Idag händer det!

Ja, det är sant. Idag ska jag till frisören. Ni som känner mig väl vet att detta händer ca en gång varannat år. Och nu är det alltså dags igen. Tänkte orka fixa före- och efterbild. Kanske. Vi får se. Wish me luck, i alla fall!

It's just text book stuff

Nä. Det här gick ju inte så bra...

Kort uppdatering då:
Min fina pojkvän fyllde 25 i förrgår och hans familj var här och firade. Mycket trevligt!
Annars jobbar vi mest. Inte tid till så mycket annat.
Snart börjar jag plugga igen. Då blir det ännu mindre tid över. Tre kurser har jag tackat ja till. Alldeles för mycket, förmodligen. Men det vet man aldrig innan man testat! Så nu blir det två kurser i kinesiska och en kurs i franska. Ser verkligen jättemycket fram emot att plocka upp franskan igen.

Ja, det var väl det. Ska bli lite bättre på att uppdatera den här bloggen. Det händer rätt mycket spännande i mitt lilla liv framöver, faktiskt!


Pow!

Idag åker min bror hem, om tio minuter ska jag följa honom till stationen.

Johanna ska tatuera sig idag. Och jag ska vara med. Kanske hålla handen, kanske flina lite när det gör som mest ont. Vi får se. Hur som helst ska jag ta massa bilder och förhoppningsvis boka tid till mig själv. Det ni. "Akkurat" ska det stå på min underarm. I runskrift.

It's a little bit, it's a little bit overwhelming

Har precis kommit hem från jobbet. Helt slut. Inte för att det varit mycket att göra - tvärtom. Men jag har haft huvudvärk hela kvällen och då är det svårt att vara trevlig och glad hela tiden.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Min pojkvän har åkt till Sverige för att fira sin brors 30-årsdag och jag är jätteledsen för att jag inte kunde följa med. Men imorgon är det ännu ett dubbelpass som gäller och på söndag jobbar jag också, så det finns helt enkelt ingen tid.

Däremot har jag och Jenny börjat planera en liten tripp till Mallorca. Gööött! Då ska vi bo hos en kusin till henne och behöver alltså inte betala mycket mer än resa och mat. Dessutom kommer jag få öva en massa på spanskan eftersom vi kommer träffa hela hennes släkt och bo hemma hos spanjorer. Fest! Det ser jag fram emot! Har börjat spara euro från jobbet så vi kan leva lyxliv där nere sen... I en vecka i alla fall.

Nä, nu ska jag lägga mig och sova. Det är en dag imorgon också... Natti!