Lilla livet

Jag funderar nu väldigt seriöst på att lägga ner den här skitbloggen. Anledning: reklamen. Jag kan inte acceptera att det görs reklam för gud och thailändska fruar på min sida. Det är inte okej, inte någonstans.
Mitt nya projekt blir alltså att hitta en bra, reklamfri sida där jag kan skriva av mig istället. Förmodligen kommer det inte bli av, men jag hoppas att det blir det. Så här kan det inte vara.

Kommentarer
Postat av: Mie

HAHA ser nu att även du funderar nedläggning av blogg. Hur ska det gå? :P

2008-03-06 @ 20:29:07
Postat av: Hanna

Haha.. Gött!! Så även Gud har börjat använda sig av blogg-världen för att marknadsföra sig själv!:p Har också haft sån reklam på min blogg (typ "Jesus älskar dig") - men det ju mer förståeligt och helt ok för mig (såklart)...men jag kan förstå hur du känner.. Det skulle vara som att humanisterna skulle göra reklam för sig på min blogg... Inte så roligt, inte för att jag har något emot dem, bara en del av deras åsikter (säkert inte alla eftersom jag själv kanske skulle kunna kalla mig för kristen humanist, men nu har ju Krister Sturmark har ju tagit beslag på det begreppet "humanist" och likställt det med atiesm trots att de första humanisterna säkert var kristna). Hmm.. Hur jag nu kom in på detta?
Så du har varit hemma i Gislaved en sväng? Hur går det i Norge annars då?

2008-03-06 @ 22:44:57
Postat av: sofie

men vafan! den dar guden har ju varit med fran borjan och det ar ju javligt irriterande, men anda mer okej an den med thaikvinnorna! det borde for fan vara olagligt! riktigt jefla vidrigt faktiskt.

jag har sett koalor och kanguru och vilda kameler och odlor och leguaner och en javla massa konstiga faglar och stora insekter, men inget nabbdjur eller myrpiggsvin... annu

2008-03-07 @ 01:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback