. Var uppe sjukt tidigt i morse - halv tio! Och imorgon har jag planerat nåt som jag har glömt bort nu. Lär komma på det när jag vaknar. Annars förlåt i förväg för att jag inte dök upp. Eller vad det nu var jag skulle göra...


PUSSÅKJAM.

TRÅKIG OCH HUNGRIG!

Saknar dessa två :( :( :( Ingen som dricker öl med mig!


GODDAG

Idag lider jag av vansinne. Som i att jag är vansinnig. Och besviken. Och lite förundrad över hur människor ibland bara klampar utanför lådan som man byggt åt dem. Det är synd, i alla fall när det är en fin låda.


Har varit och röstat. Får sån ångest av det här valet, det är så jävla mycket som kan gå fel känns det som. Min röst hamnade som sagt hos sossarna. Är mycket nöjd över det beslutet. Röstade på F! i förra valet och känner kanske så här i efterhand att det var dumt gjort med tanke på resultatet den gången, men tycker samtidigt att man inte får kompromissa med sina övertygelser. Så jag vet inte. Hoppas att mestadelen av svenska folket har något innanför pannan. Vill inte tro något annat än att det blir rödgrönt på söndag. Vågar inte.


Skulle dansa ikväll men har ont i heeela kroppen (förutom i tårna där jag inte har någon känsel) och blåsor i händerna så jag hoppar idag. Kör lite stillsamt hemma istället och så dubbelpass imorgon och ett ganska hårt pass på fredag. Blir nice!

I'VE SEEN THE FUTURE, BABY, IT IS MURDER

Shit, imorgon är tydligen sista dagen man kan förhandsrösta här i Norge! Och jag lär ju inte åka hem till skogen innan söndag så då är det imorgon som gäller. Jävla tur att jag fick veta det i tid. Trodde alltså att jag skulle ha hela veckan på mig så har skjutit upp det hela lite i sann Helena-anda. Men, imorgon blir det i alla fall röstning för min del. Och så håller vi tummarna för att jag kan återvända till mitt kära hemland inom de närmsta fyra åren. För om borgarna sitter kvar så kommer jag fan inte göra det.

AIN'T NO SUNSHINE WHEN SHE'S GONE. AIN'T NO BLOGG WHEN SHE'S AWAY


Hej min lieblingsblogg. Är hemma efter att först ha träffat Sara och fått lektion i stickning och sedan varit på pole dance. Har nu fått blåsor i händerna, men skit i det. VÄRT! Alltså jag har fan aldrig varit såhär motiverad att träna. Och inte ens för att jag känner att jag måste, utan bara för att det är så jävla kul! Helt ny känsla för mig. Gillade alltid fotbollsträningarna och är alltid peppad på tennis och såna grejer, liksom, men det är är nåt helt jävla annat och mina pass är dessutom ofta mycket hårdare än våra fotbollsträningar någonsin varit. Ren lycka, fyfan.


Nu har jag precis ätit kvällsmat och ska hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig. Vi ska ha personalmöte imorgon klockan elva. Måste alltså stiga upp hysteriskt tidigt.


Räknar ner dagarna till den tredje februari. Kan tiden gå fortare? Snälla? Orkar inte Oslo mer.

SOM UTLOVAT...



Mitt vackra ben.

...


DOM BAND SOM BINDER MIG...

Hej bloggy. Steg upp för en timma sedan ungefär men har inte riktigt vaknat än. Jag och Cebastian satt uppe till fyra i natt och tittade på Disneyfilmer, alltså fyfan. Den lilla sjöjungfrun, hej! Satt typ och lipade genom hela filmen. Så himla fint! Vill också bo i havet och bli kär i en prins som har en hund! He.


Igår gick jag upp en nivå på dansen vilket innebär mer klättring och mer avancerade spins och grejer. Så jävla kul! Fick sån jävla självförtroendekick, klarar liksom grejer som jag inte ens vågade försöka för tre veckor sen. Lycka.


Idag ska jag möta Sara, hon ska följa med mig och köpa garn och sen ska hon lära mig att sticka tröjor! Så nu vet ni vad ni får i julklapp. Eller förmodligen inte. Kommer nog ha typ sju halvfärdiga tröjor i olika färger och mönster som ligger i hela lägenheten och aldrig blir klara. Vilken självinsikt jag har! Är det inte helt fantastiskt?


Det är planen för idag. Ikväll ska jag dansa. Alltså, ska försöka ta ett kort på mina knän lite senare. Är helt blå- och rödfläckig på hela knäna och smalbenen! Blåmärken, alltså. Fyfan! Men så jävla värt det.


Nä, skål på er vänner. Nu ska jag äta frukost!

HEY, HEY I SAVED THE BLOGG TODAY. EVERYBODY'S HAPPY NOW, THE BAD THING'S GONE AWAY




Borde helt klart ligga och sova nu, vill vara pigg och utvilad på seminariet i morgon. MEN är helt sjukt jävla hungrig och kan därför inte somna. Ringde precis Cebastian och bad honom köpa med sig mat på hemvägen, men vet inte hur lång tid det dröjer innan han är hemma. Får väl äta en knäckemacka (favoritord) och dricka lite vatten. Mums.

Räknar verkligen ner dagarna till den 3 februari. Vill inte vara i Oslo längre! Är så otroligt trött på denna kalla jävla stad. Ingen kärlek! Men skit i det, den här vintern ska tamejfan bli den bästa i mitt liv och sen åker vi härifrån. Bra plan.

Godnatt nu, people. Enough svammel for tonigt.

PS. Har jag en nerv i kläm? Hur fixar jag det i så fall?

STOP! IN THE NAME OF LOVE, BEFORE YOU BREAK MY BLOGG

Min pojkvän har idag ätit flesk og duppe. Flesk og duppe! Jag är mållös och väldigt lycklig. Har ni förresten inte redan sett Elling så gör det nu.

I kväll är vi bjudna på fest. Är lagom bakis och otaggad men det blir nog kul. Nyktert, dock. Seminarium klockan tio i morgon bitti. Blä. Alltså fattar inte hur jag ska klara hösten med jobb till fyra på morgonen varje helg och så kinesiska klockan tio på måndagar. Heja dygnsrytmen!

Har för övrigt haft trevligt besök hela veckan i form av Pernilla som numera bor utanför Kirkenes vid ryska gränsen. Högt upp som fan med andra ord! Mål i vinter blir att åka dit och hälsa på.


Långt jävla land!

 


OH BLOGGY, BLOGGY IT'S A WILD WORLD

Har ingen känsel i min stortå. Har lidit av detta symptom i flera dagar nu. Vad kan det bero på? Genomgår jag någon sorts stroke?

Nu ska vi äta middag. Är helt sjukt jävla hungrig.

ALL IN ALL YOU'RE JUST ANOTHER BLOGG IN THE WALL

Fick mitt röstkort igår - tack mamma! Ska gå och rösta i veckan. Vill rösta F!. Kommer rösta sosse. Har resonerat mig fram till att det är det enda rätta, trots att det gör lite ont.

Är hemma nu, väntar på att Pernilla ska komma hit och laga thaimat med mig. Ska iväg på jobb halv åtta, inte peppad! Vill helst vara ledig resten av hösten men inser att det inte går ihop sig rent ekonomiskt. Drabbas av små lyckorus då och då, har bara knappt fem månader kvar i den här skitstaden! Ska väl klara av att bita ihop fram till den 3 februari.

Annars inget. Är trött jämt. Jävla höst!

HAR BOKAT RESAAAA! JIPPI x 1 000 000!

Åker till Bangkok den 3 februari. Stannar tills vi tröttnar. Åker vidare, obestämd destination. Kanske Hainan vidare till Hong Kong. Kanske direkt till Shanghai. Kanske nån helt annanstans. I DON'T CARE! Hejdå, fulnorge!

LILLA BLOGG!

Hej vänner! Kul att ni är här. Jag är sjuk men trotsar halsont och snuva och ska ut på promenad nu.
Senare ska jag iväg på dubbelpass on the pole.

Hatade hela världen lite i morse. Men nu är det bra igen. Bara en vanlig septembersvacka! Det lär bli en hel del såna i höst. I morgon bokar jag Asienresan. Hejdå klump i magen! Hej riktiga livet!




Hehehe

Har satt upp min pole. Great success! Är så jävla nöjd. Ska iväg och dansa nu, sen hem och duscha och sen direkt till jobbet. Hetsliv. Perfekt.

Vill ju bara danza...

Haha! Var ju inga problem alls att komma upp imorse. Great success! Och så var han inte bibelbältare utan uppifrån nånstans och det gjorde ju samarbetet betydligt mycket lättare! Har nog med att stå ut med min egen vidriga dialekt... Aaj vaaj på kaajt baaj.

Anledningen till att det gick så lätt att komma upp i morse var dock inte så trevlig. Vaknade nämligen av porlande vatten och bankningar och var helt säker på att det var hyresvärdens pappa som var i köket och skulle fixa tvättmaskinen. Ringde nämligen mäklaren igår och han meddelade nöjt att pappan ifråga arbetar som rörläggare och att han ska komma hit och ta en titt på maskinjäveln.
I mäklarens hjärna: Jippi! Billigt! Smidigt!
I min hjärna: Nej! Ångest! Panik! Måste städa!
Så, ja. Då trodde jag alltså att han var här imorse och det ser rätt jävligt ut i köket för tillfället och det kanske inte vår hyresvärds pappa behöver veta... He. Hehehe. Flög upp och ut i vardagsrummet men köket var tomt. Jävligt nice.

Idag ska jag dansa. Vill dansa varje dag. Dygnet runt. Är så jävla frälst.



Nu i september börjar en annan typ av vår

Asså, hej bloggylove.

Skulle ikväll: plugga. Sova.
Gjorde ikväll: dansade pole dance. Åt sushi hos Isis. Drack vin. Drack öl.
Ska imorgon: göra grupparbete med min stackars klasskamrat. 10.00. HA HA HA.

Känner mig just nu lite orättvist behandlad. Det är liksom inte så jävla svårt att få dispens för grejer hit och dit. Typ dyslexi och sånt. Diverse funktionshinder. Men jag, då? Som är född helt utan ansvarskänsla? Vad fan ska jag ta mig till? Stackars Jakob som måste samarbeta med mig, kan jag tänka. Stackars, stackars Jakob från bibelbältet som måste jobba ihop med en brud som totalt saknar disciplin. Ska han verkligen behöva lida för detta? Ska han behöva logga in på Skype imorgon och inse att han ska göra grupparbete med Helena "det-finns-ingen-morgondag-bara-en-dag-i-övermorgon-och-det-som-måste-göras-tills-dess-kan-säkert-vänta-en-dag-till" Lok Axelsson.

Tydligvis, som de säger. Ingen jävla dispens för mig, och inte för mr Jakob heller.

Livet, asså.




(PS. Mannen på bilden har inget med inlägget att göra.)