That's the way it is, ain't it?

Idag har jag jobbat. Imorgon ska jag jobba. I helgen ska jag supa. På söndag kväll blir det fortsättning på det spännande som håller på att hända och nästa vecka blir det jobb följt av Winnerbäck-konsert med mamma på torsdagen. Sedan hem till Oslo på fredagen och tolv timmars jobb på lördagen. Heja mig. Augustilönen kommer bli gööött! Särskilt som jag fick för lite lön den här månaden. Ibland vet jag inte vem jag ska strypa. Två veckors lön utan OB klarar jag mig inte på i en hel månad. Det kan min chef tänka på till nästa gång!

Jag fick frukost på sängen idag. Börjar bli bortskämd!

Reconsider me baby come on!

Mitt besökarantal steg med femhundra procent igår. Det firar vi med ett inlägg till, tycker jag!

Den dåliga uppdateringen i världens bästa blogg beror på tidsbrist, inget annat. Jag har haft fullt upp hela tiden och när jag inte har haft fullt upp så har jag haft fullt upp med annat. Mest jobb, tyvärr, men en jävla massa trevligheter också. Kvalitetstid med min snygging till kjaereste, till exempel.

Ikväll händer det nåt spännande. Bara så att ni vet.
Nu har jag inte tid med detta längre.

I'm alive and on fire

Bara ett litet inlägg för att berätta att jag lever och mår bra. Sådär, nu vet ni. Uppdatering utlovas imorgon då min hjärna förhoppningsvis fungerar som den ska igen. Godnatt!