Kung av ett sobert kaos

Dagens motto: Don't worry, be happy!

Jag är tamejfan det levande beviset på att allt, verkligen allt, ordnar sig förr eller senare.


I think it's a rainbow

Nu vet jag varken ut eller in, men skit i det! Framtid is a four letter word.

Like it's gonna make a difference

Are you gonna go my way?


Nu kommer söndagsångesten smygande, trots att det bara är lördag. Varför då?



OCH!
Igår var en mycket trevlig kväll. Tänk att man kan ha kul även i Gislaved! Det hade jag glömt. Eller så var igår helt enkelt första gången... Det verkar troligt.

MEN!
Varför vet jag aldrig någonting? Framtid är fan ett ord jag inte är förtjust i alltså... Fan! Nutid också, för den delen.

This is an invitation, it's not a threat

Hotellet. Imorgon. Be there.


Nobody loves you

Löning idag, dä ä gött dä!


Jag har inget vettigt att skriva. Jag har sjungit hela dagen men inte fan har det hjälpt, jag låter fortfarande som någon sorts kråka och det är INTE bra. Det blir kinesisk hostmedicin ikväll och inget annat.
Dessutom kommer Kicki hit framåt skymningen, trevligt värre. Undrar om vi kommer kunna prata om något annat än jobb? Tveksamt. Har redan abstinens och då har jag bara varit ledig en dag...



OCH!
Idag har jag sökt jobb, det är sant. Shanghai, here I come!
Och nästa år blir det utbildning, för nu vet jag vad jag vill göra. Nästan. Kanske.

MEN!
Nej, inga men idag. Livet är bara bra just nu.

Shadow of the sun

Jaha! Då är allting som vanligt igen. I förrgår insåg jag vad jag ville göra med mitt liv, idag gick planerna åt helvete därför att jag ännu inte fyllt 21. Va? Vad handlar det om? Förbannat också! Jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att om någonting ska bli av så måste det bli av DIREKT. Därför är jag också medveten om att jag kommer få ta om funderingarna från början. För ända till april kan jag inte gå och vilja samma sak! Det funkar helt enkelt inte...

Anyway, jag hade tänkt skriva en hel massa intressanta saker här men av vissa personliga skäl som jag inte har lust att delge mig av har jag nu bestämt mig för att låta bli. HA HA! Men okej då, mest för att jag är jävligt trött och på ganska dåligt humör. Och för att försöka upprätthålla någon sorts integritet. Den försvinner tydligen rätt hastigt så fort man utsätter den för prövningar.
Skit också, liksom.
Eller jag menar:
Skit i det också, liksom. Typ...




OCH!
I helgen händer det. Fredag är dagen, kom igen!

MEN!
Det här med tankar och funderingar och sånt är fan överskattat alltså. Ju mer man tänker desto jobbigare blir ju saker och ting! Bra insikt. Nu gäller det att den funkar i praktiken också...


Mei wenti

Vägen där bara de tysta får gå

Jaha. Har jag kul eller? Borde sova egentligen, antar jag, Kan inte riktigt ta mig för någonting så jag hamnade vid datorn. Mest för att få någonting annat att tänka på.
Jag vet inte riktigt vad mina tankar kretsar kring. Oväsentligheter, mest. Saker jag inte kan påverka. Onödigt. Jag borde bara koppla bort hjärnan ett tag så jag får lite sömn. Lycka till!
Yeah yeah yeah.

Sträck upp näven, ge dom fingret
Tar dom fast dig, ge dom inget

Let's move away thogether

Jag saknar avgaserna och cyklarna och ljuden
och jag saknar solen och människorna och jag saknar till och med maten!
Jag saknar trängseln och hetsen i tunnelbanan och att ständigt behöva knuffas för att behålla samma plats i kön.
Jag saknar regnet och mörkret och blåsten och jag saknar att behöva stå mitt i allt det där och förgäves leta efter en ledig taxi. Jag saknar att bli lurad av snåla kineser och jag saknar att få komplimanger för mina språkkunskaper så fort jag öppnar munnen.
Jag saknar att bli stirrad på, viskad om och skrattad åt.
Saknar att tvätten aldrig blev riktigt ren.
Saknar att vakna upp på morgonen i ett iskallt sovrum med utsikt över en tegelvägg.
Jag saknar kylskåpet som faktiskt aldrig bestod av något annat än öl och jordnötssmör och jag saknar att laga mat (läs: koka ris) på gasspisen som aldrig riktigt fungerade som den skulle.
Jag saknar att sitta uppe hela nätterna för att försöka plugga in ett språk som egentligen är omöjligt att lära sig. Saknar neonskyltarna. Avgaserna och cyklarna och ljuden.
Saknar att alltid vara lite vilse men alltid bara en taxiresa hemifrån.

Hemifrån.

Where the music never ends

Jaha. Här har man äntligen bestämt sig och så ställs allt uppochner.
Jävla skit.
Jag tänker nog ändå hålla mig till den ursprungliga planen.
Man kan aldrig lita på någon.
Särskilt inte på sig själv.

Whatever happened?

Jobberbjudande från Shanghai. Hur tacklar man det i min situation?

Beauty is evil

Det går inte en enda jävla dag utan att jag längtar tillbaka. Det går inte en enda jävla sekund. Och allting omkring mig påminner om Staden och Människorna och Livet.
Vad gör jag här?

Waltzing Matilda

"Varför inte avrunda dagen med lite schampo i ögat?"

Så tänkte jag för en stund sedan och nu ser vi (inte jag, tyvärr, av uppenbara skäl. "Lite" är ett relativt begrepp) resultatet.
Heja mig!


I need you right now

Marina efterfrågar mer bloggning, detta inlägg tillägnas henne!

Idag är en dålig dag, av uppenbara skäl. Jag känner mig som en padda, och om jag ska vara ärlig ser jag även ut som en sådan. Om man bortser från min hud som (än så länge) inte är mörkgrön. Tack för det, högre makt!
Well well, anledningen till jämförelsen med detta slemmiga kryp är att jag ligger på mitt hotellrum och lider av någonting. Symptomen är allmän pissighet med inslag av halsont, feber och hostattacker och diagnosen jag själv ställt lyder:
SJUKDOM!

För övrigt befinner jag mig för tillfället i Hägersten dit jag kom inatt runt halv tre-tiden. Idag skulle jag jobbat i Uppsala men stackars Anna fick ge sig av på egen hand. Jag har dåligt samvete. Kan dock inte göra så mycket åt saken under rådande omständigheter. Ikväll bär det hursomhelst av till Söderhamn. Så get ready, Söderhamnsbor, för imorgon ska det säljas telefoner utav bara heeelvete!

Vad kan jag säga mer?
Igår sa min pappa till mig att han tycker att jag är duktig. Antingen drev han med mig, eller så försökte han bara vara snäll. Hursomhelst blev jag väldigt glad, och därför kommer här ett kort meddelande till min far:
Du behöver inte vara orolig, jag ska utbilda mig. Till något. Någon gång...

Det var allt för den här gången. Nu ska jag kurera mig bäst jag kan!



PS. Jag träffade Marina i hennes nya hemstad Göteborg i tisdags. Det verkade inte vara några större fel på henne heller! Vilken lättnad alltså...


You really do...

Försökte lägga upp en bild här men någon trilskas med mig, så istället:

http://www.fulheten.com

Enjoy!

Don't bother

Bekännelse:
Jag är ofta ganska ledsen över att jag inte bor i USA, the land of the free and the home of the brave.
Varför?
Det handlar om skjutvapen, naturligtvis. Och nästa person som har något att säga om mina matvanor kommer att få ett sådant uppkört i röven. Och avlossat.