Slem

Idag har jag varit hos läkaren och fått sjukskrivning. Behövde tydligen det av nån anledning som jag inte förstod riktigt. Anyway, varje gång jag är hos läkarjäveln så säger han att jag har slem i lungorna. Varje gång! Oavsett vilka symptom jag är där för, liksom. Slemlungor är alltså vad jag konstant lider av. Kul. Härligt. Slemmigt.

Ska i alla fall vara hemma idag och imorgon men hoppas på att kunna jobba på onsdag. Det suger att vara hemma och vara sjuk! Det är värdelöst! Man blir liksom rastlös och vill göra alla saker som man aldrig hinner göra annars när man jobbar men just de sakerna kan man inte göra för att man är sjuk! Limbo!
Just nu vill jag till exempel gå ut och slänga julgranen men det orkar jag inte för jag har feber och luftrören är så gnälliga att jag knappt pallade gå upp för trapporna innan. Så då vill jag städa och dammsuga och greja men det orkar jag inte heller så då vill jag bara spela lite gitarr och sjunga lite och öva på saxofonen som jag aldrig hinner ta i annars MEN DET GÅR INTE HELLER! FÖR JAG HAR INGEN RÖST OCH INGEN LUNGKAPACITET!

Så då tänker jag att jag ska göra nåt kreativt. Måla en tavla.

Så det ska jag göra nu.

Eller sticka färdigt min halsduk kanske! Det hade varit något! Den skulle ju varit färdig för ett tag sen, det är nämligen Cebastians julklapp. Men han får vänta. Det blir kanske en midsommarpresent istället!


Här står jag i garnparadiset.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag började sticka en babyhalsduk till min ena kära väns baby...Babyn är 2 år till sommaren och jag är inte klar med halsduken ännu...Aja, det kommer väl fler barn...Kanske till och med egna en vacker dag...;)



Vi ses och hörs nästa gång du är i Gbg hoppas jag!

Hälsa Cebbson! Önska honom lycka till med körningen v 6-7!



¤Kram kram¤

2010-01-22 @ 17:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback