Ja Gud älskar mig

Och det är väl bra?
Dagens blogginlägg tillägnas helt enkelt Gud, som ett tack för hans villkorslösa kärlek.
Hej Gud!

(Jag vet inte ens om jag är ironisk eller inte, behöver helt klart något vettigt att fylla hjärnan med!
Till exempel en solresa till Hainan. Öh... Ja tack!)

Kommentarer
Postat av: Guds Moder

Gud är lite upptagen, men hälsar att det var så lite så;-). Glöm inte bort att du alltid har Din Fria Vilja att ta till när du behöver! Amen

2007-02-04 @ 23:54:18
Postat av: Veronika

Heleina! Du vackra brud! Vad ar det jag ser? Verkar som att nagon trivs. sant? Kontakt med hans allsmaktige ar nagot enastaende! Jag fick nog nagon liknande kansla skulle jag tro harom veckan nar jag oppnade posten. Dar uppenbarade sig de roda orden, det var som att nagot tog tag i mej och inneslot mig i dess eldiga armar. jag var fralst av dessa ord som verkligen verkade var riktade till just mej. "eine mächtige ideologistische Waffe im Kampf gegen den Imperialismus". Det kan val inte ha varit till nagon annan? tackar larjungarna som visat sann etusiasm i detta. revolutionen ar definitivt nara! ha det fint tills dess!

Postat av: Bitte

Helena!
Det verkar som om du och jag skulle kunna få en massa samtalsämnen att mötas kring då du kommer hem. Ta reda på så mycket du kan om Taoismen!
Jättekram Bitte!

2007-02-06 @ 20:34:02
Postat av: Alnäs-mamman

Till LokMamman!
Va, Shanghai i vår!! Heja LokMamman, jag håller på du! Det kommer göra gott i mamma-hjärtat, det gjorde det i mitt och pappa-hjärtat!

Helena! Ha en riktigt skön semester och Gott Nytt Kinesår!

2007-02-13 @ 08:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback